oyyyy oyy bizde bu günleri görebilecekmiyizzz ALLAHIM BİZEDE NASİP ETTT
çok güzel yaa az kalmışşş,kız mı erkek mi???
hayatın anlamı gelecek, umudunuz olacak .................
bu aralar o kadar sıkıldım ki yaşamaktaannn
melekbade
Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.
merhaba elbises tabiki Allah sizlerede nasip edecek benim sorunumda aynıydı sizinkileriyle işte biraz sabırlı olmak ve stres yapmamak gerekiyor
bebeğim erkek evet az kaldı
lütfen üzme kendini ara sıra bunalıma giriyor insan herşey geçici herşey güzel olur inş bu günlerini unutursun
canım aris yok ama sanırım o da aynı şeyleri söylerdii
bu ilaç özellikle erkek kısırlıgı içinde tavsiye ediliyor.
Eğer ulaşabilirsen denemekte fayda var ve hiç bir zararı olmaz... keşke deneyebilseniz.
Yanlız sanırım erkekte ancak 15 günlük kullanımdan sonra etkisini göstermeye başlıyor yani tedavi için sizin bir 2-3 şişe almanız gerekebilir.
birde bol bol dua ve sabır
Selam kızlar,
Başlığı görünce dayanamadım ben de yazmaya karar verdim. Yaşadığım şeyi sizlerle paylaşmaya. Ben de infertilite problemimi çözdüm hem de tedavi olmadan. Eşimle evlendikten 5 sene sonra çocuk istedik ve olmuyordu sonra doktora gittik ve tüplerimin %98 oranında tıkalı olduğunu öğrendik ve dünya başıma yıkıldı. Onca sene çocuk isteme sonra tam hazır olduk dediğin gün karşına bu çıksın. Birkaç ay deneyin yinede dediler en azından sebebi biliyoruz en kötü laparaskopi ile tüpleri temizlemeye çalışırız yoksa tüp bebek yaparsınız. Eşimlede ciddi ciddi araştırdık o dönem tüp bebek nedir nasıl oluyor. Bizim dönemde ilaç paralarını bile vermiyordu devlet. Her neyse biz bir süre denedik olmadı. Tüp bebekte de kararsız kaldık. Bu arada çok güleceksiniz belki ama bunalımdan dedim ki benim bir şey yapmam lazım. Bunalımı nasıl atarım Yoga yapayım. Arkadaşımında tavsiyesiyle oturduğum yere yakın bir yer buldum ve gittim. Adı Yoga Academy. Sınırsız üye oldum ve gitmeye başladım. Bu arada morallerimiz tamamen 0 eşimle. 6 ay sonra Reglim gecikti ben tabii hiç kondurmuyorum. Bekle bekle yok gelmiyor. Sonunda meraktan gittim test aldım yaptım pozitif demez mi? Direkt doktoruma gittim adam bana bir ultrason bir kan, adam şoklarda. Tüplerde ki tıkanıklık tamamen geçmiş imkansız dedi sen ne yaptın. Ben de dedim ki şaka gibi 6 aydır haftanın 4 günü Yoga yaptım. Orijinal Yoga Sistemi uyguladım. Buna ben mucize diyorum. Benim artık iki tane çocuğum var. Orijinal Yoga Sistemi mucize gibi bir şey. Mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim.
Herkese sevgiler
kızlar
baranca ursuli nedir yazınca artık biz cıkıyoruz google da yaşasııııııııııınnnn
branca ursului hapı - Google'da Ara
:118:
adame merhaba, bende de endometrios kisti var sağda ve solda 2,5 cm ameliyat olmamı önermedi doktor daha küçük dedi ama 15 aydır bebek istiyoruz olmuyo bende bu ay branca kullanıyorum bu hafta bıraktım 28- 29 aralık adet olmam lazım olursam tüp bebek düşünüyorum, sen daha önce tüp bebek denedin mi?
herkese öncelikle slm . bu ay deneyebileceğim her şeyi yaptım. çörekotubal tarçın , hayıt tohumu , aslan pençesi , süt maydonoz , preseed , yakı ve son olarak kaplıcaya bile gittim olmadı. Eşim kızıyo hepsini birden yapma diye . acaba gerçekten öyle mi. sıra sıra mı yapsam . bu arada benimki de sebepsiz infertilte . ayyy ne yapcam şaşırdım....
Allah seni yüzünü güldüre, emi...
Kız, bana değil, millstone'ye yazsaydın.
nasılsınız eşim bilgisayarı yanında götürecek bir süre topiğe ugrayamayabilirim bana özelden msj yazın durmunuzdan beni haberdar edin olurmu net bulduğum heryerde ugrayacağım topiğe bende şubatta eşimin yanına gidecem bir aksilik olmazsa o ara kullanayım tekntürü diyorum bakalım hayırlısı sizi öpüyorum ve güzel haberlerinizi bekliyorum sağlıkla kalın
Aris bende senin gibi hemencik bu ilaçla hamiş kalmışım yani 3 hafta sonra hamiş oldugumu ögrenmiştimm
çiçek açmıştı gönlümmm
ama keşke devam etseydi....durup dururken üzülmeye başlıyorum şimdi tam 2 ay sonra şimdi vuruyor sanırım acısı
bu aralar depresyondayım galiba hiç iyi değilim mutsuzum sadece...sebepsiz...bende hersey sebepsiz
Canim biliyorum cevabin bana degil ama ben de sana destek olmak istiyorum ve yaziyorum. Sakin uzulme, bir gun mutlaka biz de bebegimizin kokusunu icimize cekicez. Su anda uzulmen cok normal ama bunun hepsi bebegini kaybettigin icin olmaya bilir, havalardan olabilir, adet zamaninla ilgili olabilir, yediklerinle yada dusunduklerinle de ilgili olabilir butun bu sebepsiz uzuntu dedigin seyler.
Gun gelicek cocuklarimizin fotograflarini paylasicaz birbirimizle:))) kimin bebegi daha guzel, daha uzun, daha tombis vs vs...:))
*Gecenin bu saatinde sana kocaman umutlar gönderiyorum, dunyan aydinlansin ki bizi de aydinlatmaya devam et.*
Aris bende senin gibi hemencik bu ilaçla hamiş kalmışım yani 3 hafta sonra hamiş oldugumu ögrenmiştimm
çiçek açmıştı gönlümmm
ama keşke devam etseydi....durup dururken üzülmeye başlıyorum şimdi tam 2 ay sonra şimdi vuruyor sanırım acısı
bu aralar depresyondayım galiba hiç iyi değilim mutsuzum sadece...sebepsiz...bende hersey sebepsiz
Canim biliyorum cevabin bana degil ama ben de sana destek olmak istiyorum ve yaziyorum. Sakin uzulme, bir gun mutlaka biz de bebegimizin kokusunu icimize cekicez. Su anda uzulmen cok normal ama bunun hepsi bebegini kaybettigin icin olmaya bilir, havalardan olabilir, adet zamaninla ilgili olabilir, yediklerinle yada dusunduklerinle de ilgili olabilir butun bu sebepsiz uzuntu dedigin seyler.
Gun gelicek cocuklarimizin fotograflarini paylasicaz birbirimizle:))) kimin bebegi daha guzel, daha uzun, daha tombis vs vs...:))
*Gecenin bu saatinde sana kocaman umutlar gönderiyorum, dunyan aydinlansin ki bizi de aydinlatmaya devam et.*
Tatlım, şuanda böyle hissetmeni hem normal hem anormal görüyorum.
Belki üzüntünü tam vaktinde yaşamadığuından dolayı şuanda üzülüyorsundur. Bu çok normaldir.
Bebek için yeni yeni çalışmaların başladın ve moralin çok yüksek olması lazım. Bu açından üzüntün anormaldir.
Bu tür şeyleri düşünerek çok fazla yorgunluk getirme yüreğine.
Rahat ol, hamile kalacan diye şartlanma kendini.
İlaçlarla da çok fazla umut bağlama, hiç bir ilaç mucize değildir. Bunu bir çok kez söyledim.
Mucizeler sadece Allaha mahsus. Bi bakarsın, hiç birşey kullanmadan bebek çıka geliyor.
Ben burada anlatmıştın, ilaçı içmeye başladığında evi taşıma telaşındaydım.
Kullanmaya başladıktan 3 ay sonra sonuçlarını görmek amacıyla yola çıkmıştım ve kullanım sırasında hamilelik, bebek tamamen aklımdan çıkmıştı.
Birden çıkı geldi işte. Sende rahat ol. Herşey kader kısmettir, herşeyde bir hayır vardır.
Şunu da söylemek istiyorum. Sen 1 kez hamile kaldın, olmadı, kaderdir. Yeniden hamile kalabilecen de biliyorsun artık, biraz sabır gerek.
Yıllarca hiç hamile kalmayan kadınlar vardır ve kim bilir belki hiç kalamayacaklar.
Bunu bile düşünerek rahat olman gerek.
Umarım herşey düzelir ve eski neşene kavuşursun, tatlım benim.
Öpüyorum.
Adame, yazın son mesajlarına hari harfine katılıyorum, tatlım.
Sen çok yaşa.
olsun ben herseyimi paylaşıyorum tabi ki burda siz olmasanız belki ben daha kötü olucaktımm
burdaki arkadaşlıklar cok güzel iyi ki burdayımmm
Hayal kuramıyorum ya ben biliyomusun bitti içimde herseyyyy
ondan boşluga düştüm belkiii
eskiden hep hayal kurardımm
ara ara vuruyor işte böyle saçma sapan dertsiz başıma dert arıyorum sankimmm:44:
suanda aslında hiç bi derdim yok ondan rahat batması da olablir tabii kiii
Hıhı evet herseyden önce kafanın rahat olması lazım diger ilaclar sadece yardımcı oluyor.
benimde hamile kaldıgım ay başıma gelmeyen kalmamıştı kiii
herseyn hayırlısı öyle bebek için aglamıyorum sızlamıyorum sadece nedenini bilmediğim bir şekilde mutsuzummm
evet hamile kalabiliyorum ve o yüzden bebeğimi kaybettiğimde hiç üzülmedim .. herseyin hayırlısı ben sürekli böyle düşünüyorum
ama bu ara genel anlamda bi hayatımdan mutsuzluk var
düzelir inşallah , iyi dilekleriniz bile beni gülümsetmeye yetiyorr
hoş bebeği olanlarda zaman zaman böyle depresyonlara giriyodur
kafanızı şişirdim kızlar hakkınızı helal edin
Aris seni iyi ki tanıdım bir kez daha :103:
Icinde hic bir sey bitmesin ama cogalsin, biliyorsun yeni yila giriyoruz ve hepimiz yeni umutlar depolamaliyiz.
Bende burada olmaktan ve sizleri tanimakdan, sorunlarimi sizinle paylasmakdan mutluluk duyuyorum.
Aris e katiliyorum en azindan yumurtaliklarinda ve esinin spermlerinde bir sorun yok hamile kalabiliyorsun, ne mutlu sana.
Sen bize bir iki aya kadar mujdeli haberi vericeksin, biz hepberaber senin yeniden hayal kurmaya basladigina sahit olucaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?