basit bi şey mi??

nerdeyim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2012
2.652
1.139
133
Ankara
arabamı çarptım arka tamponu. geri de otoparka parkettm.ne de olsa şuan yapılacak bişey yok eşim akşam görür napcaamıza karar veririz dedm kendi kendime. otoparktan çıktım. ama sonra eşim buralardaysa gelsn bi baksn die düşndm ve aradm. çarptım dedim içine grdi arka taraf nasıl olduunu anlamadım dedm. hemen foto çek bilmem ne dedi. kaskoya ödetcez ya. polis gelsn tutank tutsn bilmem ne . bi ark ına haber verdi. o geliyordu ama sonra kardeşini aramış kardeşi geldi. sinir oluyorum ne olsa,kardeşi hallediyor. eşim bakan başbakan ya!!! o kar yoğun!!!ve ben ailesine duuyrmak istemiyordum. ağızlarına laf vermek istemiyordum.bana sormadan etmedne hemen duyurmuş. sanki büyük bişey var.arkamdan konuşurlar hiç istemiyorum. arabada acemiyim ama eşimle sakin sakin halletmek varken duysnlar istemedm ama eşim hemen haber vermiş.
kızdım yine yalnız hissettm. ben hemn kardeşini arıııcaanı düşnmedm. kendi zaten yok ortalarda.şantiyede bi saatlk uzakta çalışıyor.git gel hergün. memleketine getirirken beni hemen herşeyde yanında olcam die getrdi. saolsun kardeşi yanmzda!!! ve arkamdan konuşurlar sümsük sümsük. kızdım eşime ve de yansıttım. gel kendn ilgilen die. mesaj attım duyurmuucaktm ben kimseye çarptığımı kendm bile yediremiyorum sen hemen söyledn millete die. şimdi ailesi de büyük bişey oldu sanarlar. yoruldum yaaa

gelemiycek durumda o yüzden mi kardeşine söyledi acaba baştan keşke kimseye duyurma deseydin gerçi nerden aklına gelecek hemen kardeşini arıyacağı. neyse olan olmuş laf söylemeye de kimsenin hakkı yok kendimiz kazanıp kendimiz ödüyoruz nazar çıktı dersin :34:

geçmiş olsun bu arada

Herkes kaza yapabilir öncelikle bunu düşünmeyle başlayın bence..

Kimse anasından doğdugu gibi araba kullanmaya başlamıyor..Vura vura öğrenirsin..Bişey derlersede canım sağolsun benden önemli deil dersin : )

Herşeyde kardeşini arıyor demişsin işi uzak oldugu için..Benim eşimde babasını arar..

Anlıyorum gıcık bi durum ama kendlerii hemen gelemeyecekleri için böyle yapmak durumda kalıyorlar

Hiç takılma... İsteyen istediğini söylesin,

Çarparsın, tamir edersin, yine çarparsın...

Araba senin, boş ver ne derlerse desinler.

Konuşana gel şoförüm ol dersin :)

Sanırım eşinin herşeyi kardeşine söylemesi seni geriyor ki, haklısın, ne diyelim...

Daha önce anlatma, ev içinde ki evde kalsın vs.. konuştun mu hiç?

ya hata bende gibi illa söylemem lazımdı galiba şimdilk kimseye söyleme die. ben yediremedm bu çarpma olayını falan die. ama kimseyey söyleme deseydm de o kızabilirdi kime söyliicem ne olyo söylesem kimi kastediyon annemi mi gibi söyleyebilirdi. aklıma geldi uyarmak ama söyleyemedm.inanın çarpmamdan çok milletin ağzına laf verdm die üzüldm:( yediremedm çarpmayı. bi de eşimle zaten gergndk o yüzden' tatlım kimseye duyurmadan hallededlm ben hazmedemiyorum şu an bu olayı' diyemedm....
ama sinirlerm bozuldu kardeşi gelnce. ben de aile gibi kendi işlerimizi kendimz halletmek istiyorum. arabanın maddi sıkıntısını hallederdk tamir işi kolay kaskoya ver hallolur. bunu ben bile yapabilirm ama eşmi görmek desteğini hissetmek istedm o an...

ya hata bende gibi illa söylemem lazımdı galiba şimdilk kimseye söyleme die. ben yediremedm bu çarpma olayını falan die. ama kimseyey söyleme deseydm de o kızabilirdi kime söyliicem ne olyo söylesem kimi kastediyon annemi mi gibi söyleyebilirdi. aklıma geldi uyarmak ama söyleyemedm.inanın çarpmamdan çok milletin ağzına laf verdm die üzüldm:( yediremedm çarpmayı. bi de eşimle zaten gergndk o yüzden' tatlım kimseye duyurmadan hallededlm ben hazmedemiyorum şu an bu olayı' diyemedm....
ama sinirlerm bozuldu kardeşi gelnce. ben de aile gibi kendi işlerimizi kendimz halletmek istiyorum. arabanın maddi sıkıntısını hallederdk tamir işi kolay kaskoya ver hallolur. bunu ben bile yapabilirm ama eşmi görmek desteğini hissetmek istedm o an...

Daha önce derken, başka olaylarda, başka durumlarda..

Hiç bu konuyu konuştunuz mu? Anlatma evdeki olaylar aramızda kalmalı vs.. dedin mi?

arabamı çarptım arka tamponu. geri de otoparka parkettm.ne de olsa şuan yapılacak bişey yok eşim akşam görür napcaamıza karar veririz dedm kendi kendime. otoparktan çıktım. ama sonra eşim buralardaysa gelsn bi baksn die düşndm ve aradm. çarptım dedim içine grdi arka taraf nasıl olduunu anlamadım dedm. hemen foto çek bilmem ne dedi. kaskoya ödetcez ya. polis gelsn tutank tutsn bilmem ne . bi ark ına haber verdi. o geliyordu ama sonra kardeşini aramış kardeşi geldi. sinir oluyorum ne olsa,kardeşi hallediyor. eşim bakan başbakan ya!!! o kar yoğun!!!ve ben ailesine duuyrmak istemiyordum. ağızlarına laf vermek istemiyordum.bana sormadan etmedne hemen duyurmuş. sanki büyük bişey var.arkamdan konuşurlar hiç istemiyorum. arabada acemiyim ama eşimle sakin sakin halletmek varken duysnlar istemedm ama eşim hemen haber vermiş.
kızdım yine yalnız hissettm. ben hemn kardeşini arıııcaanı düşnmedm. kendi zaten yok ortalarda.şantiyede bi saatlk uzakta çalışıyor.git gel hergün. memleketine getirirken beni hemen herşeyde yanında olcam die getrdi. saolsun kardeşi yanmzda!!! ve arkamdan konuşurlar sümsük sümsük. kızdım eşime ve de yansıttım. gel kendn ilgilen die. mesaj attım duyurmuucaktm ben kimseye çarptığımı kendm bile yediremiyorum sen hemen söyledn millete die. şimdi ailesi de büyük bişey oldu sanarlar. yoruldum yaaa

Eğer hasar fazla değilse kasko kullanmayın derim ki park etme kazası çok hasarlı olmaz. Kasko kullanırsan eğer bir sonraki yıl hasarsızlık alamazsın ve ödeyeceğin prime şok olursun. Eğer böyle durumlardan yararlanmak istiyorsan “teminat paketleri” var. yani hasarın olsa dahi yapıyorlar ve bir sonraki yıl hasarsız gibi işlem devam ediyor. Ve fiyat farkı en çok 100 tl.

fazla takıntılısın bana göre kaza olabılır usta söforlerde kaza yapabılıyor normal karsılamak gerek,kardeşinin ilgilenmesini isteyebilir kendısı müsait değildir ,sen kendı kendı yoracak seyler düşünmezsen kimse yormaz seni

Şimdi haklısın da..
Ay bu çok küçük bir şey ya inan canına yazık
Kendini üzmeye değmez.
Eşini kırmaya değmez.
Aranızı bozmaya değmez.
Değmez yani.
Evlilik dediğin şeyde bu çok basit bir şey evet malesef:31:
Bırak konuşacak olan senin kaza yapmanı beklemez bir sebep bulur konuşur.
Konuşsun dursunlar, sen mutlu olmaya bak..

boşver canim kafana takma eşin belki müsait değildi gelemedi kardeşini gönderdi çok takilma eşinin keyfinin yerinde olduğu bir zaman senin gelmeni isterdim herşeye kardeşin koşsun istemiyorum senin desteğini hissetmek istiyorum dersin:31:ailesi konuşur diyorsun umursama canim usta şoförler bile kaza yapiyor cana geleceğine mala gelsin de sustur herkesi

canım boşwer takma eşnede ciddi bi şeklde anlat her haltı annesne anlatmasn bnm esimdede vardı bu huy zar zor adam ettim

Back
X