yedin mi dayağınıhevuk şaka gibisin
benide köye gitmiştik babannennemin yanına
köpeğin yanından geçerken köpek ısırmıştı
tam kasığımdan.koşa koşa eve gittim korkudan ölücem
annneme diyememiştim korkuma.dayak yerim die
sonra söyledim anne sana bişi söylicem ama kızma beni köpek ısırdı
hevuk şaka gibisin
benide köye gitmiştik babannennemin yanına
köpeğin yanından geçerken köpek ısırmıştı
tam kasığımdan.koşa koşa eve gittim korkudan ölücem
annneme diyememiştim korkuma.dayak yerim die
sonra söyledim anne sana bişi söylicem ama kızma beni köpek ısırdı
trafik kazası geçirmişim.kafama bilmem kaç tane dikiş atılmış,sağ çenebağını hissetmiyorum.doktor başımı oynatmadan yatmamı söylüyor.ilk gün dediğini uyguladım.fakat ikinci gün milletin bana neden bu kadar acıklı baktığını merak etmeye başladım...dr. yanıma geldiğinde bana derhal bir ayna bulmasını söyledim.adam iç çekerek bunları düşünmemem gerektiğini söyledi.15 dakikalık bir çene yarışından sonra adam artık:tamam,dikkatlice kalk,koluma gir seni wc.ye götürcem orda ayna var.ama bak peşinen söyleyeyim,üzülme tamam mı?bu halin tamamen geçici.iyileşeceksin.' dedi.yardımlarınla kalktım ve sağ bacağımı sürükleyerek onun desteğinle wc'ye kadar gittik.içeride ayna vardı ve dr. beni hala teselli ediyordu.o konuştukça bana iyicene sinir geliyordu.'ışığı yakarsanız eğer,ben de bir şeyler görebilirim' dedim.dr. burda da yenilmişti ve istemeyerek ışığı yaktı ve teselli etmeye aralıksız devam etti.alnımdan kafama kadar frankenstein misali bir dikiş atılmıştı.sağ gözüm mor ve kapalıydı.aynı morluk çenebağımın olduğu yerde de vardı.sayısız sıyrık,cam çiziği ve minik yaralar vardı!ağlamaya başlayıp:'saçımı kesmişsiniz.ben bu saçı uzatana kadar göbeğim çatladı,nasıl kesersiniz!'dedim.adam şok. 'üzüldüğün tek şey bu mu?'dedi.inlercesine ağlamaya başlamıştım:'saçııııııım!beni beslemeye çevirmişsiniz saçıııım!'neden o sıra yüzüme odaklanmadığımı bilmiyorum,ama saçımı kesmeleri içime oturmuştu.(merak edenlere:yüzüm eskisi gibi gene,dikiş izi hariç.orayı da saç örttüğü için pek belli olmuyor.dr. doğruyu söylemiş)
yaralı bir fare bulmuştum ben de.aklıma tom ve jerry'deki sahne gelmişti.tom,jerry'yi tren raylarına bağlar ama jerry kutulur.hayvanı aldım rayların üstüne koydum.bağlamam gerekmiyordu kaçacak halde değildi.sonra kenara tüneyip treni bekledim.tren geldi,tren geçti,hayvan pelte!ağlayarak parçalarını topladım ve eve gittim:anneeee buna bişi oldu! annem şok.kadın hem çığılık atıyor hem uzaktan uzaktan terliğinle bana vuruyordu...
yaralı bir fare bulmuştum ben de.aklıma tom ve jerry'deki sahne gelmişti.tom,jerry'yi tren raylarına bağlar ama jerry kutulur.hayvanı aldım rayların üstüne koydum.bağlamam gerekmiyordu kaçacak halde değildi.sonra kenara tüneyip treni bekledim.tren geldi,tren geçti,hayvan pelte!ağlayarak parçalarını topladım ve eve gittim:anneeee buna bişi oldu! annem şok.kadın hem çığılık atıyor hem uzaktan uzaktan terliğinle bana vuruyordu...
ya ben de kurtulacağını düşündüm,ne biliiim ben de çok üzülmüştüm sonna.ay sen çok fenasın yaaaa
seninki de tam hayvan aşkıymış benimkine ise bilinçsiz ötenazi denebilir,yoksam ben de hayvanları severdim.mesela yan taraftaki çiftlikte adam atını güneşin altına bağlamıştı.at memnundu halinden ama bana niyeyse bi acıma duygusu gelmişti üstüme...gidip ipini çözüp onu özgürlüğüne kavuşturmuştum.hayvan bön bön baktı ama itiraz da etmedi.atın sahibi daha sonna kızgın kızgın atını aramaya koyulmuştu.tipinden o kadar pis korktum ki atın hangi yöne gittiğini söyleyemedim.ama ipi çözenleri gördüğümü söyleyip:amca şu yöne doğru hızla kaçtılar demiştim....ben bi yerlerde hep yannış yapıyodum yaaaAyyyyyyyyyyy flocke inanmıyrum sana zavallı fareeee.Gerçi hastaymış baksana kurtarmıssın fareciği daha çok acı çekmekten...bende yavru fare bulmuştum yan daire boştu orda besliyodum Bİ ŞİŞE ÇEKİRGE 1 ŞİŞE SOLUCAN Annem onları görünce beni çok pis dövmüştü manyak manyak die naapcan onları toplamış koymuş ...yaa topluyorum şişeyi doldurcam demiştim ama öle en büyüğü hangisi ayırt edicektim kurbaga filan birsürü enterasan hayvanım vardı...kendime inanamıyorum şimdi asla dokunamam o yüzden Annem sokağa çıkarmıyodu balkondan kumların üstüne atlıyıp kaçıyodum..Allahtan düzeldim ne olurdu benim halim yoksa..Kendi çocukluğumdan çok utanıyorum ..:) Minik koymuşlarda mahalleli adımı hala çoğu kişi Gülay olduğunu bilmiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?