esracım, ilacı mutfak dolabına saklamanın yeterlidir.ay cok sevındım ınankı,,,,,
tekrardan br aada olmaktan dolayı
arıs ılacın saklanma hakkında bızwe bılgı verrmısın tatlım
Ben kulanıyorum tabiiOkadar emek harcadın getirtmek için ve sonuçta olumlu sonuçlarını alanlar var bende ilaca 9 kasımda başladım.Demek istediğim yanlızca bir ay deneyebileceğim kısmet inşallah ilk ay faydasını görürüm.Hem ilacı temin etme imkanım olmadığı için hemde tedavime devam etmek istediğim için yanlızca bir ay kullanabileceğim....
kızlar bu ilacı doktorun verdiği ilaçlarla kullanmak sakıncalımı.mesala ben cuma doktora gideceğim tedaviye devam ederiz heralde düşükten sonra 6ay oldu gitmedim.ilacıda kullanmak için adet olup bitmesini bekliyordum.sizce aynı zaman da kullanırsam zararlı olurmu.
Elibeses, sende bu azim varken, bir kaç gün sonra yine hamile kaldığını söylersin bize.
Tatlım, sen 1 çay kaşığı ilac kullanarak mı hamile kaldın?
1 tatlı kaşığı kullanılıyor, yani 2 çay kaşığı.
Sen 1 tatlı kaşık kullanırsan sonu hiç düşünemiyorum. Bu seferikiz olur.
Kolay gelsin tatlım. Öpüyorum.
canım, bu ilac ayrı bir tedavi olarak duşun.
İki tedavi aynı anda yürutulmez.
Ya bu ilacı kullanırsın ya da doktorun sava verdiği ilaçı kullanırsın.
İkisi aynı anda kullanma kesinlikle.
Tatlım, sanada çok teşekkür ederim.
Herkesede.
canım, senin 1 ayın oldu kullanalı. burada yamıştım, artık ilac içeriği ve kullanma talimatı değişti. 1 ay kullanıyorsun, 1 ay dinleniyorsun. Unutma bunu.
Eşin bir spermogram yaparsa çok iyi olur tatlım.
Öpüyorum. En kısa zamanda güzel haberler almanı dilerim.
esracım, ilacı mutfak dolabına saklamanın yeterlidir.
Ben 40 derece sıcağında mutfak dolabina sakladım.
Buzdolaba koyun diye bir ibaresi yoktur.
Serin ve güneşten uzak bir yerde saklayın, diyor.
Meraketmeyiniz, dışarda bozulmuyor.
Ben markalı parfumum buzdolaba saklamıştım bir ara, yapı ve kokuda değişim olmuştur.
İlacı buzdolaba koymanızı tavsiye etmiyorum. Ama siz bilirsiniz.
Elibeses, sende bu azim varken, bir kaç gün sonra yine hamile kaldığını söylersin bize.
Tatlım, sen 1 çay kaşığı ilac kullanarak mı hamile kaldın?
1 tatlı kaşığı kullanılıyor, yani 2 çay kaşığı.
Sen 1 tatlı kaşık kullanırsan sonu hiç düşünemiyorum. Bu seferikiz olur.
Kolay gelsin tatlım. Öpüyorum.
cınsel ıstekmı arttı kız bızde hc artıs olmadı neden bnde hayretteyım(((
yoksa ılactamı bır tuhaflık var dıcem herftemı :))))))
sperm testı ıcın henuz erken kullansın bakalım duzenlı 3 ay
gercı yenı ıcerıktekıler 1 ay kullanıp 1 ay kullanmamk lazımmıs
bzım 1 ay bıttı devam edıorz aralıksız
canım yaa çok üzüldüm.sen pkoluydun demi.nedeni pkomu acaba.çook geşmiş olsun canım benim çok zor.
sanırım öyleydimdoktor öyle bişey demedi ama ..
yumurta tembelliği var dedi.
klomenle yumurtalarım büyüdü ama çatlamadı
, çatlatma ignesiyle çatlattık tutmadı
sonra bu ilacı içtim sadece 1 cay kaşıgı ilacı 1 cay bardagı suyla günde 3 kez sonra 2 keze düşürerek kullandım
ve nerdeyse ikiz oluyodu
doktorda yumurta sayın cok ikiz olabilir demişti klomen kullanırken..
ama ikisi de olmadı neyse..
hehe dimi çok umutluyum ve inan bu topikte oldugumdan beri kendimi çok iyi hissediyorum
o kadar mutsuzdum kiii
bu ilaç gerçekten bana çok iyi geldi
canım hap olanının etkileşimlerini filan okudum diyor ki ilişkiden 15 dk önce 2 tablet alın iyi performans için diyodu bizde öyle yaptık.. heheh
tentür de şöyle diyor bak:
Hormonal ve damar iktidarsızlık, kısırlık - aç karnına günde 3 kez bir bardak su ile seyreltilmiş bir çay kaşığı alın. Daha güçlü eylem dozu iki katına çıkarabilir için. Gonadal salınımını uyarır, genital bölgede (iktidarsızlık kısıtlama kalibre kan damarları nedeniyle son derece önemlidir eylem) genişletir sperm sayısını artırır ve hareketliliğini artırır.
Kızlar, gördüğünüz gibi eski topiği yeniden yayındadır.
Sayın Kazen, sağolsun, ricamı geri çevirmedi ve topiği yeniden yayına sundu.
Amacım sizleri eski bilgilerden faydalanabilmek, tavuşancil otuna yeni başlayanlar için yardım etmek ve sorularınıza cevap verebilmektir.
Şunu belirlemek isterim. Ben kesinlikle bu ilaçların satıcısı ve tedarikçisi değilim.
2 kez yurtdışından akrabalarım geldiği ve yardım etmek amacıyla bir kaç adet getirmelerine ricada bulundum.
Hepsi bundan ibarettir.
Bu arada, son paket halen kızlara ulaşamadı. Vana gittmişti. Kim bilir belki enkazların arasında kaldı. Kader, kısmettir.
Ama bu durumda önemli olan hastanekorkağı arkadaşımız iyi ve sağ olmasıdır.
buradan kendisine çok çok geçmiş olsun ve en kısa zamanda toparlanmasın diliyorum.
İşte böyle kızlar.
Kullananlar arasına melekbade, aysemoon, landarch ve elibeses hamile kaldılar. (Benim bildikleri)
Aysemoon ve elibeses bebeğini kaybettiler. Çok üzgünüm.
Allah onlara boy boy bebekleri nasip eder, inşallah.
Bir çok kişi kullandılar ama olumlu veya olumsuz çok az dönüş yaptılar.
Neyse.
Yeni ilaçlara gelince (şu kadınlı - erkekli şişeler). İlaç ambalajı ve içeriği değişmiştir.
Kullanım aynıdır. 1 TATLI KAŞIĞI 1 çay bardağı suya karıştırılarak, günde 3 kez aç karnına içilir.
Yanlız, şu yeni ürünlerde söyle bir ibare vardır. 1 ay (3 hafta) kullanıldıktan sonra 1 ay kullanılmaz.
1 ay dinlemeden sonra tekrar 1 ay (3 hafta) kullanılır.
Erkek için de geçerlidir.
Bildirmek istedim. Adetliyken kesinlikle kullanmıyorsunuz, belki o anda değil ama daha sonra çok şidetli bir kanamanız olabilir.
Yeni kullanmaya başlayanlara bol şanslar ve güzel haberler dilerim.
elıbeses,
rabbım ınsallah bu sabrını bu umudunu
hayırlı bır evlat vererekten mukafatlandırsın sana....
en yakın zamnda gene melegın kardes getrecektır ben ınanıyorum
kız bızede bu haptan 2 tane yollayında bzdede bır eksın olsun :)))))
valla bnde cok ama cok sevındımSevgili Aris inan çok ama çok sevindim topiğin geri dönmesine.derin bir ohhh çektim.Bilgilerin yardımların için teşekkürler canım.Allah razı olsun.
Hastanekorkağı ve depremde yaralananlara da ayırca acil şifa diliyorum.
Bir teşekkür de site yönetimi ve Kazen'e gönülden teşekkürler
öncelikle Amin diyeyim elbises için olan dileklerine.gönlü kıpır kıpır güzel arkadaşım.Güldürdün beni Allah da seni güldürsün.2 tane yetermi sana ekşin delisi kız
kızlar bu ilacı doktorun verdiği ilaçlarla kullanmak sakıncalımı.mesala ben cuma doktora gideceğim tedaviye devam ederiz heralde düşükten sonra 6ay oldu gitmedim.ilacıda kullanmak için adet olup bitmesini bekliyordum.sizce aynı zaman da kullanırsam zararlı olurmu.
esra sen ilaçı aldınmı.sanada aris getirtmemişmiydi.hastanekorkağı hemüz bizlere depremden dolayı gönderemedi.
yok canım ben arısten almadmesra sen ilaçı aldınmı.sanada aris getirtmemişmiydi.hastanekorkağı hemüz bizlere depremden dolayı gönderemedi.
kızlar sizde yumurtlama dönemi haricinde gebe kalınma ihtimali varmı.mesala adete yakın felan.bilgisi olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?