- 8 Aralık 2012
- 10.610
- 6.974
- 248
- Konu Sahibi NickimTam13Harf
-
bende o haberi izliyordum şimdi ....çok üzüldüm ... ne acımazsılık ne vahşet ..... korkunç....
walahi arkadaşım ben de bi çok dönem böle düşündüm senin gibi ama ne zmnki boşanma aşamasına geldik çalıştığım yer polis asker kaynarken bile mecburen adli koruma istedim kendime... yani bu aslında erkeklerin hazmedememe durumundan kaynaklanıyor gibi geldi bana. ben böle bi tehdit aldığımdan yapmadım bunu ama o dönemde çok fena çirkefleşiyor insanlar ve asıl kimlikleri psikopatlıkları o zaman ortaya çıkıyor. Allah rahmet eylesin.
bu ülke de hatta bu dünya da kadın olmak zor.
kadınsan cesur olacaksın,güçlü olacaksın hem kocanı hem çocuklarını idare edeceksin,evini ihmal etmeyeceksin,kocanın gönlünü hoş tutacaksın ki gözü dışarı kaymayacak,eğer seni aldatıyorsa dönüp kendine bakacaksın,hem evde hem dışarıda deli gibi çalışacaksın...uzar gideeer...
boşanmak mı? o da ne? eğer eşin isterse boşanırsın yoksa gelinlikle girdiğin evden kefenle çıkarsın..
bu kadınımız gibi..
işte ülkemiz de böyle düşünen kadınlar olduğu ve evlatlarını da bu tip düşüncelerle yetştirdiği sürece bu ne ilk olur ne de son!
Burdaki bozukluk kadınlardan değil, erkeklerden kaynaklanıyor. Onlara kadın hakları öğretilmeli, kafaları buna basmadıkça hiçbir kadın özgürce özgürleşemez.
onlara öğretecek olanlar da yine bizleriz..mesela anneler..
anneannem dayımları hep paşalarım diye büyütmüş ellerini sıcak sudan soğuk suya sokturmamış..annemlerle dayımlar tartışınca hep oğullarını savunmuş..şimdi iki dayım da eşlerine bir hiç muamelesi yapıyor..
dediğimi anlatabildim umarım..ilk eğitimi anne-baba verir çocuğuna.
anneler oğullarınız iyi yetiştirin diye bir söz var..
edit:eksik yazmışım haklısın,sadece kadınlar demişim..erkekleri eklememişim.ekledim şimdi.
Allah kahretsın bunları ınsan degıl sere...zler
Kadın ayrılmak ıstemıs senden ne dıye olduruyorsun kendını ne zannedıyorsun da oldurmeye kalkıyorsun bn bu mantıgı hıcbızaman anlayamadm anlayamayacagımda
esını oldurenlerı asmak lazım butun hata devlette cıkar bakalım oyle karısını doven olduren bırını daragacına mılletın onunde bak bakalım bı dha kımse karısına el kaldırıyomu
Adamın umrundamı kı kadın vurulmus öldürülmus ... Beyaz ekmegı kaldırıyordu en son bıkac gundur rahatsızım son sacmalamalarından haberım yokKadın defalarca koruma ister devlet oralı olmazsa, kadın defalarca şiddet görür de kocaya ancak uzaklaştırma cezası verilirse, kadın yerden yere vurulurken hükümetin umrunda olmazsa, kadın hep ölmeye mahkumdur... MALESEF.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?