Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

merhaba elbises tabiki Allah sizlerede nasip edecek benim sorunumda aynıydı sizinkileriyle işte biraz sabırlı olmak ve stres yapmamak gerekiyor
bebeğim erkek evet az kaldı
lütfen üzme kendini ara sıra bunalıma giriyor insan herşey geçici herşey güzel olur inş bu günlerini unutursun

bu sene erkek senesiydi sanırım hiç kız bebiş görmedim :))) olsun dünya nüfüsünün erkeğe ihtiyacı var zaten bana da olurda bi gün becerebilirsem oglum olcak gibi geliyoo
Çok güzel bi duydur ne kadar güzel günler gecirdiğini düşünüyorum daa :119:ve zor günler de olacak elbette hepimiz içn..
sabır sabırrr kötü günler olmadan güzel günlerin kıymetini bilemeyiz
hepinizi çoook seviyorum
iyi AKŞAMLARRR

teşekküer ederim peki tavşancıl otunu alıp kaynaksak çay gibi içirsem de olurmu benim oilacı bulmam mümkün değil . hiç spermi olmayan erkeklerde normal yoldan sperm çıkışı yaparmı acaba

ya kızlar ben ilacı artık her istedigimde get,rtebilirim eşim gümrük müsaviri benim ve iş yaptıkları bi firmanın kamyoncusu sürekli gidio romanyaya samimiyeti ilerlettiler daha dün 2 kutu getirdi bana sagolsun sizlerede yardım etmek isterimde sanırım burdan olamıo bu yasak falan dendi die hatırlıorum yanlıs bişi yazmak istemem

Allah mutlulugunu daim etsin, darisi bizim basimiza. :)

Selam,
hayir ben tup bebek denemedim henuz. Benim bir kizim var ama Endometrios kistine yakalanmadan önce hamile kaldim, bu kiste yakalandikdan sonra önce sol yumurtaligimin %25 ini kistle beraber almak zorunda kaldilar. yaklasik 2 yil sonra sag tarafimda cikti ama bu sefer yumurtaligima zarari olmadi (Allaha sukurler olsun) ama kisti aldilar cunki asiri agri ve kanamam oluyordu. Umuyorum ki bu ilac hepimizde ise yarar, psikolojik olarak da rahat olmamiz lazim ama benim icin bu cok cok zor suanda.
Ameliyat olmadan da bu kistten kurtulan varmis ama bu kistin disisi ve erkegine göre degisiyor. Eger senin kistin disi ise maddi imkaninda var ise bence mutlaka tup bebek dene cunki kist kendini yeniledikce hamile kalama sansin dusucek ve hemen hamile kalman kistin kaybolmasina yariycak.
Bu ilac ise yaramazsa ben de maddi olarak birikim yaptikdan sonra tup bebek dusunuyorum.
Sevgiler...

:))), cay, kahve, meyve suyu, kola, su, ayran, karistirinca hicbirinin tadini tam alamayacagimiz gibi butun kurleri karistirinca da bir sonuc alamayiz. Sadece birine odaklan ve pozitif dusun, seninki sadece sebepsiz infertilite ise eminim basarirsin.

Esine hayirli sekilde kavusmak nasip olsun. Biz de senin guzel haberlerini bekliyoruz.

Canim biliyorum cevabin bana degil ama ben de sana destek olmak istiyorum ve yaziyorum. Sakin uzulme, bir gun mutlaka biz de bebegimizin kokusunu icimize cekicez. Su anda uzulmen cok normal ama bunun hepsi bebegini kaybettigin icin olmaya bilir, havalardan olabilir, adet zamaninla ilgili olabilir, yediklerinle yada dusunduklerinle de ilgili olabilir butun bu sebepsiz uzuntu dedigin seyler.
Gun gelicek cocuklarimizin fotograflarini paylasicaz birbirimizle:))) kimin bebegi daha guzel, daha uzun, daha tombis vs vs...:))
*Gecenin bu saatinde sana kocaman umutlar gönderiyorum, dunyan aydinlansin ki bizi de aydinlatmaya devam et.*

Adame, yazın son mesajlarına hari harfine katılıyorum, tatlım.
Sen çok yaşa.

Tatlım, şuanda böyle hissetmeni hem normal hem anormal görüyorum.
Belki üzüntünü tam vaktinde yaşamadığuından dolayı şuanda üzülüyorsundur. Bu çok normaldir.
Bebek için yeni yeni çalışmaların başladın ve moralin çok yüksek olması lazım. Bu açından üzüntün anormaldir.
Bu tür şeyleri düşünerek çok fazla yorgunluk getirme yüreğine.
Rahat ol, hamile kalacan diye şartlanma kendini.
İlaçlarla da çok fazla umut bağlama, hiç bir ilaç mucize değildir. Bunu bir çok kez söyledim.
Mucizeler sadece Allaha mahsus. Bi bakarsın, hiç birşey kullanmadan bebek çıka geliyor.
Ben burada anlatmıştın, ilaçı içmeye başladığında evi taşıma telaşındaydım.
Kullanmaya başladıktan 3 ay sonra sonuçlarını görmek amacıyla yola çıkmıştım ve kullanım sırasında hamilelik, bebek tamamen aklımdan çıkmıştı.
Birden çıkı geldi işte. Sende rahat ol. Herşey kader kısmettir, herşeyde bir hayır vardır.
Şunu da söylemek istiyorum. Sen 1 kez hamile kaldın, olmadı, kaderdir. Yeniden hamile kalabilecen de biliyorsun artık, biraz sabır gerek.
Yıllarca hiç hamile kalmayan kadınlar vardır ve kim bilir belki hiç kalamayacaklar.
Bunu bile düşünerek rahat olman gerek.
Umarım herşey düzelir ve eski neşene kavuşursun, tatlım benim.
Öpüyorum.

olsun ben herseyimi paylaşıyorum tabi ki burda siz olmasanız belki ben daha kötü olucaktımm
burdaki arkadaşlıklar cok güzel iyi ki burdayımmm

Hayal kuramıyorum ya ben biliyomusun bitti içimde herseyyyy
ondan boşluga düştüm belkiii
eskiden hep hayal kurardımm
ara ara vuruyor işte böyle saçma sapan dertsiz başıma dert arıyorum sankimmm:44:
suanda aslında hiç bi derdim yok ondan rahat batması da olablir tabii kiii

Hıhı evet herseyden önce kafanın rahat olması lazım diger ilaclar sadece yardımcı oluyor.
benimde hamile kaldıgım ay başıma gelmeyen kalmamıştı kiii
herseyn hayırlısı öyle bebek için aglamıyorum sızlamıyorum sadece nedenini bilmediğim bir şekilde mutsuzummm
evet hamile kalabiliyorum ve o yüzden bebeğimi kaybettiğimde hiç üzülmedim .. herseyin hayırlısı ben sürekli böyle düşünüyorum
ama bu ara genel anlamda bi hayatımdan mutsuzluk var
düzelir inşallah , iyi dilekleriniz bile beni gülümsetmeye yetiyorr

hoş bebeği olanlarda zaman zaman böyle depresyonlara giriyodur
kafanızı şişirdim kızlar hakkınızı helal edin

Aris seni iyi ki tanıdım bir kez daha :103:

Icinde hic bir sey bitmesin ama cogalsin, biliyorsun yeni yila giriyoruz ve hepimiz yeni umutlar depolamaliyiz.

Bende burada olmaktan ve sizleri tanimakdan, sorunlarimi sizinle paylasmakdan mutluluk duyuyorum.

Aris e katiliyorum en azindan yumurtaliklarinda ve esinin spermlerinde bir sorun yok hamile kalabiliyorsun, ne mutlu sana.

Sen bize bir iki aya kadar mujdeli haberi vericeksin, biz hepberaber senin yeniden hayal kurmaya basladigina sahit olucaz.

Ayy Canım hepimiz hamiş kalıcazz inşallah sana da hemencik etki eder ve Aris gibi hemencik kavuşursun bebişine
ama önce başımıza bi yogun iş çıkması lazımmm harala gürele bişiler olsun ya 1 aycıkk nolur Allahım ama kötü bişi olmasın
Şu aralar pek inanmıyorum Umut etmiyorum,, Hayal etmiyorum ama........ bi gün olursaa çooook güzel olur

Yeni yıl yeni yıl yeni yıl yeni yıl herkese kutlu olsuuun
yeni yıl yeni yıl yeni yıl yeni yıl bizlere Mutlu olsunnnn
lalaalaaaaa
:118:

sa
benimde 4 yıl önce hormon problemim olduğunu ansızın öğrendim yıkıldım.en son fsh ölçüldü ve çok yüksek çıktı :S:S:S:S bebeiş olsun diye dünyanın kürünü yaptım şimdi şu romanyadan brancayı arkadaşa getirttim bakalım bide onu deniycem ayrıca dehşet dr dan korkuyorum.3 yıllık evliyim 2 sene önce bir dr gitmiştim kromozom testi istedi yaptırmadım öle duruyor tüm çevrem dr gitmemi ve tedavi görmemi söylüyor ama ben yapamıyorum.kötü bir şey duyarım diye ödüm kopuyor.arasatta kaldım:S:S:S gitsem bi dert gitmesem de olmuyo .....allah hepimize yardım etsin

bir de bu branca ursuluı allahım razı olsun bi arkadaşım bizzat müdürüne getirtti ama 200 mg yeni çıkmış .içi kırmızı üstünde erkek resmi var inş.yanlış getirtmemişimdir.
reçetede ve üstünde branca ursuluı yazıyor. firma adı da dacıa plant ..ama içi falan kırmızı üstünde çıplak erkek resmi yanında da timsah resmi olunca bi şaşırdım çünkü ben kırmızı üstünde beyaz çiçek resmi bekliyordum.
aramızda 200 mg getirten oldumu hiç????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…