Başınızdan geçen ilginç kazalar

ahahah Az ısınayım ne rezilliklerim var benim bu benimkilerin yanında hiç kalır canım dua edersin haline

anlat bakalım tatlım ama o an çok utanmıştı rezil olmuştuk salonda okadar kişi bekliyo herkes bize bakıyodu..

Ay çokıcam çıkamıyom kocişte sen gelmeden yatmam dedi yataga koltukta horluyo valla sesinden başım agırdı kaldırıyorum gitmiyo sende gel diyo en sonunda başıycak beni..

Ay çokıcam çıkamıyom kocişte sen gelmeden yatmam dedi yataga koltukta horluyo valla sesinden başım agırdı kaldırıyorum gitmiyo sende gel diyo en sonunda başıycak beni..
madem horluyo bırak koltukta kök salsın

Onu düşünmüyorumda bana yazık başım agırdı yatakta çaktırmadan tekme yumruk filan atabiliyorum en azından biraz susuyo uyuyo numarası yaparak tabi..

Onu düşünmüyorumda bana yazık başım agırdı yatakta çaktırmadan tekme yumruk filan atabiliyorum en azından biraz susuyo uyuyo numarası yaparak tabi..
hade gel birlikte çıkak gari... herkese ii geceler yarın görüşmek üzere ve siz topiği okuyanlar okumakla kalmayın sizleri de aramızda görmek istiyos :80::80:

kaza diyince aklıma yaptığımız kaza geldi işin ilginç yanı bizim yaptığımız kaza değil olay yerine gelen jandarmanın hal ve hareketleri 2 yıl önce öss'ye girmeme 1 hafta var erkek arkadaşımla yemek yiyelim dedi neyse aldı beni gidiyoruz. o sırada özgünün zilli diye bi şarkısı çalıyodu en son hatırladığımda oydu zaten. 140 da takılı kalmış ibre kavaklara vurduk. benim bulunduğum taraftan feci bi darbe yedim ben. kavaklar arabanın sağ tarafını götürdü. neyse ambulans jandarma geldi. çıkarttılar bizi arabadan erkek arkadaşımda bişey yoktu ama benim yüzüm gözüm mosmor ve kavaklar arabayı yamulluğu için belime çarptı arabanın sağ tarafı. ben o haldeyken adam bana sorular soruyo nasıl oldu falan diye. neyse anlattım. jandarma o kadar ilginç bi adam ki siz ölmüştünüz nasıl yaşıyosunuz falan diyo bize yürü git dengesiz dedim içimden tabi. sonra adam kavakların sahibini aradı şikayetçimisiniz çocuklardan diye hadi onuda geçtim kavakların sahibi şikayetçi değilim dedi jandarmadaki o adam ısrarla şikayetçi olması için kavakların son halini anlatıyo telefonda işte şurasından kırılmış 3 4 tanesi yere yatmış.lan ben yerde ölüyorum beni bırakmıyo adam kavakların halini anlatıyo

hade gel birlikte çıkak gari... Herkese ii geceler yarın görüşmek üzere ve siz topiği okuyanlar okumakla kalmayın sizleri de aramızda görmek istiyos :80::80:

tamam bende kaçar hadi hayırlı geceler sizlerede arkadaşlar.

kalkıp ona bi ikitane geçrseydiniz Reha Muhtarla bir akrabalığı vardı adamın heralde..

bi gün kuzenim aradı onun çalıştığı şirketin ortak olduğu bir tatil köyü varmış patron götürecek bizi gelirmisin dedi. neyse bindik arabaya patronda tam patron heeee kel göbekli bişi neyse gittik denize gircez işte felan onlar gitti bi ben kaldım bende gitcem ama çantaları bırakamıyorum baktım yan şezlongta biri var yanına gittim dedim ki çantalara göz kulak olurmusun what? dedi meğersenem yabancıymış herif sonra ordan bi görevli koştu geldi işte anlattı yunanmış meğer sonra biz konuşmaya başladık bizim malum patron geldi ve dedi kii seni rahatsızmı edio bu lavuk dedi yok dedim felan yabancıymış ve o an lafı patlattı hele bizim türk kızlarını buldun asılıon demiii, senin çükünü keserim bak dedi çok utanmıştım yaaa oda dio ki what? çük?

aynı günde adamın birini gördüm kırmızı slip giymiş ama arkasını bi döndü arkası ana tangaaaa gül gül öldümmm yaaa

kalkıp ona bi ikitane geçrseydiniz Reha Muhtarla bir akrabalığı vardı adamın heralde..

bişey demeye fırsat bırakmadan erkek arkadaşımı göz altına aldı manyak adam alkol testi yaptı hiçbişey çıkmadı gayette mantıklı cevaplar verdik takıntılıydı heralde diye düşündük bizde

son cümlene koptum

daha bu yunanla neler geldi başıma anlatırım birazdannn

yabancılar çok saf oluyolar ya bizde bu yaz hayatında hiç rakı içmemiş yabancı bi adama sek bi şekilde 1 bardak rakıyı fondip yaptırmıştık adam titreye titreye yanımızdan uzaklaştı

bi arkadaşım anlattı onu da paylaşayım . şimdi arkadaşım naimin abisinin çalıştığı yerde bi tane japon kız varmış. kız da bir akşam onlara gitmek istemiş abisinin işi varmış dışarda naime demişki kızı dolmuştan indiği yerden al eve götür ben gelicem demiş sonra gitmiş bu kızı almış eve götürmüş oturmuşlar işte bu kıza yanaşmaya başlamış gel sana bi takım koleksiyonlarımı göstereyim demiş kız da what demiş bu da kıza senin what diyen dillerini yerim demiş kız anlamıo tabi yaklaşmaya devam etmiş kız basmış tokadı gitmiş bi daha da onlara gelmemiş

kürtmüş yani.yüreğinin karalığı yüzüne yansımış.türkiyede yaşayı türkiyede ekmek yiyorsun.ne nankörlük yaptığı. kimliğine baksan tc yazıyordur

Arkadaşım Kürtler yarım Türkçe konuşmaz, şahsen bir Türkçe Öğretmeni olarak senden daha iyi konuştuğuma da eminim, sen nasıl Türk olmakla övünüyorsan biz de aslımızla övünürüz bu hakkı elimden sen mi alıyorsun?

Ah bu Çılgın türkler ..

tam çılgın 2 dakkada sünnet etti lisedeyim o zamnalar dershaneden çıktım dolmuşa bindim dolmuş da beklio işte gelenleri felan pencere kenarındayım ben yandaki yolda biri yürüo uzun dümdüz saçları var öğrenci olduğu belli o günde pazar vardı pazardan geldiği belli elinde poşetler vardı içimden de ne kadar güzel saçlar kız acaba nasıl uzattı falan diye bakıodum ki onun elindeki poşetler yere düştü sonra bende aaa kızın elindeki poşetler yere düştü dedim dolmuştaki herkes duydu yanımdaki amcada kızım iyi bak o kız mı dedi? ahaaa meğer ön taraftan baya sakallı bi erkekmiş göz yanılması işte çok utanmıştım :78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…