Başımın belası ter..

eskaram

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2014
5.079
6.047
198
Selam hatunlar
Başlıktan anlaşılacağı üzere terlemekten çok çekiyorum. Bölge: koltuk altım :olamaz:
Tabi ki hava sıcak çok doğal ve olması gereken bir şey ama düşünsenize üstünüzde açık renk t-shirt ve koltuk altınızda kabak gibi nem haresi :bicak:
Asla ter kokusu olmaz. Duşumu falan düzenli alırım. Şu sıralar hamile olduğum için ter önleyici stick falan da kullanamıyorum içerisinde paraben var diye basit bir roll on kullanabiliyorum sadece.
Ayrıca belirteyim kıl problemimi de lazerle çözmüştüm hiç yok.
Şimdi ve ileride kullanabileceğim bir yöntem var mıdır?

Cok asiri terliyorsaniz bunun icin cerrahi mudahale gerekiyor sanirim. Ama suan hamilesin ve bol sivi tuketmen gerekli. Buda teri daha cok artirir. Sanirim hamilelik ve emzirme donemi gecene kadar cekeceksin bu sıkıntiyi.

images.webp

Şöyle birşey.

Bu kadar fizyolojik bir olayın görüntüsü neden çok kötü anlayamadım.

Hava sıcaksa terlenir. ÇOK normal

Dedim ya tabi ki hava sıcak doğal bir olay ama dışarıda birinde görsem irite oluyorum kendimde olunca daha da uyuz oluyorum. :110:

Doğallık olayına girersek kıl tüy olması da normal ama özellikle kadınlar hepten kurtulmak için savaşıyoruz. Afedersin gaz çıkarmak da doğal ama herkesin içinde olsa rezil oluruz yerin dibine gireriz. o_O
Ter bunların içinde en basiti ama görüntü kötü işte.

Cok asiri terliyorsaniz bunun icin cerrahi mudahale gerekiyor sanirim. Ama suan hamilesin ve bol sivi tuketmen gerekli. Buda teri daha cok artirir. Sanirim hamilelik ve emzirme donemi gecene kadar cekeceksin bu sıkıntiyi.

Aynen. Korkarım bebişimle sıcakta isilik olacağız.

@Has nicktir okudum biraz hamileyken kullanıma uygun değil gibi. Sonraki çözüm bu bence.

Nasıl etki ettiğini anlamadım ama. 1-2 hafta sonra azaltın yazıyor. Ter bezlerini mi kurutuyor yani?

Dedim ya tabi ki hava sıcak doğal bir olay ama dışarıda birinde görsem irite oluyorum kendimde olunca daha da uyuz oluyorum. :110:

Doğallık olayına girersek kıl tüy olması da normal ama özellikle kadınlar hepten kurtulmak için savaşıyoruz. Afedersin gaz çıkarmak da doğal ama herkesin içinde olsa rezil oluruz yerin dibine gireriz. o_O
Ter bunların içinde en basiti ama görüntü kötü işte.

Pardon ama gaz çıkarıp çıkarmamak bizim kontrolümüzde olan bir şey
Terlemek ise değil

Kafanız karışmış biraz

Pardon ama gaz çıkarıp çıkarmamak bizim kontrolümüzde olan bir şey
Terlemek ise değil

Kafanız karışmış biraz

Yok valla değil gülerken veya aşırı şişkinlikte kaçar valla hiç durmaz. :KK48:
Ben terlememi de belli bir yöntemle kontrol altına almak istiyorum. Siz de oluyor mu mesela gün içerisinde bir kaç kere böyle nemli görüntü?

Şirketin tuvaletinde fanda kurutuyorum ama ev gezmelerinde veya dışarıda kurutmak mümkün olmuyor.

Back
X