Kız, elibeses, zaten 1 TATLI kaşığı 100 ml suya koyup içiliyordur.
Sen az kullanıyordun.
Romanya'da çay kaşığı bulunmuyor, zaten orada çay kültürü yoktur.
Çay kaşıkları (ki onları daha değişik) sadece çeşitli servisler için kullanılır (hardal, soslar, vs)
ve çok çok nadir bulunur.
Bak Romanya'daki bahsetim çay kaşığı tarzı bunlardır. Ama nadir bulunur.
günaydınlar herkese
Iyi ögleden sonralari:))), nasilsin?
arkadaşlar merhaba bu bitkinin erkek kısırlığınada iyi geliyormu ve birde burda normal bir aktarcıda bulabilirmiyiz
bana bu kadar zaman ayrıldıgın için ayrıca teşekkür ederim
bende aynı fikirdeydim biliyorsun
kürtajdan sonra branca ursuluyi düzenli içmedim ona tam başlamadan hayıtla devam etmek istedim bu ay
belki 2 ay içerim sonra eger olmazsa branca ursuluye başka birsey içmeden dönücem
ben kürleri karıştırmıyorum aslında brancanında hayıtın da 3 ay en az tedavi süresini uygulamadan bırakmam .
onun dışında süt buharını ilişkiden önce uygulucam o sorun cıkartmaz heralde??
ya bak şimdi vicdan yaptım:26: brancayı aldatıyomuşum gibi geldi şimdii( eger bu ay olmazsa pişman olucagım kesin neden ilacımı içmedim diye :)
ıyıyım cok sukur tatlusum
sen nasılsın
nasıl gıdıor ?
iş değişiklıgı yapmıssın
hayrlı olsun
Kullanagacimiz ölcegi 1 tatli kasigi ölceginde diyebiliriz sanirim.
Eveet geldi:)). iyi olduguna sevindim, ciddi ciddi meraklanmaya baslamistim mailini okuyunca nedenini anladim. Umarim kisa zamanda icinde bulundugun butun yenilikler yoluna girer.sağol canım iyi sende iyi ol şifa bul.geçte olsa mail attım sana geldi dimi.
sevgiyle tatlım
Kızlar, siz siz olun bir tatlı kaşığı olarak için.
Elibeses gibi yapmayın. Elibeses su bile içerse hamile kalır bence ama o bunun farkında değildir.
brancanın faydası gecekten kadın uzerınde cok kızlar duzenlı olarak kullanın bence
Estagfurullah canım, her zaman seve seve zaman ayırırım sana ve diğerleri.
Elibeses, kötü hissetmeni bir neden yoktur canım. Eğer hatırlarsan küretaj'dan sonra durumunu daha çabuk toparlamak için içmeye başlamıştın brancayı.
Bebek için değildir. O nedenle üzülecek bir durum yoktur.
Tatlım, şimdi bana fikirimi sorarsa, bence 1-2 ay böyunca hiç birşey kullanma. Bırak hormonları kendiliğinden yerine otursun.
1-2 ay sonra eğer gebelik kendiğinden oluşmasa, kendine uygun bir tedavi seçersin canım.
Seçtiğin tedavini ne olursa olsun, düzenli ve tam dozunda kullanmayı unutma canım.
Senin durumu, bir çok kadınlardan farklıdır. Sende gebelik oluşmuştu, kısmet olmamıştı. Yani demek istiyorum en azında hamile kalabilirsin diye biliyorsun.
Bunu bilmeyen bir çok kişi vardır. Hadi arkadaşım, moralini yüksek tut. Üzülecek bir durum yoktur, biraz zaman ve sabır gerekir.
Yeni yılda güzel olan herşeyi seninle olsun, tatlım.
Kızlar, siz siz olun bir tatlı kaşığı olarak için.
Elibeses gibi yapmayın. Elibeses su bile içerse hamile kalır bence ama o bunun farkında değildir.
evet şeker 22 yıllık işyerim devir oldu bende devir oldum
yeni iş yeni mekan yeni umut eşyalar yeni insanlar yeni hazır yeni yılda geliyor içimden bir ses yeni ve güzel şeyler olacak diyor.haberlerinizi bekliyorum cancazım dört gözle (gerçi şu arala lensleyim ama neyse özünde gözlük neticede) sanırım pozitif günümdeyim.enerji gönderiyorum sana ve tüm güzellere
Görev anlasildi, tamam. 1 tatli kasigi icilecek, tamam. Su icerek hamile kalabileceklere tebessum edilecek, tamam.
En yakin zamanda hamis olmak dilegi ile... Tamam.
Pozitif enerjiler havada ucuyor bugun:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?