arabamı çarptım arka tamponu. geri de otoparka parkettm.ne de olsa şuan yapılacak bişey yok eşim akşam görür napcaamıza karar veririz dedm kendi kendime. otoparktan çıktım. ama sonra eşim buralardaysa gelsn bi baksn die düşndm ve aradm. çarptım dedim içine grdi arka taraf nasıl olduunu anlamadım dedm. hemen foto çek bilmem ne dedi. kaskoya ödetcez ya. polis gelsn tutank tutsn bilmem ne . bi ark ına haber verdi. o geliyordu ama sonra kardeşini aramış kardeşi geldi. sinir oluyorum ne olsa,kardeşi hallediyor. eşim bakan başbakan ya!!! o kar yoğun!!!ve ben ailesine duuyrmak istemiyordum. ağızlarına laf vermek istemiyordum.bana sormadan etmedne hemen duyurmuş. sanki büyük bişey var.arkamdan konuşurlar hiç istemiyorum. arabada acemiyim ama eşimle sakin sakin halletmek varken duysnlar istemedm ama eşim hemen haber vermiş.
kızdım yine yalnız hissettm. ben hemn kardeşini arıııcaanı düşnmedm. kendi zaten yok ortalarda.şantiyede bi saatlk uzakta çalışıyor.git gel hergün. memleketine getirirken beni hemen herşeyde yanında olcam die getrdi. saolsun kardeşi yanmzda!!! ve arkamdan konuşurlar sümsük sümsük. kızdım eşime ve de yansıttım. gel kendn ilgilen die. mesaj attım duyurmuucaktm ben kimseye çarptığımı kendm bile yediremiyorum sen hemen söyledn millete die. şimdi ailesi de büyük bişey oldu sanarlar. yoruldum yaaa
kızdım yine yalnız hissettm. ben hemn kardeşini arıııcaanı düşnmedm. kendi zaten yok ortalarda.şantiyede bi saatlk uzakta çalışıyor.git gel hergün. memleketine getirirken beni hemen herşeyde yanında olcam die getrdi. saolsun kardeşi yanmzda!!! ve arkamdan konuşurlar sümsük sümsük. kızdım eşime ve de yansıttım. gel kendn ilgilen die. mesaj attım duyurmuucaktm ben kimseye çarptığımı kendm bile yediremiyorum sen hemen söyledn millete die. şimdi ailesi de büyük bişey oldu sanarlar. yoruldum yaaa