Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

Mutlu ve çocuklu seneler dilerim kızlar.
Biraz geç oldu ama bilgisayardan uzak tatil yapmışım kendimi.
Nasılsınız? Umarım umutlarınız tazedir, yolla devam.

Aris merhaba
En güzelini yapmışsın vallahi bilgisayar bile çok yoruyor aslında insanııı
bende evdeki neti kapattırdım.. başka uğraşlar buluyorum evde kendime..

2 hafta boyunca yıprattım kendimi şimdi toparlanmaya çalışıyorum benn

Mutlu ve çocuklu seneler dilerim kızlar.
Biraz geç oldu ama bilgisayardan uzak tatil yapmışım kendimi.
Nasılsınız? Umarım umutlarınız tazedir, yolla devam.

Sanada Mutlu seneler!
Benim icin durum pek parlak degil gibi, hala kirmizilara burunemedim, haliyle ilaca da basliyamiyorum(.
Umarim sen ve ailen iyisinizdir:))

kıslar bugün yumurta takibine gittim.klomen büyütmemiş.10mm de kaldı ya.cuma tekrar bakılacağım ama ümidim yok.bu ay boşa geçti geçecek yani.neyapalım hayırlısı.

canım olsun ilacını içersin sende belki o daha etkil olur.

Sanada Mutlu seneler!
Benim icin durum pek parlak degil gibi, hala kirmizilara burunemedim, haliyle ilaca da basliyamiyorum(.
Umarim sen ve ailen iyisinizdir:))

canım stresden gelmiyor olabilirler...
ne yapılabilir acaba gelmedi için..
kaç gün geçti...

aminnnnnnnnnnnnnnnnnn inş.hayatım :))
canım ben hiç doktora gidemiyorum bir kaç kere fsh çok yüksek çıkınca o doktorlarım yüz ifadesini görmemek için ve kötü birşey duymamak için 2 yıldır hiç gitmedim hatta o korkuya bebiş için tedaviye de gidemiyorum.... ama artık yaş ilerliyor napıcam bilmiyorum.gitmek istiyorum ama gidemiyorum öle acayip bir durumdayım....

ariscim çok teşekkür ederim canım söylediğin gibi kullanıcam hele şu hapım bitsin bi döngüm düzelsin sonra brancaya nasipse başlıcam inş...

kaç gün geçti...

4 gun gecmisti ama en sonunda kirmizilar geldiiii:)). Vallahi hic bukadar sevinmemistim adet olduguma:)). Ilaca baslamak icin gunleri sayiyorum simdi. Dedigin gibi Stresden olabilir yada heycandan...

Zaman kaybetmeden gitmeni tavsiye ederim... (Umarim sen gitmeye karar verene kadar hamis olursun ve gitmene gerek kalmaz.)

4 gun gecmisti ama en sonunda kirmizilar geldiiii:)). Vallahi hic bukadar sevinmemistim adet olduguma:)). Ilaca baslamak icin gunleri sayiyorum simdi. Dedigin gibi Stresden olabilir yada heycandan...

heheh sonunda eh hadi gözün aydın diyim :)))
evet gelsinler ki bizde işimizi bilelim dimii

canım fsh ın ne oldugunu bilmiyorumama neden o kadar kötü bişey mi ???
:26:

kaç gün geçti...

Dun ilk defa esime icirdim ilaci:))). "Ya benim midem bulandi, ben niye iciyorum..." gibi seyler söyledi ama sabah ilaci tekrar verdigimde suratini eksite eksite icti. Esimin bir ay boyunca bu ilaci icecegine umidim yok gibi(. Senin esin iciyor mu, onun tepkisi nasil?

eheeh
canım benimki hapını içiyodu zorla
1 kutu içti sonra bıraktı
içmek pek istemiyo daha doğrusu üşengeçlikten unutuyo diyebiliriz.
surubunu içmeyi denemedi bile..
bende bıraktım
şuanda iç demiyorum iç desem içerdeee hap olanı sadece surubu teklif bile edemicem heraldee
aynen o da ben niye içiyorum diyop al birini vur ötekine

aman içmesin o içerken ben stres oluyorum içtin mi içmedin mi diye sormaktann

Selam canim!
Hapi nereden buldun, belki hapini bulursam icer esim. Esime ic diye israr etmemde ki sebep sizlersiniz, "es de icerse daha iyi olur" diye okumustum.
Ben zehir olsa icicek durumdayim ve okadar istekle basliycam ki bu ilaca tadi cilek surubu gibi gelirse sasmam:)))
Sevgiler...

canım hapı , şurubu içemeyenler için üretmişler.
aynı surubun alındıgı eczanelerde varmış romanyada.
kocaman bişey ama eşim bile 2 ye bölüp içiyo yeşil renkli :83:
evet bakiyim bende diyim bu akşam iç diye ama çok ısrar etmicem :)

arkadaşım seni çok iyi anlıyorum sen arisle bi görüş belki yardımcı olur canım

kızlar tıkalı tüpler için kesin bi yöntem var benim bildiğim teyzemin 17 sene tüpler tıkalı olduğundan bebeği olmadı ananem ona bi karışım yaptı ve şuan 2,yi dünyaya getirdi dünya kadar paralar harcadı eşi ve kendisi sonuç alamadı bi de artık onunki bayağı bi kalınlaşmıştı kist haline gelmiş neredeyse tüplerdeki tıkanıklık bikaç bitki karışımını kaynattı ve içti hatta ananem özellikle köye gidip kendi topladı 15gün kullandı sadece ve dr.una gittiğinde kontrole hamile kaldığını öğrendi dr.u bu mucize dedi. ben hemen yarın size öğrenip yazıcam bana özel msj atanları da tek tek yanıtlıcam kızlar,keşke benim sorunum da o olsaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…