Kızlar, gördüğünüz gibi eski topiği yeniden yayındadır.
Sayın Kazen, sağolsun, ricamı geri çevirmedi ve topiği yeniden yayına sundu.
Amacım sizleri eski bilgilerden faydalanabilmek, tavuşancil otuna yeni başlayanlar için yardım etmek ve sorularınıza cevap verebilmektir.
Şunu belirlemek isterim. Ben kesinlikle bu ilaçların satıcısı ve tedarikçisi değilim.
2 kez yurtdışından akrabalarım geldiği ve yardım etmek amacıyla bir kaç adet getirmelerine ricada bulundum.
Hepsi bundan ibarettir.
Bu arada, son paket halen kızlara ulaşamadı. Vana gittmişti. Kim bilir belki enkazların arasında kaldı. Kader, kısmettir.
Ama bu durumda önemli olan hastanekorkağı arkadaşımız iyi ve sağ olmasıdır.
buradan kendisine çok çok geçmiş olsun ve en kısa zamanda toparlanmasın diliyorum.
İşte böyle kızlar.
Kullananlar arasına melekbade, aysemoon, landarch ve elibeses hamile kaldılar. (Benim bildikleri)
Aysemoon ve elibeses bebeğini kaybettiler. Çok üzgünüm.
Allah onlara boy boy bebekleri nasip eder, inşallah.
Bir çok kişi kullandılar ama olumlu veya olumsuz çok az dönüş yaptılar.
Neyse.
Yeni ilaçlara gelince (şu kadınlı - erkekli şişeler). İlaç ambalajı ve içeriği değişmiştir.
Kullanım aynıdır. 1 TATLI KAŞIĞI 1 çay bardağı suya karıştırılarak, günde 3 kez aç karnına içilir.
Yanlız, şu yeni ürünlerde söyle bir ibare vardır. 1 ay (3 hafta) kullanıldıktan sonra 1 ay kullanılmaz.
1 ay dinlemeden sonra tekrar 1 ay (3 hafta) kullanılır.
Erkek için de geçerlidir.
Bildirmek istedim. Adetliyken kesinlikle kullanmıyorsunuz, belki o anda değil ama daha sonra çok şidetli bir kanamanız olabilir.
Yeni kullanmaya başlayanlara bol şanslar ve güzel haberler dilerim.
bir de bu branca ursuluı allahım razı olsun bi arkadaşım bizzat müdürüne getirtti ama 200 mg yeni çıkmış .içi kırmızı üstünde erkek resmi var inş.yanlış getirtmemişimdir.
reçetede ve üstünde branca ursuluı yazıyor. firma adı da dacıa plant ..ama içi falan kırmızı üstünde çıplak erkek resmi yanında da timsah resmi olunca bi şaşırdım çünkü ben kırmızı üstünde beyaz çiçek resmi bekliyordum.
aramızda 200 mg getirten oldumu hiç????
benm gibi hastaneden korkan bi arkadaş vardı.hastane korkağıseni de ekledim kabul edersen belki biraz teselli oluruz :):):)
Ayy Canım hepimiz hamiş kalıcazz inşallah sana da hemencik etki eder ve Aris gibi hemencik kavuşursun bebişine
ama önce başımıza bi yogun iş çıkması lazımmm harala gürele bişiler olsun ya 1 aycıkk nolur Allahım ama kötü bişi olmasın
Şu aralar pek inanmıyorum Umut etmiyorum,, Hayal etmiyorum ama........ bi gün olursaa çooook güzel olur
Yeni yıl yeni yıl yeni yıl yeni yıl herkese kutlu olsuuun
yeni yıl yeni yıl yeni yıl yeni yıl bizlere Mutlu olsunnnn
lalaalaaaaa:118:
bu sene erkek senesiydi sanırım hiç kız bebiş görmedim :))) olsun dünya nüfüsünün erkeğe ihtiyacı var zaten bana da olurda bi gün becerebilirsem oglum olcak gibi geliyoo
Çok güzel bi duydur ne kadar güzel günler gecirdiğini düşünüyorum daa :119:ve zor günler de olacak elbette hepimiz içn..
sabır sabırrr kötü günler olmadan güzel günlerin kıymetini bilemeyiz
hepinizi çoook seviyorum
iyi AKŞAMLARRR
kzılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hepınıze mutlu yıllar dılıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm
evet gerçekten bu yıl hamilelerin çoğunun bebeği erkek hayırlısı olsun bizde çok sıkıntı çektik hamileliğimde herşeyin hayırlısını istemek lazım canım bunu anladım. İnş hepinizden teker teker güzel müjdeli haberler alırız bnu arada sizlere tavsiyem ilişkiden sonra poponun altına yastık koyup sağ ya da sol tarafınıza yatın ben bunu azeri bi dr un konuşmasında izlemiştim ve o ay öyle yaptım ilacı kullanırken ve oldu
bende asılama oldum bugun tutmazsa hemen baslıyorum ilacıma tutrsa burdan isteyen birine verebilirimmmm
ınsallah elıbesescıgım
canım benim nete her zaman girme şansım yok hafta sonları oluyor sadece bir kaç sayfa geriden okudum sana ne oldu o tatlı mutlu kız üzgün mutsuz sebebi olsun olmasın bu yeni yılda her şey gönlünce olsun mutluluk her zaman seninle olsun çocuk meselesine üzülme en azından gebe kaldın azıcık kullandıgın halde başardın tekrar gebe kalman an meselesidir belki de bu ayda gebe olacaksın üzülme tekrar neşenle bizlere umut ol kendi hayatımı anlatsam sende ne sabır ve inat varmış dersin hemde bu kadar doguran ve karnını göstererek gezenlerin arasında sessiz sessiz dua ediyorum seni öpüyorum mutlu yıllar
bende asılama oldum bugun tutmazsa hemen baslıyorum ilacıma tutrsa burdan isteyen birine verebilirimmmm
kzılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hepınıze mutlu yıllar dılıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm[/Q
Mutlu yilllaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr
merhaba arkadaslar, forumda gezerken bu basligi gordum ve hemen okumaya basladim fakat cok uzun oldugu icin hepsini okuyamayacagim galibabenimde muzdarip oldugum bi konuya deginmissiniz, o yuzden bilgisi olan arkadaslara bazi sorular sormak istiyorum. bu ilacla hamile kalan arkadasimiz oldumu? ve nasil temin ettiniz ilaci?, sebebsiz infertelitede kucucuk bir umudun bile insani ne kadar cok mutlu ettigini biliyorsunuzdur, ve bu haber bugun beni mutlu etmeye yetti cevaplarinizi bekliyorum arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?