- 10 Ocak 2019
- 1.221
- 1.142
- 83
- Konu Sahibi FairyTale89
-
ismiyle kayıtlıydı bilgim olmadığı için o sinirlede şak şak ekran görüntüsü alıp konuşmaları sildim ismi ile kayıtlı olunca ne olur ki ? :/Ekran görüntüsü almak suç olmaz ama ekran resmi alırken numaranın görünmesine dikkat edin. İsimle kayıtlı olmasın.
olmaz kı oyle ?ismiyle kayıtlıydı bilgim olmadığı için o sinirlede şak şak ekran görüntüsü alıp konuşmaları sildim ismi ile kayıtlı olunca ne olur ki ? :/
numaranın ne olduğunu nerden anlayacaklar.isim gözüküyor konuşmada o screenshotlarda numara değil.ismiyle kayıtlıydı bilgim olmadığı için o sinirlede şak şak ekran görüntüsü alıp konuşmaları sildim ismi ile kayıtlı olunca ne olur ki ? :/
Amacım ceza alması tabiki ama ceza almasa bile "şikayet edildiğini bilsin gözü korksun " istiyorum.Numarasi gozukse bile shopla oraya eklenmedigini nerden anlayacaklar ki ciktisini aldigin zaman? Cok rahat shop yapip cikti alip gidilebilir.
O yuzden konusmalari silmemis olmaniz hala whatsappta kanitlanabilir sekilde tutmaniz gerekiyordu bence.
Mesela benim whatsappim her gece 4te sohbet yedekleme yapiyor. Sizin de yedekleme ayarlari yapilmissa o konusmalari geri getirebilirsiniz boylece elinizde kanit olur :)
Ancak malesef online hakaretten ceza alan cok duymadim benAma gozu korkar tabi ki dava acilirsa
Amacım ceza alması tabiki ama ceza almasa bile "şikayet edildiğini bilsin gözü korksun " istiyorum.
Ki yapılan tehdit ve hakaretler basit konuşmalar değil kimse hazmedemez o yüzden pasif kalmak istemiyorum
Genelde öyleymiş bende araştırdım ama en azından gidip bi dilekçe ile başvurucam bakalım hayırlısıBizde bi numarayı şikayet ettik 3 senedir halen sonuç yok. Boşuna uğraşma derim
Ekran görüntüleri alıp sildim ama daha önceden aylar önce de aynı sorunu yaşadığım için bi gün lazım olur diye kaydetmiştim şahsı o şekilde görüntü aldım numarası ve ekran görüntüleri ile şikayette buluncam ve soruşturma aşamasında illa ki o kişinin de mesajları incelenecekSilmişsiniz mesajları anladığım kadarıyla ama yedekleme oluyor silip geri yükleyin mesajları geri gelirler. Numarasının gözükmesi şart yoksa ispat edemezsiniz sizin kendi kendinize suç atmak için gönderdiğiniz de düşünülebilir ciddi şeyler bunlar..
Ekran görüntüleri alıp sildim ama daha önceden aylar önce de aynı sorunu yaşadığım için bi gün lazım olur diye kaydetmiştim şahsı o şekilde görüntü aldım numarası ve ekran görüntüleri ile şikayette buluncam ve soruşturma aşamasında illa ki o kişinin de mesajları incelenecek
Benim sorunum ekran görüntüsü aldığım için suça girer mi diye merak ediyordum ben :/
Tehdit içerikli mesajlar elimde mevcut zaten tabiki suncamHayır tabii ki hakkınızı savunacaksınız tehdit içerikli mesajları göstermeden söyleyince ceza verecekler mi o şahsa, ki böyle verince bakalım ne olacak kesin bile değil ceza alacağı maalesef ama hakkınızı arayın sonuna kadar yoksa azarlar.. geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?