Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

ay cok sevındım ınankı,,,,,
tekrardan br aada olmaktan dolayı

arıs ılacın saklanma hakkında bızwe bılgı verrmısın tatlım
esracım, ilacı mutfak dolabına saklamanın yeterlidir.
Ben 40 derece sıcağında mutfak dolabina sakladım.
Buzdolaba koyun diye bir ibaresi yoktur.
Serin ve güneşten uzak bir yerde saklayın, diyor.
Meraketmeyiniz, dışarda bozulmuyor.
Ben markalı parfumum buzdolaba saklamıştım bir ara, yapı ve kokuda değişim olmuştur.
İlacı buzdolaba koymanızı tavsiye etmiyorum. Ama siz bilirsiniz.

kızlar bu ilacı doktorun verdiği ilaçlarla kullanmak sakıncalımı.mesala ben cuma doktora gideceğim tedaviye devam ederiz heralde düşükten sonra 6ay oldu gitmedim.ilacıda kullanmak için adet olup bitmesini bekliyordum.sizce aynı zaman da kullanırsam zararlı olurmu.

canım, bu ilac ayrı bir tedavi olarak duşun.
İki tedavi aynı anda yürutulmez.
Ya bu ilacı kullanırsın ya da doktorun sava verdiği ilaçı kullanırsın.
İkisi aynı anda kullanma kesinlikle.

canım yaa çok üzüldüm.sen pkoluydun demi.nedeni pkomu acaba.çook geşmiş olsun canım benim çok zor.

sagol canım

hehe dimi çok umutluyum ve inan bu topikte oldugumdan beri kendimi çok iyi hissediyorum
o kadar mutsuzdum kiii
bu ilaç gerçekten bana çok iyi geldi

canım hap olanının etkileşimlerini filan okudum diyor ki ilişkiden 15 dk önce 2 tablet alın iyi performans için diyodu bizde öyle yaptık.. heheh
tentür de şöyle diyor bak:

Hormonal ve damar iktidarsızlık, kısırlık - aç karnına günde 3 kez bir bardak su ile seyreltilmiş bir çay kaşığı alın. Daha güçlü eylem dozu iki katına çıkarabilir için. Gonadal salınımını uyarır, genital bölgede (iktidarsızlık kısıtlama kalibre kan damarları nedeniyle son derece önemlidir eylem) genişletir sperm sayısını artırır ve hareketliliğini artırır.

canım yaa çok üzüldüm.sen pkoluydun demi.nedeni pkomu acaba.çook geşmiş olsun canım benim çok zor.

sanırım öyleydim doktor öyle bişey demedi ama ..
yumurta tembelliği var dedi.
klomenle yumurtalarım büyüdü ama çatlamadı
, çatlatma ignesiyle çatlattık tutmadı
sonra bu ilacı içtim sadece 1 cay kaşıgı ilacı 1 cay bardagı suyla günde 3 kez sonra 2 keze düşürerek kullandım
ve nerdeyse ikiz oluyodu
doktorda yumurta sayın cok ikiz olabilir demişti klomen kullanırken..
ama ikisi de olmadı neyse..

benimde yumurtam belli büyüklüğe gelmiyordu.pko işte.sen doktorun ilaç tedavisiyle aynı zamanda kullanmadın demi bu ilacı.
doktora gitmem gerek ama bu ilacıda kullanmakta istiyorum..off

elıbeses,
rabbım ınsallah bu sabrını bu umudunu
hayırlı bır evlat vererekten mukafatlandırsın sana....
en yakın zamnda gene melegın kardes getrecektır ben ınanıyorum
kız bızede bu haptan 2 tane yollayında bzdede bır eksın olsun :)))))

Sevgili Aris inan çok ama çok sevindim topiğin geri dönmesine.derin bir ohhh çektim.Bilgilerin yardımların için teşekkürler canım.Allah razı olsun.

Hastanekorkağı ve depremde yaralananlara da ayırca acil şifa diliyorum.

Bir teşekkür de site yönetimi ve Kazen'e gönülden teşekkürler

öncelikle Amin diyeyim elbises için olan dileklerine.gönlü kıpır kıpır güzel arkadaşım.Güldürdün beni Allah da seni güldürsün.2 tane yetermi sana ekşin delisi kız

valla bnde cok ama cok sevındım
uzuntumu sıte yonetıcısıne belırtmıstım zaten
kapandıgı zamn
ck sukur gerı acıldı ve bır aradayız sagol kazen
öncelikle Amin diyeyim elbises için olan dileklerine.gönlü kıpır kıpır güzel arkadaşım.Güldürdün beni Allah da seni güldürsün.2 tane yetermi sana ekşin delisi kız

valla bncede yetmezz
kız adamda tık yok
ıstek konusunda :)
elıbeseslere ımrendım :)
onlarda lıbıdo tavan yazdıklarına bakılırsa :))))))))

esra sen ilaçı aldınmı.sanada aris getirtmemişmiydi.hastanekorkağı hemüz bizlere depremden dolayı gönderemedi.

esra sen ilaçı aldınmı.sanada aris getirtmemişmiydi.hastanekorkağı hemüz bizlere depremden dolayı gönderemedi.

canım hastanekorkağı daha banada gönderemedi.kız zaten olayın şokunda.şuan ilaç beklemiyorum ondan nezaman uygun olursa ozaman gönderir.
ben baska sekilde temin ettim.ama daha kullanmadım.adet olmadım çünkü yine düzensizleşti.off offfffff.
bide cuma doktora gideceğim tedaviye baslayacağım olmayacak böyle evde oturmayla.pko basımın belası oldu.pkoluların uyguladğı birsürü tedavi yöntemi var bide biz deneyelim.ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.Artık evliliğimiz üç buçuk sene oldu daha hiç tık yok.etrafımda herkesin bebekleri var hepsi benden sonra evlendi.ya bebeklerikarınlarında yada kucaklarında.kayınvalidem vır vırr.kafayı yemek üzereyim artık.inşallah doktordan bir sonuç alırım.........................

kızlar sizde yumurtlama dönemi haricinde gebe kalınma ihtimali varmı.mesala adete yakın felan.bilgisi olan varmı

yok canım ben arısten almadm
ılgılenen arkads vandakı depremden dolayı yollamsında sorun oldu
ama kendısı cok sukur ıyıymıs
kızlar sizde yumurtlama dönemi haricinde gebe kalınma ihtimali varmı.mesala adete yakın felan.bilgisi olan varmı

gec dollenme ıle olabılır
rabbım kımset ettyse adet gunu bıle gebe kalabılırsın
neden olmasın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…