Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

canım, 1 tatlı kaşık ilaçı ( 2 çay kaşığı) yarım su bardağa ( 1 cay bardağa) karıştırılarak, günce 3 kez aç karnında içilir.
Adet bitti günden itibare başanıyor ve adet gelmeden 1 hafta önce bırakılıyor.
Embriyona hemen, yani bir kaç günde zarar vermiyor ama surekli kullanılırsa düşük yaptırıyor. O nedenle riske girmemek lazım.
Eşler de kullanabilirler. Erkekler ayda 3 hafta değil tam ay kullanacaklar. Kullanım dozu aynıdır.
Adetliyken kesinlikle kullanmıyorsun. Belki hemen değil ama bir zaman sonra çok şidetli kanaman olabilir.
Şimdilik sana acil şifalar dilerim canım.

selam arkadaslar bende bu bahsedılen bıtkı küründen almak ıstıyorum nasıl alabılırız benı bırı aydınlatabılırmı

:118:canım aynen öyle
dün akşam bile adam gece uykuda duramıyo ama yok dün akşamı es geçirdim neyseki yüz vermedim
valla benimkime fena vurdu...

ilahı sna a:)

merhaba arkadaşlar geçen hafta benim kargom geldi sag olsun dayım şurup ve hap yolladı bana şurubun üzerinde 1 kadın ve 1 erkek resmi var erkek okey işareti yapmış dogru ilaç diymi kızlar.
yanlız ben şuanda triquens diye bir hap kullanıyorum 1 aralıkta hapım biticek ve adetin 2. ğünü tüp bebek tedavisine başlıcam yani ilaç buzdolabında duruyor şimdilik eger tedavim olumsuz olursa hemen şuruba başlıcam ama inşallah gerek kalmaz kızlar.hapıda eşime içiriyorum günde 1-2 tane kendim kullanmıyorum şuanda

hayırlı sonuclar alırsın ınsallah tedavınde canım
hcbırsyee gerek kalmaz

ÇOK SAOL GÜZELİM :)
O ZMN ben adet bitiminde kullanyım
5. gün falan baya azlıyor o zamn başlar 1 hafta önce bırakırım
O ZAMN BENİM HESAPLADIM 18 GÜN FALAN OLUYOR 2. 5 HAFTA YANİ ( KULLANMA SÜREM )

ızlar bugün doktora gittim.doktor 1ay doğum kontrol hapı kullanmamı söyledi.1ay hormonlarımın yumurtalıklarımın kendini toparlaması gerekiyormuş.diğer ay adetimin 3.günü gideceğim kontrole ve klomen baslayacak.beim gibi tedavisi olan varmı kızlar.bu doğumkontrol hapıda nerden çıktı yaa

bu doğum kontrol hapını kullanmasamda bu bizim bitkisel ilacamı baslasam.bu ay denesemmi acaba ya.....
ama doktora ne diyeceğim.neden kullanmadın derse..........................

bu doğum kontrol hapını kullanmasamda bu bizim bitkisel ilacamı baslasam.bu ay denesemmi acaba ya.....

Canım doğum kontrol hapını neden verdi kistmi varmış?Eğer kist varsa erimesi için vermiş olabilir doğum kontrol hapını bence buay d.k.hapını kullan önümüzdeki ay bitkisel ilacı kullanırsın.Üüzlme 1 ay geç olsun güç olmasın.Şimdi bu ay bitkisel ilacı içersen ve tutmazsa hep içinde şüphe kalaıcak bence bu ay ilacını ziyan etme önümüzdeki ay kullan derim ben

Hımm mesajı dikkatli okumamışım özür yumurtalıkların kendini toparlaması için doğum kontrol hapı vermiş dr. ilk defa duyuyorum d.k.hapı yumurtalıkları toparlıyormuymuşki ?:44:

bence doktorunun verdıgı ılacı kullan canım yanındada ıncır kurunu yap derım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…