iyimiş ya...benim teyzeli hallerimin kopyası gibi,anlat allah aşkına ve özet geçme
bak beni de bi merak aldı şincikanılarımda yer etmiş o kadarçok teyze var ki bununla başladım ama 2 hafta önce başıma gelenle devam edeyim o zaman temizlik yapıyorum evde pespaye bi halde kapı çaldı elimde bezim açtım kapıyı aralıydı kapı üstüm başım pespaye ya rezil olmamak adına neyse teyzenin biri kapıyı itti içeri girmeye kalktı noluyo yav dedim kimsin sen kadın tanıdığın bildiğin kız var mı oğluma alacam dedi töbe töbe napıyon be sen dedim ben evliyim bana bakma yürü git dedim benim kızım olsa sen böle yapsan seni bi güzel benzetir gönderirim dedim yok yok bişey olmaz oğlun olunca anlarsın benim oğlum bana bıraktı ona kız bulup gidecem bugün dedi saçma sapan işler peşindesin bi git ya dedim yukarı çıkıp başka komşumun ziline basıyodu en son buldumu acep kız merak ettim bak şimdi
çevir şişi yanmasın olayı....bi tane daa yeni nişanlanmıştım kayınvalidemle benim kendi öz amcamın oğlunun nişanına gittik beraber kayınvalidem başladı bi teyzeyle sohbet etmeye bende dinliyorum kadın dedi senin kızda pek güzelmiş okulunu bitirdimi oğlum var benimde bi tanıştıralım falan diye kayınvalidem bastı kahkahayı geç kaldın o benim gelinim teyzedeki tepki ben zaten oğluma öğretmen gelin arıyodum madem öle niye sulanıyon be kadın allahtan kayınvalidem iyi kadındır güldü geçti
bak beni de bi merak aldı şincik,malumatın olursa buraya not düş!ne insanlar var ya
yeni gelinim,kayınvalide beni konu komşusuna tanıtacak...kendimi podyuma çıkmak üzereymiş gibi hissediyom.kafamın içinde bi ses yankılanıyo:VEEEEE FATMA HANIM GURURLA SUNAR:GELİNİ FLOCKE!!!!
neyse,rahat modumdan çıkıp gelin moduna geçip,millete kolonya dağıtıyom.şaftı kaymış bi teyze bana iki ayrı yöne bakan gözlerinle bakıp bakıp dudaklarını büzüyo.kıl kaptığı belli anlaşılan 10puan alamicam ondan.küçük kaynım bana abla diye hitap eder ve o sırada salona dalıp benden bişey istedi abla diyerek.bu yamuk teyze aradığı bahaneyi bulmuş gibi içindeki karate kid'i çıkardı ve başladı üstüme uçmaya:neeeeee kaynın sana nası abla der!sana yenge demeli!' 'noldu teyze ben olayın başını kaçırdım şincik.'dedim ve sırıtmaya başladım. 'olmaaaaz sana yenge demeli' 'biz de bi problem yok.size şimdi noldu ben anlayamadım!' dedim.he he...kayınvalidemin bu kadar mimiği bi arada yapabildiğini hiç görmemiştim.iki kaşı ayrı oynuyo gözleri ayrı oynuyodu.kalıcı olacak diye tırstım bi an...
arızalı kaynana adayı herhal,benim üstümde ilk denemelerini yapcaktı.yannız ben ondan daha arızalı olduğum için ona vize koydum.ben bu eve geldiğim vakit bu kadavrayı istemiyom karşımda anne dedim.kayınvalidem de ok dedi,14yıldır karşılaşmıyomhe he çok iyimiş yav teyzenin derdi neymiş niye abla değil yenge dicekmiş öğrenebildin mi yoksa kayınvalidenin mimikleri arasında sırra kadem mi bastı
meraklı bi komşumuz vardı,apartmanlar çok yakın olduğu için bazen ben tv.'yi açar o balkondan benimle birlikte izlerdi.bi de bunun ikizi vardı arada bi kardeşine uğrar onlar balkonda otururken hep beraber tv izlerdik.eşimle evlendikten sonra 1-2gün annemler evi bize bırakmıştı biz balayına çıkmadan önce.eşim balkona geçmiş adam sükunetle meyvesini yiyecekti.ondan evvel teyze konusunda onu uyarmıştım,diklenme ona emi,bizim aramızda değişik bi bağımız var diye...eşim balkonda otururken birden içeri seslendi:flocke koş bu kadın bölünerek çoğalıyo!' 'ne diyon sen ya?' diip gidip baktım meğer ikizinden bahsediyomuş.....
ayyy bi tanede ben anlatayım üniversitede okuyodum ailemin yanına çok az gidiydum o zamanlar sözlüydüm şimdiki eşimle neyse annemlere geldim markete gidiyodum bi teyze böle süslü bişeyy yolda durdurdu beni kızııımmm sen kimlerdensin nerde oturuyon bende saf hayırdır teyze birinemi benzettin dedim (heralde adres soracak dedim) bi başladı benim oglum var makine mühendisi ayda 2.500 lira maaş alıyo, evi var,arabasıda var göynünü eyler konuşmama fırsat vermiyoo neyse dinledim teyzeyi sona bana eee nediyon istemeye gelelimmi dedisözlümde yeni tektaş almıştı bana kocaman taşı var teyze bak ben nişanlıyım diye uzatttım elimi o sinirle fazla sert uzatmışım kadının burnuna çarptı hemen aa kızım baştan sölesen vaktimi alıyon dedi çekti gitti aklıma geldikçe hala gülerim
bekledik ama gelmedin misafirlik baya tantanalı geçti galibaarkadaşlar kayın anneme gidiyomuşuz dönünce kıprıslı teyzelerle olan anılarımı anlatıcam beni bekleyin anacıımm bye
bekledik ama gelmedin misafirlik baya tantanalı geçti galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?