- 27 Ekim 2015
- 940
- 2.106
- 113
- Konu Sahibi Power power
-
Benim yadırgadığım tek durum kapalı arkadaşlarımın sosyal medyada eski açık hallerini paylaşmaları. Onun dışında sürekli bi açıl bi kapan bi açıl bi kapan yapanşar haricinde yadırgamıyorumKapanma kararımı sağlıklı bir şekilde almadım. Önce ailesi baskısı vardı( haftalarca yataktan çıkmadm psikoloğa bile götürdüler) çok direndim. Sonunda kendim kapattım. Çünkü dekolte , mini giymeyi seven biri değilim giyimim salaştı en iyiiisi tam kapanayım ailemde mutlu olur mantığı ile kapandım. İçim ve dışım bir değil gibi hissediyorum ,aynadaki ben değilim diyorum. Gerçek kendimi yansıtamıyorum. Bi ara konuyu açtığımda annem ölsende açmayacksn dedi. Sonra baktım da herkes yadırgadığı şeyi yapıyor. Dayımlar mesela bizde yadırgandığını kendi kızlarına yaptı. Bu konuyu akrabadan bir erkek arkadaşımla konuştum. Kafana koymuşsan yap ama sana kötü gözle bakacaklar dedi.
Sen bilirsin.Baskasinin ne düşündüğünü önemseme iyi düşün.Seni cok iyi anlıyorum.Kapanma kararımı sağlıklı bir şekilde almadım. Önce ailesi baskısı vardı( haftalarca yataktan çıkmadm psikoloğa bile götürdüler) çok direndim. Sonunda kendim kapattım. Çünkü dekolte , mini giymeyi seven biri değilim giyimim salaştı en iyiiisi tam kapanayım ailemde mutlu olur mantığı ile kapandım. İçim ve dışım bir değil gibi hissediyorum ,aynadaki ben değilim diyorum. Gerçek kendimi yansıtamıyorum. Bi ara konuyu açtığımda annem ölsende açmayacksn dedi. Sonra baktım da herkes yadırgadığı şeyi yapıyor. Dayımlar mesela bizde yadırgandığını kendi kızlarına yaptı. Bu konuyu akrabadan bir erkek arkadaşımla konuştum. Kafana koymuşsan yap ama sana kötü gözle bakacaklar dedi.
su hayatda kımseyı memnun edemezsınızAma herşeye burunalarını sokuyorlar işte, ki bunu yapsam neden sorusunu bile sormalarına izin vermem de . Annemgilin ailesi tutucu, konuştuğum akrabamda bana destek verdi ama ailenin başını yere eğdireceksn dedi. Afedersin dedim kötü yola mı düştüm. Sadece aldığım kararı uygulayamıyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?