- 29 Mayıs 2011
- 4.919
- 6
- 66
Mutlu ve çocuklu seneler dilerim kızlar.
Biraz geç oldu ama bilgisayardan uzak tatil yapmışım kendimi.
Nasılsınız? Umarım umutlarınız tazedir, yolla devam.
Mutlu ve çocuklu seneler dilerim kızlar.
Biraz geç oldu ama bilgisayardan uzak tatil yapmışım kendimi.
Nasılsınız? Umarım umutlarınız tazedir, yolla devam.
kıslar bugün yumurta takibine gittim.klomen büyütmemiş.10mm de kaldı ya.cuma tekrar bakılacağım ama ümidim yok.bu ay boşa geçti geçecek yani.neyapalım hayırlısı.
Sanada Mutlu seneler!
Benim icin durum pek parlak degil gibi, hala kirmizilara burunemedim, haliyle ilaca da basliyamiyorum(.
Umarim sen ve ailen iyisinizdir:))
eslem canım bende bebek için doktora gitmeme kararı almıştımartık kocakarı ilaçları ile derman arıcam diyorum hala da böyle düşünüyorum
agustos ayından beriinşallah dermanımızı buluruzzz
nasılsınız kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canım stresden gelmiyor olabilirler...
ne yapılabilir acaba gelmedi için..
kaç gün geçti...
aminnnnnnnnnnnnnnnnnninş.hayatım :))
canım ben hiç doktora gidemiyorum bir kaç kere fsh çok yüksek çıkınca o doktorlarım yüz ifadesini görmemek için ve kötü birşey duymamak için 2 yıldır hiç gitmedim hatta o korkuya bebiş için tedaviye de gidemiyorum.... ama artık yaş ilerliyor napıcam bilmiyorum.gitmek istiyorum ama gidemiyorum öle acayip bir durumdayım....
4 gun gecmisti ama en sonunda kirmizilar geldiiii:)). Vallahi hic bukadar sevinmemistim adet olduguma:)). Ilaca baslamak icin gunleri sayiyorum simdi. Dedigin gibi Stresden olabilir yada heycandan...
aminnnnnnnnnnnnnnnnnninş.hayatım :))
canım ben hiç doktora gidemiyorum bir kaç kere fsh çok yüksek çıkınca o doktorlarım yüz ifadesini görmemek için ve kötü birşey duymamak için 2 yıldır hiç gitmedim hatta o korkuya bebiş için tedaviye de gidemiyorum.... ama artık yaş ilerliyor napıcam bilmiyorum.gitmek istiyorum ama gidemiyorum öle acayip bir durumdayım....
canım stresden gelmiyor olabilirler...
ne yapılabilir acaba gelmedi için..
kaç gün geçti...
Dun ilk defa esime icirdim ilaci:))). "Ya benim midem bulandi, ben niye iciyorum..." gibi seyler söyledi ama sabah ilaci tekrar verdigimde suratini eksite eksite icti. Esimin bir ay boyunca bu ilaci icecegine umidim yok gibi(. Senin esin iciyor mu, onun tepkisi nasil?
iyiyiz Canımmm
ben calışıyorum iş yerindeyim akşam eve git yemek ye tv izle uyu
her gün aynııııı
of keske hayatımızda bır değişiklık olsa
hamılelık gıbı
eheeh
canım benimki hapını içiyodu zorla
1 kutu içti sonra bıraktı
içmek pek istemiyo daha doğrusu üşengeçlikten unutuyo diyebiliriz.
surubunu içmeyi denemedi bile..
bende bıraktım
şuanda iç demiyorum iç desem içerdeee hap olanı sadece surubu teklif bile edemicem heraldee
aynen o da ben niye içiyorum diyop al birini vur ötekine
aman içmesin o içerken ben stres oluyorum içtin mi içmedin mi diye sormaktann
of keske hayatımızda bır değişiklık olsa
hamılelık gıbı
Selam canim!
Hapi nereden buldun, belki hapini bulursam icer esim. Esime ic diye israr etmemde ki sebep sizlersiniz, "es de icerse daha iyi olur" diye okumustum.
Ben zehir olsa icicek durumdayim ve okadar istekle basliycam ki bu ilaca tadi cilek surubu gibi gelirse sasmam:)))
Sevgiler...
nerde o günlerr....
Böyle bir degisikligi hayal etmek bile harika:)))
arkadaşım seni çok iyi anlıyorum sen arisle bi görüş belki yardımcı olur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?