• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Basirly Falcıları

En Beğendiğiniz Falcılar Kimler?

• Renan

OY: 19 20,2%
  • Astrolilith

OY: 7 7,4%
  • Deniz

OY: 4 4,3%
  • Can

OY: 47 50,0%
  • Eftelya

OY: 10 10,6%
  • Özlem

OY: 2 2,1%
  • Nermin

• Aura

OY: 11 11,7%
  • Melek

OY: 3 3,2%
  • Cem

• Sıraç

OY: 4 4,3%
  • Noyan

OY: 1 1,1%
  • Destina

OY: 1 1,1%
  • Semih

• Gaus

OY: 0 0,0%
  • Lütfiye

• Ankete Katılan
    94
Kankalar Can bana çıkmış hem de bayağı çıkmış hem de hıç hesapta olmayan şeyler. İş ortaklarım için kendi aralarında kavga edecekler demişti zaman verip , vallahi çıkmış. Flört ettiğim herif için mart sonu gibi sana yönelecek demişti valla o da çıktı şaşkınım.

Kankalar Can bana çıkmış hem de bayağı çıkmış hem de hıç hesapta olmayan şeyler. İş ortaklarım için kendi aralarında kavga edecekler demişti zaman verip , vallahi çıkmış. Flört ettiğim herif için mart sonu gibi sana yönelecek demişti valla o da çıktı şaşkınım.

Sonunda birine bisey cikti desene :)

Selam kızlar basirly de 3 kez cana baktırdım anlık durumlarda çok iyiydi ,gelecek beklemede.cemal hoca rezalet ötesiydi en sonda alex e attım sağlık sorunlarından dolayı geç bakmış anlık durum ve analizlerde iyiydi denenebilir bence.

Hic birinin dedigi cikmadi bende. Bosuna ümitlendim. Hepde ayni seyleri ve tarihleri verdiler. Biktim baktirmicam artik

Nesibe falsepetinde, bayagi unlu bir falci, cok takip edeni var. Ben cok cok once baktirmistim 2 yil mi ne once, gecende denk geldim dedikleri cikmis harfiyen hem de. Byv=biryolunvar.com :) Sule de orda bakiyor.
Nesıbeye baska batıran varmı sıteye baktım bır nesıbe var ama 2 yıl gecmıs aynı nesıbe mı acaba

millet alex den falım geldi. afferin adama dedim kendi kendime, hissiyatı var cok iyi yorumladı anı bildi durumları fln..geleceği bilmiyoruz tabi ama ben begendim. en azından bir kelimeyi seksen kere soylemedi o yüzden taktir ettim.birkac acılım yapmıs :) bence deneyebilirsiniz :))

Alexe baktırdım adam sana cok aşık seni seviyor aklı fıkrı sende dedı bır baktım adamın profıl resmı baska bır kızla gayette mutlu gozukuyorlar ne dıyeyım umudum fallara kalmıssa eger sonucta boyle olur

Alexe baktırdım adam sana cok aşık seni seviyor aklı fıkrı sende dedı bır baktım adamın profıl resmı baska bır kızla gayette mutlu gozukuyorlar ne dıyeyım umudum fallara kalmıssa eger sonucta boyle olur

Aynen canim. Banada hepsi döncek evlenme teklifi ile dedi ama tik yok. Herkes iyi yorum atmis alexe. Bence en tutarlisi ve pembeci olmayan can. Kötü seyleride söyledi bana. Digerlerine kalsa evli mutlu cocukluyumdu simdi

Beklemede 4 kisi vardi Nermine dun gece fal yolladim her kese bakmis bi ben kalmisim. Sinir bozucu

millet alex den falım geldi. afferin adama dedim kendi kendime, hissiyatı var cok iyi yorumladı anı bildi durumları fln..geleceği bilmiyoruz tabi ama ben begendim. en azından bir kelimeyi seksen kere soylemedi o yüzden taktir ettim.birkac acılım yapmıs :) bence deneyebilirsiniz :))
Alex e ne falı atmıştın canım?

Back
X