Başınızdan geçen ilginç kazalar

lisedeyiz son sınıfız okulun kapanacağı haftalar sınıfça karar aldık işte kaçıp denize gidelim diye neyse akyakaya gittik işte biz kızlar olarak top felan oynuyoruz bizin sınıfın erkekleri ortadan kayboldu sonra baktık denz bisikleti kiralamışlar bize doğru geliolar hadi binin tur atalım diolar aman sanki denizde de ne tur atıır hhava atılır onla sonra ben ve 2 kız arkadaşım biz binmice dedik zaten hepsi doluştu battı batcak bsiklet neyse bunlar yan yan gidiolar artık bizim hemen yanımızada yakışıklı çocuklar geldi şunlara bak oğlum ya görmemişler gibi binmişler dediler biz hemen tanımıoz onları modundayız sonra bunlar iyice denizin ortasına gittiler ve bisiklet devrildi sonra binip tekrar kıyıya geliolar ne oldu dedik çok kişi binmiş birazı insin dediler biz o gün onları hep tanımıoruz modunda gezmiştik ergen gençlik işte

polemiğe gerek yok.kimin ne olduğunu herkes biliyortürkçe öğretmeni olmuşsun ama türk olamamışsın.ahmet türkün soyadı da türk bu arada ama onu anlatmaya gerek yok bilmeyen yok zaten.sen kavganı kendinle ver.bulaşma sağa solo.bu konuda da artık yazmıcam

Son düzenleyen: Moderatör:
bitane daha yazayım bigün arkadaşım dışarı çıkalım dedi bende tamm dedim işte bize gel yemek yiyelim sonra çıkarız tamam dedim sonra yemeğimizi yedik o da makyaj yapmış parlatıcı felan sürmüş dudağına sonra babası dediki kızım sen ağzını yıkamadınmı yağlı gibi duruo dedi ben koptummmm arkadaşımda baba o parlatıcı dedi nerden bilsin adam

makyaj diyince. bi gün eşimle çıktığımız zamanlar yeni makyaj yapmaya başlamışım.neyse böyle kapkara kalem kapkara rimel kapkara far sürmüşüm. buluştuk. oturuyoruz cafede.sağ gözüm öyle kaşınıyo ki tabi unuttum makyaj olduğunu. ohhhh bi güzel ovalaya ovalaya kaşıyrdum ki bi aklıma geldi makyaj olduğu.elim gözümde koşa koşa lavobaya.sağ gözümdeki makyajı çıkardım salak gibi soldaki duruyo. geldim oturdum masaya.eşim bana bakarak gözüne ne oldu ki bi taraf güzel gözüküyo öbür taraf sanki değişik diyee. snra gittim de lavobaya eşitledim ikisini. soldakini de çıkardım artık

bi kere de yurdu yakıyordum ünv. yıllarımda. oda sigara kokuyo tabi odada içmek yasak.ben de kokuyu alsın diye mum yaktım.öbür odaya gittim sohbet gırla gidiyo.unuttum tabi.tahta masa tutuşmuş.duvara kadar alevler. bişey yanıyo diyolar bi giitm oda tutuşmuş.e ben de tutuştum napcam şimdi diye. gittim artık müdüreye söyledim mum yakmıştım da o masayı tutuşturmuş.babam da ertesi gün yurda hemen bi masa göndermişti..

flocke canım iyki açmışsın bu konuyu acayip beğendim bende düşünüyorum aklıma gelince hemen yazıcam

ha bi tane geldi anlatayım

lisedeyiz ozaman tarih dersinden yazılı oluyoruz tabi kopyalar felan hazır arkadaşlarla paylaştık kopyaları birbirimize sölücez hangimizde cıkarsa bahta artık.neyse sınav başladı fısır fısır haşır haşır kağıt sesleri fısıltılar malum kopya sesleri işde yapmaya çaılşyoruz derken hoca farkketi bizi arkadaş hala bişeyler sorup duryo bu sorunun cevabı ne sende varmı felan ben hocayla gözgözeyimmalum bu durumdayım hoca arkadaşımı kast ederek aynen su cümleyi kurdu ''kağıdını aldım haberi yok hala kopya çekmeye çalışıyor''...koptuk tabi gülmekten oluyoruz...

sakarlıkmı salaklık mı bilmiyorum ama

işe gidicem birgün iş yeri kıyafetlerimi ütüledim giyindim neyse geç de kaldım ogun gömleğin kolunu kıvırıp içinden çıkan parçasını düğmeliyorsunuz polo gömleklerinden onu unutmusum ütülemeyi çok da çirkin görünüyo tabi geç de kalınca ütüyü aldım elime bi güzel akıllık ediyorum üstümde ütüyorum bir an hafif bi acı gissetimm ütü değmiş koluma bişey oladı diyip kinci kola geçtim onda da aynı şey ama ilkinin acısı nı yeni hissediyor olmalıym ki kolum yakmışım resmen daha doğrusu kollarımı acısını kaç gün çektim yakın bi zaman kadar da yanan yerler parlıyordu kolumda ALLAHTAN geçti. bu olayda nerden baksan 2 yıl önceydi

ilk okuldayım üç arkadas aynı sırada oturuyoruz çok samimiyiz aslı merve ben mervenin annesi annemle iş yerinde de arkadaslar bu arada neyse aslı anlatıyor bacaklarımın kıllarını şöle aldım böle aldım biz de merveyle bön bön dinliyoruz ya 4 sınıfız en fazla o bize göre daha erken gelişmisti anlatıyo bize jiletle aldığını çok güzel olduğunu felan o gun aksam ben eve geldim banyoya girdim aldım elime jileti ben de beyaz tenli olduğum için tüy fazla yok tek tük ama özeniyorum işte rastgele jiletliyorum bacağmı neyse annem banyoya bi daldı bana böle bakıyo şok geçiryo ben de anne bak bacaklarımı alıyorum aslı sölediii dememle napyosun kıs sen makyakmısın bi diye bi bağardı bana ...ertesi gün iş yerinde mervenin annesi dün merve jileti almış bacakları alyordu demesiyle burcu da aynı.... biz iki salak jiletmiştik sonrada orman gibi olmuştu bacağım.....tabi geçti hala tek tük çıkıyo aklıma geldikçe gülüyorum...

al bi tane daha

annemle bir gün tatlı yapıyoruz etimek tatlısı bayılıyorum bu tatlıya önce karemel yapıyorsun etimeklere döküuosun o karemelli tadı muteşem yine başladık yapıyoruz ocağn başında ben hem yapıyoruz hem öğreniyorum işde şekeri koyduk ocağa karemel yapıyoruz annemde yanımda su yap bunu yap diyip ögretiyo nesse bu karemli yaparken tadı nasılmış diyerken ocakda eriyen şekere parmğımı batırp yalamamla kendimi 2 seksen yatar vaziyette bulmam bir oldu.hani akla hizmet yaptım bunu bilmiyorum sıcak ağda kıvamındaki şekerli parmak iyki dilime yapışıp kalmadı.ama parmağım öle kötü olduki acısı günlerce geçmedi üstü mum gibi garip bir halde yumuşak kabuk gibi birşey oldu his felan yok.acısı geçince de günlerce parmagım o kahve rengi mum kıvamında kalcak diye ağladım durdum.çok şükür ALLAHIMA iz felan kalmadı.annemin üstün uğraşları iğnelerle delip su akıtmaya çalışması felan of of .....

flocke canım iyki açmışsın bu konuyu acayip beğendim bende düşünüyorum aklıma gelince hemen yazıcam
aramıza hoş geldin burcuhayal. anca fırsat buldum,okudum tüm yazdıklarını,daha fazla paylaşımlarını bekliyos...

yine kimse yok,ni güsell ni güselll.bugün de şizofren takılıp kendi kendime konuşcam demek...yanlız böyle diye diye bi gün çitten sıyırcam,mantıklı saatlerde yazsanıza kardeşim,giriyonus 3'te 4'te,ben gelince de hepiniz komalık uyyonus sonna...

6. hissim çok kuvvetlidir....deyip hikayeme başlayım
ortaokul2. sınıftayım okul bahçesinde bütün sınıflar
tek saf halinde derse girmeyi bekliyoruz.....:97:
kızlar geldi sırada muhabbette başladık....
arkadaki kıza dedim ben senin arkana geçeyim oda olur dedi
benim yerimede başka bi kız geçti
andımız okunuyor herkesler pürdikkat...
benim önümdeki kendi önündeki kızın üzerine bi kustu aman allahım
hortumdan hızla akan su misali
ben böle bi kusma görmedim ömrümde 1 metreye kadar ulaştı hızı
öndeki kzın halini görmelisiniz çantası forması saçı
herşeyi kirlendi....
sınıfa girdik dedimki bu kazazedeye senin yerinde ben vardım ama
bişeylerin olacağını sezdimki hemen yer değiştirdim dedim
kız oldu şok üzerini temizlediysede o kötü koku akşama kadar burnumuzu tırmaladıydı...

okullardan bahsedince arkadaslar benimde aklima bi kopya anisi geldi.
lise birinci siniftayim.hazirlik okudugumdan iki tane ingilizce dersimiz var.ikisininde sinavi ustu uste iki saat ve ayni hoca.ogle arasi bi baktim herkeste hummali bi calisma ogretmen kitabini bulmuslar cevaplari bikac arkadas koluna yaziyor.bende dedim benim basim kel mi bende yazayim.neyse bilegimin ust tarifina yazdim cevaplari yazarkende ezberledim zaten test gibi biseydi.
kopya yazdigim sinavi olduk yaptik neyse.diger yine sinav ayni hoca bu sefer kopya yok ama.
sinav esnasinda hoca kagitlara bakiyor bi soruyu kimse yapmamamis tek ben yapmisim.
hoca demezmi "aferin mehlika bi tek sen soruyu bilmissin diye"Allahim ben bi hava ya girdim sormayim.resmen mayistim ki oyle bi mayismisim ceketin kolunu siyirdim siraya koydum iste ben der gibi koymamla hoca yanima bi yaklasti yemyesil yazilmis bi onceki sinavin kopyasini gormesi bir oldu.
gormesiyle birlikte herkes ellerni havaya kaldirsin dedi.benimde saf arkdasta hoca uyusuturucu kontorlu yapioyr sanmis kendinden emin bisekilde tabi oda kaldiriyor.tek dokulmeye basldi kopyalar.yazanlarin hepsi silmeyi unutmus tenefuuste.kolumuzdaki cevaplari da aldi tabi hoca.cift kagit verdik yani neyse teneffuste ozur dilemek icin gittik hoca ne dese begenirsiniz
'bari dogru cevaplasaydiniz o kadar ugrasmissinz"

kim neyi biliyor bilmiyorum ama bence bu konuda daha fazla konuşmamalısnız...konumuz eğlenmek,gülmek burası bunu yeri değil!!! kendi fikirlerinizi başkalarına mal etmeyin. iyi eğlencenler!!!

şizofren olma yolunda olan bi kadının kendi çapında bırakılması neticesinde anılarına trans olarak bağlanıp kendi kendine konuşma notları-3:
23 OCAK 2011,SEVGİLİ TOPİK ARKADAŞLAR,DEĞERLİ HAYALİ DOSTLARIM;BUGÜN GENE TOPİĞİMDE YELLERİN ESTİĞİ BİR GÜN...AMA SORUN DEĞİL,KK'DAKİ BU SIYRIK KÖŞEYİ AYAKTA TUTABİLMEK İÇİN GEREKLİ TÜM TEÇHİZATA SAHİBİM;BİR KUPA FİLTRE KAHVE,YARI İÇİLMİŞ KÜLÜ UZAMIŞ Bİ SİGARA,AŞIRI DOZDA Bİ MİZAH ANLAYIŞI VEEE TABİKİ KONUYA UYGUN ANILAR....ŞU SIRALAR KÜÇÜK KIZIMIN MEVSİM SEBEBİYLE YAŞADIĞI KÜÇÜK RAHATSIZLIK BURAYA GİRME SIKLIĞIMI BİRAZ AZALTTIYSA DA,ARKADAŞLARIN YAPTIĞI PAYLAŞIMLARI TAKİP ETMEYE GAYRET EDİYORUM...HEVUK-CAN,OLMADIĞIM VAKİTLERDE TÜKKAN SANA EMANET...VE ARKADAŞLAR,OKUYUP GÜLÜP GEÇMEK YOK,BU TOPİĞE SÜREKLİ ELEKTRO ŞOK YAPTIRTMAYIN BANA,HEPİNİZİN PAYLAŞIMLARINI BEKLİYOM.

bi insan bi araba ile neler yapabilir hiç düşündünüz mü?manevralar?tabii ama çok klasik.hız ve yarış?evet ama yan koltuktaki biri için o kadar eğlenceli olmayabilir.gezme ve seyehat?aaaaah çok sıradan.benim tercihlerimin arasında,kapıyı kapatırken hızla kapıyı kendime çarpmam,otomatik camı kapatırken saçımı kıstırmam ve geri açma yerine kafamı çekerek bu durumdan kurtulmaya çalışıp kendi kendimi yolmam,seyehat halindeyken ön koltuktan kalkıp arkada boğuşan çocukları daha rahat pataklayabilmem için ayağı kalkıp arkaya geçmeye çalışırken arabayı kullanan eşime sürekli çarpıp onu itelemem.sigara külünü hızla giden arabada camdan dışarıya ısrarla silkelemeye çalışırken rüzgar sebebiyle içeri uçan koru aramaya koyulmam ve en favorisi bağdaş kurup oturma alışkanlığımdan vazgeçmediğim için eşimin vites değiştirmesine sürekli engel olmak...bizim arabaya her binişimiz ayrı bi hikayedir aslında...

peki,bir markette tüm dikkati istem dışı nasıl üzerinize toplayabilirsiniz?cevap basit;alışveriş arabasını eşinize verin,onun önünde yürüyün,o size hızla çarpsın, sizi reyona gömsün.wc,kağıtların arasında sırt üstü uzandığınızda emin olun herkes size bakar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…