ya canım benimde adetimin bitiminden 10gün sonra felan çok az lekelenmem oldu.anlamadım neden niye oldu.
canım nasıl kulanılıoyor peki dozu nasıl
adetle başlarsak döllenem olursa zaarr veriyor mu ?
Eşte kullanıyor mu
bana da elisebes getitrMİŞTİ ama daha sınırdan gelmemiş galiba
elime ulaşmadı ama adetime 4 gün var gelirse adetle başlamayı düşünüyorum
Sevgili Aris erkek için olan kullanımında da 1 ay ara vermek gerekiyormu ?
Sevgiyle
esracım ay ne güzel yazmışsın Allah razı olsun Hepimize inşallah ...
canımcımmm valla biz hapı sırf ziyan olmasın diye kullandık tentür daha etkiliymişşş
sen dozu yükselt biraz hehe bide halvetten 15 dk önce kullandır bakalım nolcekk...
:118:canım aynen öyle
dün akşam bile adam gece uykuda duramıyoama yok dün akşamı es geçirdim neyseki yüz vermedim
valla benimkime fena vurdu...
kızlarr yarın doktora gideceğim bakalım ne diyecek nerdenbaslayacak
merhaba arkadaşlar geçen hafta benim kargom geldi sag olsun dayım şurup ve hap yolladı bana şurubun üzerinde 1 kadın ve 1 erkek resmi var erkek okey işareti yapmış dogru ilaç diymi kızlar.
yanlız ben şuanda triquens diye bir hap kullanıyorum 1 aralıkta hapım biticek ve adetin 2. ğünü tüp bebek tedavisine başlıcam yani ilaç buzdolabında duruyor şimdilik eger tedavim olumsuz olursa hemen şuruba başlıcam ama inşallah gerek kalmaz kızlar.hapıda eşime içiriyorum günde 1-2 tane kendim kullanmıyorum şuanda
Arkadaşlar merhaba.8 yıllık evliyim.tüm çabalara rağmen bebeğim olmadı.500 yasin adadım.benim için okuyacak arkadaşlar varsa özelden msj atabilirmi..elbette okurum..3 tane benden olsun canım daha fazla da okurdum ama kendi tesbihlerimi bitirmeye çalışırum ama sana 1 sattimi ayırabilirim ALLAH kabul ederse..sen bana özelden adını yaz söz adetim bitsin okuycam ve okudum 3 ekle derim sana..:)[/QUOT
ALLAH SAĞLIKLI BEBEKLER NASİP ETSİN HEPİMİZE
hayırlı cumalar herkese[/Q
SAĞOL CANIM.DUA EDELİM BİRBİRİMİZE
canım, 1 tatlı kaşık ilaçı ( 2 çay kaşığı) yarım su bardağa ( 1 cay bardağa) karıştırılarak, günce 3 kez aç karnında içilir.
Adet bitti günden itibare başanıyor ve adet gelmeden 1 hafta önce bırakılıyor.
Embriyona hemen, yani bir kaç günde zarar vermiyor ama surekli kullanılırsa düşük yaptırıyor. O nedenle riske girmemek lazım.
Eşler de kullanabilirler. Erkekler ayda 3 hafta değil tam ay kullanacaklar. Kullanım dozu aynıdır.
Adetliyken kesinlikle kullanmıyorsun. Belki hemen değil ama bir zaman sonra çok şidetli kanaman olabilir.
Şimdilik sana acil şifalar dilerim canım.
ızlar bugün doktora gittim.doktor 1ay doğum kontrol hapı kullanmamı söyledi.1ay hormonlarımın yumurtalıklarımın kendini toparlaması gerekiyormuş.diğer ay adetimin 3.günü gideceğim kontrole ve klomen baslayacak.beim gibi tedavisi olan varmı kızlar.bu doğumkontrol hapıda nerden çıktı yaa
bu doğum kontrol hapını kullanmasamda bu bizim bitkisel ilacamı baslasam.bu ay denesemmi acaba ya.....
ama doktora ne diyeceğim.neden kullanmadın derse..........................
bu doğum kontrol hapını kullanmasamda bu bizim bitkisel ilacamı baslasam.bu ay denesemmi acaba ya.....
ama doktora ne diyeceğim.neden kullanmadın derse..........................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?