Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

benm gibi hastaneden korkan bi arkadaş vardı.hastane korkağı seni de ekledim kabul edersen belki biraz teselli oluruz :):):)

cevabımı buldum çok şükür.aris allahım ne muradın varsa versin.ben de çok ümitsiz olanlardanım üstelik dr da korkudan gidemiyorum.inş.bi çare olur aldım ama ben 40 yıla bir hasta oluyorum hatta olmuyorum desem yeri pislik fsh :):):) nese bu ay chyo hapıma başlıadım o bitsin buna branca ya başlıcam....inş.çare olur tüm arkadaşlarımıza içinde banada amiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn......

evet canım doğru ilaç
Kullanımı ise: 1 tatlı kaşıgı ilarcı 1 cay bardagı suya karıştırılıp günde 3 defa aç karına içilecek.

inşallah iyi gelir sana da

benm gibi hastaneden korkan bi arkadaş vardı.hastane korkağı seni de ekledim kabul edersen belki biraz teselli oluruz :):):)

eslem canım bende bebek için doktora gitmeme kararı almıştım artık kocakarı ilaçları ile derman arıcam diyorum hala da böyle düşünüyorum
agustos ayından beri inşallah dermanımızı buluruzzz

Sagol canim iyi dileklerin icin, Su anda en buyuk dilegim en hizli sekilde hayirlisi ile hamis olmak:)). Yaklasik 8 gun sonra ilaca basliycam, ondan sonraki gunlerin hizla gecmesi icinde sabah aksam burada olucam gibime geliyor:)))

Senin sarkini kopyaliyorum, cok guzel:))
"Yeni yıl yeni yıl yeni yıl yeni yıl herkese kutlu olsuuun
yeni yıl yeni yıl yeni yıl yeni yıl bizlere Mutlu olsunnnn"

bende asılama oldum bugun tutmazsa hemen baslıyorum ilacıma tutrsa burdan isteyen birine verebilirimmmm

evet gerçekten bu yıl hamilelerin çoğunun bebeği erkek hayırlısı olsun bizde çok sıkıntı çektik hamileliğimde herşeyin hayırlısını istemek lazım canım bunu anladım. İnş hepinizden teker teker güzel müjdeli haberler alırız bnu arada sizlere tavsiyem ilişkiden sonra poponun altına yastık koyup sağ ya da sol tarafınıza yatın ben bunu azeri bi dr un konuşmasında izlemiştim ve o ay öyle yaptım ilacı kullanırken ve oldu

kzılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hepınıze mutlu yıllar dılıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm

kzılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hepınıze mutlu yıllar dılıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm

Umarım Mutlu bir Yıl olurr Esracıııımmm
Hepimiz bebişlerimize hayırlısı ile saglıklı huzurlu bir şekilde kavuşmak dileğiyleeee:124:

evet canım bebeğim olsun istiyorum ama her zaman saglıklı hayırlı evlat istiyorum eger hayırsız olacaksa saglıklı olmayacaksa olmasın..
Allah bilir ama hep iyisi güzeli olsun isteriz..
Sende sıkıntı çekmişsin inşallah gecmiştir o kötü günleeerr
yeni yıl yeni umut yeni bi birey geliyor ailenizeee

hepinizin yeni yılını kutluyorum yeni yılın herkese huzur mutluluk ve saglık getirmesini diliyorum yeni yılda evleriniz bebeklerinizle şenlensin inşallah hepinizi öpüyorum

canım benim nete her zaman girme şansım yok hafta sonları oluyor sadece bir kaç sayfa geriden okudum sana ne oldu o tatlı mutlu kız üzgün mutsuz sebebi olsun olmasın bu yeni yılda her şey gönlünce olsun mutluluk her zaman seninle olsun çocuk meselesine üzülme en azından gebe kaldın azıcık kullandıgın halde başardın tekrar gebe kalman an meselesidir belki de bu ayda gebe olacaksın üzülme tekrar neşenle bizlere umut ol kendi hayatımı anlatsam sende ne sabır ve inat varmış dersin hemde bu kadar doguran ve karnını göstererek gezenlerin arasında sessiz sessiz dua ediyorum seni öpüyorum mutlu yıllar

Canım nazar mı değdi bana kendi kendime değdirmişte olabilirim.
bizimkilerde tutturmuş hocaya gidelim belki sübyan vardır diyolarr
eğer durduk yere böyle sıçrarsan yada gece rüyanda bi yerden düşüyo gibi olup birden sıçayarak uyanırsan olurmuş evet bende de bunlar oluyooo

Eşime karşı da çok kötü davranıyorum çok sinirliyim ağlamak istiyorum ağlayamıyorum
belkide ağlasam açılcam diyorum doktora gideyim bana ağlama hapı versin varsa tabii öyle bişey...

büyük bi boşluktayım tuttanacak bir dalım yok anlatabiliyor muyum?
Sen de kimbilir neler yaşamışsındır kızıyosundur bana hiç bi derdin yok neye bu kadar sıkılıyosun diye
2012 de bizi neler bekliyor Allah bilir.
Yine de herseyin güzelini iyisini hayırlısını istiyorum hepimiz için Hayırlı olanı ver Allahım nize..
Bende seni çok öpüyorum inşallah sende çok güzel umutlarla neşeyle girersin yeni yıla ve hep öyle geçer

merhaba arkadaslar, forumda gezerken bu basligi gordum ve hemen okumaya basladim fakat cok uzun oldugu icin hepsini okuyamayacagim galiba benimde muzdarip oldugum bi konuya deginmissiniz, o yuzden bilgisi olan arkadaslara bazi sorular sormak istiyorum. bu ilacla hamile kalan arkadasimiz oldumu? ve nasil temin ettiniz ilaci?, sebebsiz infertelitede kucucuk bir umudun bile insani ne kadar cok mutlu ettigini biliyorsunuzdur, ve bu haber bugun beni mutlu etmeye yetti cevaplarinizi bekliyorum arkadaslar

Canım topiği açan arkadaşımız ve 3 arkadaş daha hamile kaldı Rabbimin sonrada ilacın sayesinde
Bende sebepsiz inferteliteyim Canım Romanya'da eczanelerde satılıyormuş bu ilaç tanıdığın filan var ise getirme imkanın var ise olur birde canım geçmiş sayfalarda bir arkadaş kolaylıkla getirebilirim getiriyim istiyenlere yazmış Bizlerde zor sahip olduk ilaca özellikle komyoncular daha kolay getirtebiliyor inşallah Hakkımızda hayırlısı hayırlı evlat nasip etsin Rabbim bizlere hayırsız olucaksada hayırlı kılıp nasip etsin inşallah temin edebilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…