- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 408
kızlar slm bende bu surubu ark vasıtasıyla aldım ve kullanmak istiyorum nasıl kullancam bana bi yardımcı olun size anlatayım bende 2 adet 2.7 ve 3.5 cm çikolata kistim var ve gebe kalamıyorum 2 senedir 2 kez gebe kaldım ama düşükle sonuçlandı şimdi de kalamıyorum eylülde tüp bebek yaptım negatif oldu şimdi bu şurubu ve kapsulu var elimde hapı yani şurubunu nasıl kuallancam bugün adetimin 6. günü ve adetim bitti bugün hiç lekelenmem olmadı bugün başlayabilirmiyim bide açmı tkmu günde ne kadar kullancam kaç ml suya koyucam 10 ml yoksa 100 ml mi ay kızlar nolur yardım edin kullananlar yazsın nolur bide çikolata kistlerine bi zararı olurmu acaba büyütür falanmı yada iyimi gelir inte araştırdım hep yabancı yazıyo bir şey anlayamadım nolr yardım edin bu ay başlamak istiyorum. normalde bal çörek otu ve tarcın yiyorum sabah aç karnına onu bırakıp bunamı başlasam yoksa beraber kullanınca bişey olurmu beni aydınlatın lütfen kullanan arkadaşlar yardım edin teşekkürler
1 cay bardagı suya 1 tatlı kasıgı
ac karnına sabah oglen aksam olmak uzere gunde 3 defa kullanılıor
ay canımsın saol bitanem yarın inş. başlıcam
Arkadaşlar merhaba.8 yıllık evliyim.tüm çabalara rağmen bebeğim olmadı.500 yasin adadım.benim için okuyacak arkadaşlar varsa özelden msj atabilirmi..elbette okurum..3 tane benden olsun canım daha fazla da okurdum ama kendi tesbihlerimi bitirmeye çalışırum ama sana 1 sattimi ayırabilirim ALLAH kabul ederse..sen bana özelden adını yaz söz adetim bitsin okuycam ve okudum 3 ekle derim sana..:)[/QUOT
ALLAH SAĞLIKLI BEBEKLER NASİP ETSİN HEPİMİZE[/QUOTE
ALLAH KABUL ETSİN
gunaydınlar,,,,,,
hayırlı sabhlar
Esracım Günaydın
Ne var ne yok:)
dozu artırdın mı kociş için heheh
biz halen devam gelen giden yok bende ..
ovulasyon testim vardı onu yaptım cumartesi akşamı hiç çizgi cıkmadı desem yeridir. demekki yumurtlamıyom da.. bakalım Neler bekliyor bizi..
Herkese selamlar
Aris'im Aris'im sana yine soru.Benim durumu biliyorsun.12 yıllık erken menopoz teşhisli.Yengende kullanmıştı ya o yüzden soracağım.Benim 6 ay kesintisiz kullanmamı tavsiye etmiştin (durumum farklı lütfen örnek alınmasın) ve ben kullanamamıştım.şimdi bu yeni kutu olanlardan soracağım.Yine fikrin tabiki.Ara vermelimiyim ? yoksa kesintisiz kullanmalımıyım sence ? malum regl hiç olmuyorum sıfır .
sevgiyle öpüldün
ıremcıgım nasıl gıdıor
ama suan duzene bınmemıs olman normal
kurtajdan sonra
ınsallah bu ay mucızevı bır olay yasarsın tatlım
dozu artırmadık :)
devam edıoruz ara vermeden bz
1 ay ara vermek ıstemedım
kullansın bakalım ne olacak :)
sızın masallahınız var
her ıcırısımde aklıma sen gelıorsun :)))))))))))))
bnd eıyıım ıremcıgım cok sukursağol tatlım iyi şükür.sende iyisin dimi.iyi ol neşe dolu arkadaşım
bu ay için umudum yok suanda gerçi daha cok erken 15 gündür çalışmalar var nerden baksan bi 15 gün daha var önümde eger kırmızılar gelmezse umut halen var ama
Herkese selamlar
Aris'im Aris'im sana yine soru.Benim durumu biliyorsun.12 yıllık erken menopoz teşhisli.Yengende kullanmıştı ya o yüzden soracağım.Benim 6 ay kesintisiz kullanmamı tavsiye etmiştin (durumum farklı lütfen örnek alınmasın) ve ben kullanamamıştım.şimdi bu yeni kutu olanlardan soracağım.Yine fikrin tabiki.Ara vermelimiyim ? yoksa kesintisiz kullanmalımıyım sence ? malum regl hiç olmuyorum sıfır .
sevgiyle öpüldün
Aris sorunu görsün diye tekrar paylaştım İremcim... aslında aynı şeyi ben de düşünüyorum malum yaş 41 olunca...vucudun toparlanması, dengelenmesi bu yaşlarda öyle bir iki ayda olmaz gibi geliyor bana...
Sağol bitanem hatırlatma düşüncen için mutlaka yanıtlar Aris .senide öpüyorum sevgiyle
Sağol bitanem hatırlatma düşüncen için mutlaka yanıtlar Aris .senide öpüyorum sevgiyle
Tatlım, çok özür dilerim, bu aralar işlerim biraz yoğundur, internette girmedim.
Sırf sana cevap vermek için girdim.
Canım, yazdım gibi bu yeni ilaçlar daha da güçlendirilmiş. İçindeki bitki ekstresi daha da kuvvetlidir.
Sanırım 1 ay kullanma, 1 ay dinleme kullanımın amacı, vucudu ilaca alışmasıdır ve yavaş yavaş hormonlar yerine otursun içindir.
Benim fikirime sorarsan 1 aydan sonra 1 ay ara ver tatlım. Böylece ilacın etkisini de farkedeceksin.
iyi mı oldun, kötü mu oldun daha iyi takip edebilirsin. Vucudunun dinlenmeye bırak canım, ilacın etkisi kullanmadığın aya da sürüyor.
Öpüyorum, tatlım.[/Q
Selam canım.Cevabın için çok teşekkürler.Sana kolay gelsin yavrucanı tarafımdan koklayıver
sevgilerimle
selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?