- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 408
ınsalah ama canım ben asılama yaptırmadımkı :)yeni yılını kutlu olsun şansın açık olsun inşallah bu yılın ilk mutlu haberini bize sen verirsin aşılamanın sonucunu bende merakla bekliyorum hangi ilaçları kullandın aşılamada sana sevgi ve mutluluk diliyorum hoşçakal
Canım nazar mı değdi bana kendi kendime değdirmişte olabilirim.
bizimkilerde tutturmuş hocaya gidelim belki sübyan vardır diyolarr
eğer durduk yere böyle sıçrarsan yada gece rüyanda bi yerden düşüyo gibi olup birden sıçayarak uyanırsan olurmuş evet bende de bunlar oluyooo
Eşime karşı da çok kötü davranıyorum çok sinirliyim ağlamak istiyorum ağlayamıyorum
belkide ağlasam açılcam diyorum doktora gideyim bana ağlama hapı versinvarsa tabii öyle bişey...
büyük bi boşluktayım tuttanacak bir dalım yok anlatabiliyor muyum?
Sen de kimbilir neler yaşamışsındır kızıyosundur bana hiç bi derdin yok neye bu kadar sıkılıyosun diye
2012 de bizi neler bekliyor Allah bilir.
Yine de herseyin güzelini iyisini hayırlısını istiyorum hepimiz için Hayırlı olanı ver Allahım nize..
Bende seni çok öpüyorum inşallah sende çok güzel umutlarla neşeyle girersin yeni yıla ve hep öyle geçer
Canım nazar mı değdi bana kendi kendime değdirmişte olabilirim.
bizimkilerde tutturmuş hocaya gidelim belki sübyan vardır diyolarr
eğer durduk yere böyle sıçrarsan yada gece rüyanda bi yerden düşüyo gibi olup birden sıçayarak uyanırsan olurmuş evet bende de bunlar oluyooo
Eşime karşı da çok kötü davranıyorum çok sinirliyim ağlamak istiyorum ağlayamıyorum
belkide ağlasam açılcam diyorum doktora gideyim bana ağlama hapı versinvarsa tabii öyle bişey...
büyük bi boşluktayım tuttanacak bir dalım yok anlatabiliyor muyum?
Sen de kimbilir neler yaşamışsındır kızıyosundur bana hiç bi derdin yok neye bu kadar sıkılıyosun diye
2012 de bizi neler bekliyor Allah bilir.
Yine de herseyin güzelini iyisini hayırlısını istiyorum hepimiz için Hayırlı olanı ver Allahım nize..
Bende seni çok öpüyorum inşallah sende çok güzel umutlarla neşeyle girersin yeni yıla ve hep öyle geçer
kusura bakma ozge yazacagıma seni yazmışım belki Allah söyletti ilk bebek haberi senden gelir neden olmasın mutlu yıllar hoşçakal
kusura bakma ozge yazacagıma seni yazmışım belki Allah söyletti ilk bebek haberi senden gelir neden olmasın mutlu yıllar hoşçakal
kıslar bilen biri liste yapsın.bakalım bu ay kim süpriz yapacak
Kızlar bişi diycem ama beni dövmeyin sakın ben ilacı sadece 1 hafta kullandım
Çünki bir akrabama gitmek zorunda kaldım aileden bebekim olmadıgını bilmiyolar ilacı sormasınlar istedim yanımda götürmedim
Bu ay inşallah gelmez kırmızılar gelirse şayet kullanıyımmı Aris'im :18: Yoksa yinede 1 hafta beklemelimiyim ?
Aris'im bişey daha benim sölemesi ayıp acayip akıntım olurdu bu ilaç akıntımı kesti Allah'a şükür kullanmadıgım ilaç kalmamıştı bunun için
Tüp baby tedavisinden sonra çok oluyordu
Bide kramplarım var arara bide bu sabah midem bulandıBen hamilemiyim yoksa psikolojik sanırım bunlar ben regli oldugumdada midem çok bulanır..
Aris belirtileri nedir ya olumlu etki gösterdiğine dair Bu ayın 10 da reglim inşallah gelmez küstüm ben ona gelmesin
adet oldum canım gece
yenı yılımı kutladı :)
adet oldum canım gece
yenı yılımı kutladı :)
iyi ve güzel yıllar diliyorum herkese güzel haberleri bekliyorum
hevuk canım 1 hafta da olsa inşallah etkisini göstermiştir ee regl ye de az mışmışş
psikolojik olması çok yüksek cünkü daha by kadar erken mide bulantısı olmaz
beklicez ve görücezzz
:18::18::18::18::18::18::18:
evet canm devam edıoruz ılacımızaesracım hayırlı olsun
ilacınız var değil mi devam ediyor eşin?
Sanslisin, ilaci kullanmaya sayili gunun kaldi:)))
Her ay duzenli adet oluyordum, bu ay ilac elimde ve kullanmaya hazirim bir turlu adet olamiyorum((. Her ihtimale karsi 2 kere test yaptim sonuc negatif.
Kızlar bişi diycem ama beni dövmeyin sakın ben ilacı sadece 1 hafta kullandım
Çünki bir akrabama gitmek zorunda kaldım aileden bebekim olmadıgını bilmiyolar ilacı sormasınlar istedim yanımda götürmedim
Bu ay inşallah gelmez kırmızılar gelirse şayet kullanıyımmı Aris'im :18: Yoksa yinede 1 hafta beklemelimiyim ?
Aris'im bişey daha benim sölemesi ayıp acayip akıntım olurdu bu ilaç akıntımı kesti Allah'a şükür kullanmadıgım ilaç kalmamıştı bunun için
Tüp baby tedavisinden sonra çok oluyordu
Bide kramplarım var arara bide bu sabah midem bulandıBen hamilemiyim yoksa psikolojik sanırım bunlar ben regli oldugumdada midem çok bulanır..
Aris belirtileri nedir ya olumlu etki gösterdiğine dair Bu ayın 10 da reglim inşallah gelmez küstüm ben ona gelmesin
Umut dünyası işte umut fakirin ekmeği Karnım agrıyo zati hiç sanmıyorum bebik oldugunu kendimi kandırıyorum sadece
Nedense hiç olmıycagını düşünüyorum benİnşallah etki eder canım ama kasıgım öyle fena agırdıki soldan yımırtladım
Her ay hissediyorum yımırtayım hatta en son çatlamasına yakın fena agırıyo çatladıgı gün ağrı geçiyo ama banamısın demiyo gelmiyo pis bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?