Başınızdan geçen ilginç kazalar

tat katsın diye salataya rendelenen parmakların yanı sıra bir de bıçaklarla başım dertteydi benim...birgün salatalık soyarken bıçak ansızın jilet gibi kayıverdi ve gırtlağıma saplanmasına ramak kala onu durdurabildim.kalbim boğazımda çarpıyor,gözkapaklarım yırtılırcasına açılmıştı...sonra salatalığı bi kenara bıçağı diğer yana atarak yukarı baktım ve tanrıyla olan o meşhur monologlarımdan birini sürdürdüm:ya allahım,canımı almaya niyetliysen lütfen mantıklı bi ölüm olsun!

bırakın yemek yapmayı,konserve kutusunu bile açmayı beceremiyordum...salça kutusunun teneke kapaığını açayım derken bileğime cırt diye bi faça atıvermiştim,hani tam damarı tutturamadım ama oldukça müthiş kanadı gene de...sonra da kendini bu şekilde doğramanın da ustalık gerektiğine kanaat getirerek kendi kendime şaşıp:vay beee....demiştim.

bir de tam sönmemiş sigara izmaritini çöpe atmışlığım vardır ve her nedense o an ayağımla çöpün içine basıp o ufak ateşi söndürmek bana mantıklı gelmiştir...gerisini yazmayıp hikayeyi sizin tamamlamanızı istiyom,acayip salakçaydı ve yarı yanık yarı tütsülenmiş çorabımı anlatmak beni biraz utandırıyor.yargılamadan önce unutmayın ki o bi panik anıydı...

mrb kızlar iyi aksamlar vallahi okudm olanları herkez nkdr acyp syler yasamıs oyle koptum

benmki utanc anı..
eşimle yeni tansmıstık okuldayken okul cıkısnda bi cafeye gttik otrcakdık..
okul eteğimin hizasında bacaklarımı aldım gerisi duryodu okul cocuğunn bacaklarıyla urascak vaktimi var anca alt kısmını halledebiliodm
cafede otrrken muhabbet filan zaten korkyorm eteğim 5 santim yukarı bile kalksa görnur die
tam kalkıyodum eşim eelimi tutmak istedi elim eteğmdeydi yanlıslıkla eteğmi tuttu eteğm kalktı rezillik diz boyu hemen kalkmasını engelledim ama bi kısmı görndü tabii
eşim bakdı ben bakdm kaldm utandım hemde nsl utandım tanısalı daha 1 hafta olmus basıma gelene bak
baya bi durumu nasl kurtarrm die düşndüm en sonnda beden drsinde komple alınms bacakrlmda sort gydm anlasın die benm pis biri olmadğmı işe yaradımı blmiorm tabii

işe yaramıştır merak etme

mutfak fiyaskolarımdan bi tanesi de,dr. dinlendirici gözlük takmamı söylemişti...alışamadım gitti zaten takmıyom artık uzun süre gözlüğü.neyse o gün ilk kez takıyom makarna yapcam.su kaynadımı diye kapağı açmamla camların buhar olması bir olmuştu,bi an hepten koptum:AŞKIM KOŞ KÖR OLDUUUUM.

işe yaramıştır merak etme

sanırım yaradı evlendiğmze göre

buda süpermiss

Sen yine flocke panik anında yere atıp yanık manık kurtarmıssın olaya..ben Babama yakalandım teyze kızı bizde yine sigara yaktık benim odada camları açtık babam odada öyle dalmışımki dur çay koyim dedim ozaman soba var üstünde gügüm demliğe gügümden su koyuyorum sigara ağzımda Babam odada okadar dalmısımki teyze kızı kapı önünde beni bekliyo babamın agzı açık tezi kızının agzı açık bakıyo tam adım attım salon kapısına salak sigara dedi teze kız babam hemen buraya gel demesiyle ben dış kapıdan vııııııııııın bir hafta eve gitmedim teyzemde kaldım anneme anlatmış demiş bi onu yakalıyım agzında söndürücem onu edepsiz bide aynı benim gibi agzına koymuş sigarayı iş yapıyo..EE NAPIYIM YANİ BABAMIN KIZIYIM

beni annem öyle basmıştı bi kere.tam dumanı çekmişim,lööök diye odaya baskın yaptı:sen sigara mı içiyorsun?' 'hayıııır'dedim ama bunu derken ağızımdan ve burnumdan duman çıkıyor.eh genleşmediğime göre içtiğimi anladı tabeee

Bikez amca kızıyla çarsıya gidiyok bizim bi hocayı gördük çarşaflı kadın sohbet ediyorum ben o arada amca kızı bir hapşurdu agzından balgam çıktı hocanın çarşafına gözlerim kocaman oldu silmeye çalışıyo oda delü ya nese hocam benim acil işim var diyip kaçtık hoca gördügünde ne hale gelmiştir bilemiyorum ıggg iğrençti

ayyyy hevuk yaaa üfff!!!ben de birgün bi davete katılacaktım nezleyim ama.neyse ortama uygun zarif bi elbise giymişim kapıyı çektim merdivenlerden iniyomburnum aktı.minik şıkırdaklı zarif çantamdan bi mendil çıkardım ve zerafetime tezat öküz gibi bi ses çıktı burnumdan.apartmanda süper yankılandı bi de komşunun o an evine gidesi tutmuştu adamı hiç bişey olmamış gibi selamlamıştım....adam gülcek gülemiyo,selam vercek veremiyo

Bide sunu anlatıyım o amca kızı bide yiğeni var biraz özürlü yürüyemiyo ve yaşıtlarından daha küçük zekası minübüse bindik eve dönüyoz çocugu okuldan aldık yiğenini minübüste durmadan konuşuyo biraz tuhaf ve şeker konuşması bütün minibüs onu dinliyo bakıyolar gülüyolar hafif anlattıgı seyler..SAPSEMİN ALA BU GECE İZDE GALABİLİRMİYİM DEDİ HALASIDA TABİ HALACIM KAL DİYO FİLAN DAHA KİBAR HERKES BAKIYOYO YA ÇOK KİBAR BİDE AMCA KIZI YİĞENDE DEDİKİ AMA SENLE YATMAM BEN NİYEKİ HALACIM DEDİ KIZ İŞTA YA SABAHA KADAR OSSURUYOSUN NASIL YATİM DEMESİYLE BEN KOPTUM NAKAVT BENDEN CESARET ALAN BÜTÜN MİNÜBÜS TUTAMADI KENDİNİ ŞÖFER ARABAYI KENARA ÇEKTİ KOPTUK HEP BERABER ÇOCUGU BIRAKIP KAÇTI AMCA KIZI BANA HAYATIMDA OKADAR GÜLGÜGÜMÜ HATIRLAMIYORUM HERKESTE AYNI ŞEKİLDE..TABİ EVE GELİNCE BANA ETMEDİĞİNİ BIRAKMADI..

amca kızı çok komik ya bikere kurstan eve izne gelmiş oturuyoz bütün kızlar gitmiycem lan kursa yılbaşında evde olcam ben dedi nası gitmiycen kızım diyorum izin vermezler kolumu kırın lan dedi kızım nasıl kıralım diyorum kırın işte uzattı yumruk atıyoz koluna vuruyoz vurun laaaan vurun diye bagırıyo acıyla dur kızım böle olmaz çekilin kenera dedim aldım elektirik süpürgesinin ucunu demir ha bide bi vurdum koluna ikekere kırıldı..evdekilere ne diycem lan filan dedi sonra eve gitmiş kendini merdivenlerden aşşaga atmış bakmış kimse gelmiyo yine çıkmış beklemiş tam kapı açılırken atmış bayılma numarası bide hemen hastaneye götürmüşler doktor film filan çekmiş allah allah ya çok ilginç çatlamış bi merdivenden düşmeyle böle olmazki diyomuş.yırttı kurstan nese yanımıza bi geldi kolu sarılı hahahhaa gevşetti çıkardı alçıyıo bizim yanımızda alçısız eve giderken takıyodu bigün banyo yapmış banyada unutmuş alçısını annesi görmüş kolunu banyoda unutmussun sana yapıcagımı biliyorum ben demiş...

Adam anlamıştır artık her erkegin yanı sıra her kadınında içinde bir hayvan yaşadığını ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…