Başınızdan geçen ilginç kazalar

hevuk şaka gibisin
benide köye gitmiştik babannennemin yanına
köpeğin yanından geçerken köpek ısırmıştı
tam kasığımdan.koşa koşa eve gittim korkudan ölücem
annneme diyememiştim korkuma.dayak yerim die
sonra söyledim anne sana bişi söylicem ama kızma beni köpek ısırdı

yedin mi dayağını

yemedim sanırım flocke annemde çok korkmuştu.
bi keresindede yine köydeyim
üzerimde elbise var süslü püslü ayağımda köy lastik ayakkabısı var
oluk derler bizim köyde çeşmelere küvet gibi yatağı vardır.
oynuyorum kenarında oluğun çıktım kenarlarına ayağım kaydı
yosunlu sinekli böcekli oluğa düştüm boğuluyodum minicik yerde
kendimi zor kurtardım ayağa kalkınca bi baktım dizlerimde su
evdede misafir vardı kimseye görünmeden vınnn girdim içeri
annemdende tokadı yidim oh

yaralı bir fare bulmuştum ben de.aklıma tom ve jerry'deki sahne gelmişti.tom,jerry'yi tren raylarına bağlar ama jerry kutulur.hayvanı aldım rayların üstüne koydum.bağlamam gerekmiyordu kaçacak halde değildi.sonra kenara tüneyip treni bekledim.tren geldi,tren geçti,hayvan pelte!ağlayarak parçalarını topladım ve eve gittim:anneeee buna bişi oldu! annem şok.kadın hem çığılık atıyor hem uzaktan uzaktan terliğinle bana vuruyordu...

cnm benim..hem köpek ısırsın ,hem dayak yicem die kork

Son düzenleme:

bu doktorlar da bi alem tabiki de saçıma üzülücem :95:
ay canım çok geçmiş olsun yaa.ama ben olsam bende saçlarıma çok üzülürdüm.
saçlarıma çok düşkünüm de

bu çok fenaymışş
çocukluk aklı iştee

küçüğüm,mahallle de amcamın oğluyla falan oyun oynuyordukk
gel sana makyaj yapalım dedilerr
bende bi heves ,bana makyaj yapılcak yaa tamam dedim
küçük kırmızı biberler var hani çok acı oluyolar
onu getirdiler gözüne sürecez diee,bende onu makyaj malzemesi sanıyomm bilmiorum biber oldugunu
aman Allahım o nasıl bir acıydıı
o zamanda kör oldum sanmıştım

Son düzenleme:
daha bugün kaza atllattık desem evim yanıyordu az daha :84ğlum var 3 yaşında çok yaramaz çokkk:84na yemek hazırlıyordum mutfakta yanıma geldi gitti bir ara fırının düğmelerini açıp gitmiş odasına tekrar bende yemek tabağanı alıp onun yanına gittim odanın kapısını da kapattım yemek yedik oyun oynadık biraz falan derken bi yarım saat geçti geçmedi sanırım burnuma kokular gelmeye başladı çıktım dışarı ki ne göreyim gö gözü görmüyor dumandan fırının içinde tost makinesi vardı bide poşet içinde simit vardı tost makinesi kömür olmuş simsiyah bir duman herşeyim is oldu daha yeni oturdum öğlenden beri ev temizledim allaha dua ettim ya dışarı çıksaydım o anda allah korudu bizii

ay sen çok fenasın yaaaa

bende eşimle yaşadıklarımızı anlatayım:)
biz evleneli 5 ay oldu yeni, daha 1 aylık filan evliydik o zaman:) uyuyoruz gece, yastığımı düzelteyim diye uykunun arasında kafamı kaldırdım, yastığımı kendime doğru çektim, uyku arasındayım ya kafamı birden bırakmışım, ben kafamı bırakmadan da eşim bana sokulmak istemiş, başını benim yastığımın üzerine koymuş, tabi ben kafamı biden bırakınca '''çtonngggg''' diye ses geldi kafamdan, gecenin karanlığında resmen yıldızları gördüm, küçük pırıltılar oluştu gözümde tabi eşim arkasını döndü ve katıla katıla gülüyo ama ben bi yandan ağlıyorum 'aşkım acıyoooo' diye o ara ağlarken uyumuşum hala anlatıp anlatıp gülüyoruz

arkadaşlar muhabbetinize doyum olmuyo ama ben ufaktan kaçıyom.sonra tekrar görüşürüz.sizler yazın gari,merakla okicam hepsini.

Ayyyyyyyyyyy flocke inanmıyrum sana zavallı fareeee.Gerçi hastaymış baksana kurtarmıssın fareciği daha çok acı çekmekten...bende yavru fare bulmuştum yan daire boştu orda besliyodum Bİ ŞİŞE ÇEKİRGE 1 ŞİŞE SOLUCAN Annem onları görünce beni çok pis dövmüştü manyak manyak die naapcan onları toplamış koymuş ...yaa topluyorum şişeyi doldurcam demiştim ama öle en büyüğü hangisi ayırt edicektim kurbaga filan birsürü enterasan hayvanım vardı...kendime inanamıyorum şimdi asla dokunamam o yüzden Annem sokağa çıkarmıyodu balkondan kumların üstüne atlıyıp kaçıyodum..Allahtan düzeldim ne olurdu benim halim yoksa..Kendi çocukluğumdan çok utanıyorum ..:) Minik koymuşlarda mahalleli adımı hala çoğu kişi Gülay olduğunu bilmiyor..

seninki de tam hayvan aşkıymış benimkine ise bilinçsiz ötenazi denebilir,yoksam ben de hayvanları severdim.mesela yan taraftaki çiftlikte adam atını güneşin altına bağlamıştı.at memnundu halinden ama bana niyeyse bi acıma duygusu gelmişti üstüme...gidip ipini çözüp onu özgürlüğüne kavuşturmuştum.hayvan bön bön baktı ama itiraz da etmedi.atın sahibi daha sonna kızgın kızgın atını aramaya koyulmuştu.tipinden o kadar pis korktum ki atın hangi yöne gittiğini söyleyemedim.ama ipi çözenleri gördüğümü söyleyip:amca şu yöne doğru hızla kaçtılar demiştim....ben bi yerlerde hep yannış yapıyodum yaaa

anlatılanlara cok guldumm.. basıma gelmesın tabee bu arada hepınıze büyük gecmıs olsun Allah tekrarını yasatmasın
;
***bende çok hasta olmus lıseye gıderken okadar usuyordumkı annem altıma elektırıklı battanıye verdı dediki uyumadan kapat yoksa carpılırsın ..bende ''hee hee'' dedım tabıkı dedğini yapmadım..
bi uyandım zangır zangır titiriyorum ,canımda yandı çok... meger terlemısım ve altındakı battanıyenın fisini çekmedıgım içinde carpılmıstım..
anneme hastalıgım gectıkten 2hafta sonra dedım bide uzaktan yane sopa yememek için :):):)

***bi kerede kardesımın masa ustu lambası vardı .benimki bozuldugu için gizli gizli alıp ben kullanıyordum kardesım bi haber tabe yawrum benım hahahaha :))) sonra onuda bozdum :))) kardesım durumu çakmasın dıye , tamır etmeye karar verdım..fısı prizden çıkarmadımkı lamba yandığında göreyımmm neyse biraz uğrastan sonra lambayla bırlıkte bende yandımmm,akıma kapıldım elektırık gitmişti sanırım tam hatırlamıyorum ama bi şekılde kurtuldum akımdan..kımseyede demedım..kardesıme desem ohh canıma degsın dıcektı cunku

*** bi kerede ilkokul 4teken tombul kuzenımı sırtıma almıstım diğer benle yasıt olan kuzenımde hem benı gulduruyor hemde sırtımdakı kuzenımı neyse sonra bişey oldu ben nefes alamadım .. karsımdakı kuzenıme yapmaaaaa nefers alamıyorum diye bagırdım ancak oyle durdurdu kendını..öbür odadan annem geldi... ben hala sayıklar gibi nefes alamıyorum nefes alamıyorum dıyıp duruyorum ama boguk bi sesleee (( artık sona geldıgımı anladım cunku bütün oksijenımı harcamıstım ,yere diz çoktum annem feryat figan napcanı bılemıyrodu herkes bı panık etrafımda ama yok yanı yapcak bişey yok.. ölüyodum kızlar yaa... dayım geldi benı ayaga kaldırmak istiyor ama bende takat kalmadıgı için yere yıgılıyorum ,,sonra mideme bastırdı ,,ters cevırdıler,, olmadı benim rengım sarıya donmus artık.. sonra tekrar sırtıma nasıl tarıf edeyım kollarımı turnıke seklınde tutup sırtıma doğru gerdırdı benı işte o an nefes almaya yenıden basladım (nefes alamk gibisi yokmus ne kadar tatlıymıs aslında bunu farkettım)
annem benı banyoya sokup bi legen dolusu kusturdu (niye kusturdu bilmiyorum)
ama ogun milletin ödünü patlatmıştım..tabii kendımde çok korkmustum..

teyzemlerle bir gün çarşıya çıktık hava kış ama sulu kar var her yerde neyse biraz yürüdük şehrin delisi yanımızdan geçiyor normalde çok tanıdık yüz mutlaka bir şey yapıyor kızlara ben o düşünceyle yürüyorum nasıl daldıysam yoldan geçen araba suratıma su sıçratmış tabi ben sonradan farkına varıyorum farkına varana kadar çarşının ortasında suratıma tükürdü. suratıma tükürdü diye zıp zıp zıpladım herkese rezil olmuştum millet gülüyordu:):)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…