ahahahAz ısınayım ne rezilliklerim var benim bu benimkilerin yanında hiç kalır canım dua edersin haline
ahahahaz ısınayım ne rezilliklerim var benim bu benimkilerin yanında hiç kalır canım dua edersin haline
madem horluyo bırak koltukta kök salsınAy çokıcam çıkamıyom kocişte sen gelmeden yatmam dedi yataga koltukta horluyo valla sesinden başım agırdı kaldırıyorum gitmiyo sende gel diyo en sonunda başıycak beni..
hade gel birlikte çıkak gari... herkese ii geceler yarın görüşmek üzere ve siz topiği okuyanlar okumakla kalmayın sizleri de aramızda görmek istiyos :80::80:Onu düşünmüyorumda bana yazık başım agırdı yatakta çaktırmadan tekme yumruk filan atabiliyorum en azından biraz susuyo uyuyo numarası yaparak tabi..
hade gel birlikte çıkak gari... Herkese ii geceler yarın görüşmek üzere ve siz topiği okuyanlar okumakla kalmayın sizleri de aramızda görmek istiyos :80::80:
kaza diyince aklıma yaptığımız kaza geldi işin ilginç yanı bizim yaptığımız kaza değil olay yerine gelen jandarmanın hal ve hareketleri2 yıl önce öss'ye girmeme 1 hafta var erkek arkadaşımla yemek yiyelim dedi neyse aldı beni gidiyoruz. o sırada özgünün zilli diye bi şarkısı çalıyodu en son hatırladığımda oydu zaten. 140 da takılı kalmış ibre kavaklara vurduk. benim bulunduğum taraftan feci bi darbe yedim ben. kavaklar arabanın sağ tarafını götürdü. neyse ambulans jandarma geldi. çıkarttılar bizi arabadan erkek arkadaşımda bişey yoktu ama benim yüzüm gözüm mosmor ve kavaklar arabayı yamulluğu için belime çarptı arabanın sağ tarafı. ben o haldeyken adam bana sorular soruyo nasıl oldu falan diye. neyse anlattım. jandarma o kadar ilginç bi adam ki siz ölmüştünüz nasıl yaşıyosunuz falan diyo bize yürü git dengesiz dedim içimden tabi. sonra adam kavakların sahibini aradı şikayetçimisiniz çocuklardan diye hadi onuda geçtim kavakların sahibi şikayetçi değilim dedi jandarmadaki o adam ısrarla şikayetçi olması için kavakların son halini anlatıyo telefonda işte şurasından kırılmış 3 4 tanesi yere yatmış.lan ben yerde ölüyorum beni bırakmıyo adam kavakların halini anlatıyo
kalkıp ona bi ikitane geçrseydiniz Reha Muhtarla bir akrabalığı vardı adamın heralde..
bi gün kuzenim aradı onun çalıştığı şirketin ortak olduğu bir tatil köyü varmış patron götürecek bizi gelirmisin dedi. neyse bindik arabaya patronda tam patron heeee kel göbekli bişineyse gittik denize gircez işte felan onlar gitti bi ben kaldım bende gitcem ama çantaları bırakamıyorum baktım yan şezlongta biri var yanına gittim dedim ki çantalara göz kulak olurmusun what? dedi meğersenem yabancıymış herif sonra ordan bi görevli koştu geldi işte anlattı yunanmış meğer sonra biz konuşmaya başladık bizim malum patron geldi ve dedi kii seni rahatsızmı edio bu lavuk dedi yok dedim felan yabancıymış ve o an lafı patlattı hele bizim türk kızlarını buldun asılıon demiii, senin çükünü keserim bak dedi çok utanmıştım yaaa oda dio ki what? çük?
daha bu yunanla neler geldi başıma anlatırım birazdannn
kürtmüş yani.yüreğinin karalığı yüzüne yansımış.türkiyede yaşayı türkiyede ekmek yiyorsun.ne nankörlük yaptığı. kimliğine baksan tc yazıyordur
bi gün kuzenim aradı onun çalıştığı şirketin ortak olduğu bir tatil köyü varmış patron götürecek bizi gelirmisin dedi. neyse bindik arabaya patronda tam patron heeee kel göbekli bişineyse gittik denize gircez işte felan onlar gitti bi ben kaldım bende gitcem ama çantaları bırakamıyorum baktım yan şezlongta biri var yanına gittim dedim ki çantalara göz kulak olurmusun what? dedi meğersenem yabancıymış herif sonra ordan bi görevli koştu geldi işte anlattı yunanmış meğer sonra biz konuşmaya başladık bizim malum patron geldi ve dedi kii seni rahatsızmı edio bu lavuk dedi yok dedim felan yabancıymış ve o an lafı patlattı hele bizim türk kızlarını buldun asılıon demiii, senin çükünü keserim bak dedi çok utanmıştım yaaa oda dio ki what? çük?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?