Başımıza bir de kıskançlık çıktı.

CalmBeforeTheStorm

The Best
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2017
1.564
2.901
53
Selamlar.

Daha önceki konumda yazmıştım. Eşime karşı soğuduğumu düşünüyorum demiştim. Ama yeni bir yol izlemeye karar vermiştim sizlerin yorumlarından sonra.

Ona karşı ılımlı olmaya başlamıştım. Onu anlamaya çalışıyordum en azından. Fakat dün akşam o melek adam gitti eski haline döndü. Sebep kıskançlık

Dün akşam(16.30) bir arkadaşım beni 2 kez aramış sessizdeydi telefon. Dün izinliydim okula gitmemiştim okulda olsam zaten böyle bi sorunumuz olmayacaktı. Sonra mesaj atmış WhatsApp tan o arkadaş. Ben oğlumla oyun oynuyordum eşim mesaj ekrana gelince görmüş. Birden delirdi. Bu ne bu kim Nası böle laubali konuşuyor seninle diye.

Mesaj şöyleydi: sana bir şey soracaktım, .... işlemlerini bitir dedim ama şöyle bi uyarı verdi sistem ne yapmam lazım?

Eşimin laubali dediği bana sen demeseymiş o arkadaşın. Ben siz hitabını sevmiyorum her gün gördüğüm bi arkadaş okullarımız Yanyana. Hep yardımcı olduğum biridir her konuda bana danışır dedim. Tabi sen benim işimle ilgili konuşmayı sevmezsin seni ilgilendirmiyor böyle şeyler dedim. Telefonumu verdim kilidi açıp. Al karıştır. Dedim ve aldı kızlar aldı karıştırdı. On dk sonra geldi ve özür diledi büyüttüm abarttım özür dilerim ama bu herif canımı sıktı instagramdan her attığın fotoyu beğenmiş dedi. Bu kişiyle görüşme dedi.

Görüşmemem imkansız çünkü o kişi arkadaşım dedim. Güven de yok aramızda ki aldın karıştırdı telefonu ne biçim evlilik bu dedim. Ben kimim zaten kocan mıyım neyim dedi. 10 dk kadar aynı şeyleri tekrar ederek tartıştık dün çıktı gitti. Ki bende telefonu alıp karıştırmasına kızdım. Dün gece de ciddiye almadım düzelir diye düşündüm zaten genelde küstüğü zaman üzerine düşmezdim, kendisi düzelirdi uzatmıyordu son zamanlarda hiçbi şeyi. Gece geç gelmiş sabah da benimle konuşmadan dışarı çıktı. Ağır tripliydi. Oğlumun yüzüne bile bakmadı. İlla o kişiyle görüşme diye tutturacak Emin’im. Ama bu olamaz yani az çok anlıyorsunuzdur bu konuyu, iş arkadaşım sayılır

Ne yapacağımı şaşırdım kızlar, bende telefonumu karıştırmasına kızdım demek güvenmiyormuş bana. Hayır zaten kafam da duman biliyorsunuz:olamaz:

Ben de telefonumun kurcalanmasından nefret ederim
Galerimde kız arkadaşlarımın attığı silinmeyen yüzlerce fotoğraf var mesela ya da kız arkadaşlarımın özel dertleri özel konuşmalarımız
Ama hödük kuzenimin adet tarihine kadar hepsini okumuştu nefret editörüm
İyi ki boşuyorum dedim yine
Eşinizle sakin sakin konuşsanız kıskançlıktan gözü dönmüş

Ben önceki konunuzda size hak vermiştim ta ki esinizi diğer elin herifleriyle kıyaslayıp esinizi küçük gördüğünüz kısma kadar. Hatta buna istinaden "ben kötü birimiyim?" sorunuza evet kötü birisiniz demiştim. Ki evet esinizi, asık olduğunuzu iddia ettiginiz, evladınızın babası olan adamı elin herifleriyle kıyaslayıp onu küçük görmek sizi kötü bir insan yapar. Zira her ne kadar eşinizin haberi olmasada bu yaptığınız onu aşağılamaktır.
Buna karşın şimdide kıskanmasıni bahane ediyor gibisiniz. Bahane diyorum çünkü siz o adamı tamamen haksız görecek yollar arıyorsunuz. Bakıyorsunuz adam hataları olsa dahi düzelmeye çalışan düzgün bir insan, sizin istemediğiniz nokta aslında bu. Yahu adamın memur olmasına karşın sanki ipsiz sapsiz bir tipmis gibi onu düşük görmeye çalışıyorsunuz.
Ama tüm bunlara karşın ona halen aşık olusunuz ve aşkın biten bişey olamaması arti düşündüklerinizinde aslında yanlış olduğu gercegini bildiginiz icin sürekli şüphe icersindesiniz. Durum bu.

Ben önceki konunuzda size hak vermiştim ta ki esinizi diğer elin herifleriyle kıyaslayıp esinizi küçük gördüğünüz kısma kadar. Hatta buna istinaden "ben kötü birimiyim?" sorunuza evet kötü birisiniz demiştim. Ki evet esinizi, asık olduğunuzu iddia ettiginiz, evladınızın babası olan adamı elin herifleriyle kıyaslayıp onu küçük görmek sizi kötü bir insan yapar. Zira her ne kadar eşinizin haberi olmasada bu yaptığınız onu aşağılamaktır.
Buna karşın şimdide kıskanmasıni bahane ediyor gibisiniz. Bahane diyorum çünkü siz o adamı tamamen haksız görecek yollar arıyorsunuz. Bakıyorsunuz adam hataları olsa dahi düzelmeye çalışan düzgün bir insan, sizin istemediğiniz nokta aslında bu. Yahu adamın memur olmasına karşın sanki ipsiz sapsiz bir tipmis gibi onu düşük görmeye çalışıyorsunuz.
Ama tüm bunlara karşın ona halen aşık olusunuz ve aşkın biten bişey olamaması arti düşündüklerinizinde aslında yanlış olduğu gercegini bildiginiz icin sürekli şüphe icersindesiniz. Durum bu.
teşekkürler farklı bi bakış açısı. Eşime aşık mıyım bilmşyorum ama ona karşı pozitif yaklaşma kararı almıştım. Bunca zaman demek ki hep bana güvensizmiş hep şüpheliymiş hemen aldı karıştırdı telefonumu. Bu güvensizliğin sebebi de ben miyim yani

telefonu karıştırıyosa bişey bulmayı umuyodur. bence iğrenç.
yani evet. Telefonu vermesem neler olurdu Allah bilir. bi de karıştırmış gelmiş özür diliyor. Bana hiç güveni yokmuş bunca zaman aldattığımı falan mı düşünüyordu acaba. O bana o adamla görüşme diye carladı ben ona telefonu karıştırdın hemen atladın verince, güvenin yokmuş diye carladım. Artık bunaldım ne olacak diye düşünmekten bi de bu kavga çıktı şimdi :(

teşekkürler farklı bi bakış açısı. Eşime aşık mıyım bilmşyorum ama ona karşı pozitif yaklaşma kararı almıştım. Bunca zaman demek ki hep bana güvensizmiş hep şüpheliymiş hemen aldı karıştırdı telefonumu. Bu güvensizliğin sebebi de ben miyim yani
Buna guvensizlik demeyelimde ayip etmis diyelim. sonucta size guvenmese bunca çaba icersinde olmaz. ki bugune kadar boyle bir tavir icersindede olmamis demekki temelde guven sorunu yok. yapmis bir yanlis buda onun ayıbı olsun.
Ama inanın bu ayıp esinizi elin herifleriyle kıyaslamanız ayıbı yanında hiç kalır, Buda bir gercek.
Ask konusunda ise, tekrar söylüyorum ask biten bişey değildir. Eğer gecmiste gercek ask ile asık oldu iseniz bu bitmez. Olsa olsa bir kafa karışıklığı olur o kadar.

yani evet. Telefonu vermesem neler olurdu Allah bilir. bi de karıştırmış gelmiş özür diliyor. Bana hiç güveni yokmuş bunca zaman aldattığımı falan mı düşünüyordu acaba. O bana o adamla görüşme diye carladı ben ona telefonu karıştırdın hemen atladın verince, güvenin yokmuş diye carladım. Artık bunaldım ne olacak diye düşünmekten bi de bu kavga çıktı şimdi :KK43:

eski konularınızı bilmiyorum ama bu konu ciddi dert bence. karıştırdıktan sonra özür dilemesinin bi anlamı yok. sizin lafınıza güvenmeyip aldatmadığınıza dair kanıt araması... ne bileyim. geri adım atmayın. hatasını anlasın bi şekilde.

telefonu karıştırıyosa bişey bulmayı umuyodur. bence iğrenç.
Bu kadar kesin konuşmasak... Belki esine karşı guvensizlik değilde o hosuna gitmeyen adamın laubali bir mesajini bulup eşini gorusturmemek icin bir sebep arıyordur?
Tamam Buda çok saçma bişey ama güvensizlik ve esine karşı delil bulmak gibi iğrenç bir davranışda değil yani.

Bu kadar kesin konuşmasak... Belki esine karşı guvensizlik değilde o hosuna gitmeyen adamın laubali bir mesajini bulup eşini gorusturmemek icin bir sebep arıyordur?
Tamam Buda çok saçma bişey ama güvensizlik ve esine karşı delil bulmak gibi iğrenç bir davranışda değil yani.

bence gayet kesin konuşulacak bi konu.

Buna guvensizlik demeyelimde ayip etmis diyelim. sonucta size guvenmese bunca çaba icersinde olmaz. ki bugune kadar boyle bir tavir icersindede olmamis demekki temelde guven sorunu yok. yapmis bir yanlis buda onun ayıbı olsun.
Ama inanın bu ayıp esinizi elin herifleriyle kıyaslamanız ayıbı yanında hiç kalır, Buda bir gercek.
Ask konusunda ise, tekrar söylüyorum ask biten bişey değildir. Eğer gecmiste gercek ask ile asık oldu iseniz bu bitmez. Olsa olsa bir kafa karışıklığı olur o kadar.
Aşk biter, aşk denen şey sadece bir hormondur bir perdedir. Tamam güzel bir his ama bu kadar abartmayın. Aşktan gerisini sağlıklı götürebilmek iki insanın birbirine iyi yoldaş olması lazım. Maddi gücü belliyken yüksekten uçan bu nedenle yuvayı geçindirmektense yuvaya yük olan, sorumsuz, ailesine karısını maddi ve manevi ezdiren ve kullandıran bir adama bitmeyen bir aşk duymak imkansız. Böyle bir hissi kim duyuyorsa içindeki özsaygı mekanizması arızalıdır. Konu sahibi eşini aldatsa suçlusun derdik ama şimdiye kadar hissettiklerinde sonuna kadar haklı. Ben de olsam aynılarını hissederdim.

Aşk biten bir şey değil midir?

Kompleks yapıp ezmeye çalışıyor adam buna nasıl hak verebiliyorsunuz? Konu sahibi hanımın gayri ahlaki bir tavrı yok ki neden kadını hatalı bulup da erkeği yüceltiyorsunuz anlayamadım. Her koşulda pohpohlanması mı gerek er kişinin?

Empati yapıyorum, her insan gibi benim de kendimi eksik yetersiz hissettiğim zamanlar olur, ama kimseyi aşağı çekmeyi ezmeyi düşünmem. Bu haklı bir davranış değil. Üstelik adam kurduğu ailesine sahip çıkmamasıyla ve sorumsuzluğuyla konu sahibini soğutmuş iyice.

Back
X