canım senin sorunun sadece fsh ise onu 6 ay gibi bi zamanda normale düşürüolar sen eğer onu düşüremez isen bebeğini alamazsın kucağına,kaç çıkıo senin fsh hayatım??heheh sonunda eh hadi gözün aydın diyim :)))
evet gelsinler ki bizde işimizi bilelim dimii
canım fsh ın ne oldugunu bilmiyorumama neden o kadar kötü bişey mi ???
:26:
canım senin sorunun sadece fsh ise onu 6 ay gibi bi zamanda normale düşürüolar sen eğer onu düşüremez isen bebeğini alamazsın kucağına,kaç çıkıo senin fsh hayatım??
kızlar tıkalı tüpler için kesin bi yöntem var benim bildiğim teyzemin 17 sene tüpler tıkalı olduğundan bebeği olmadı ananem ona bi karışım yaptı ve şuan 2,yi dünyaya getirdi dünya kadar paralar harcadı eşi ve kendisi sonuç alamadı bi de artık onunki bayağı bi kalınlaşmıştı kist haline gelmiş neredeyse tüplerdeki tıkanıklık bikaç bitki karışımını kaynattı ve içti hatta ananem özellikle köye gidip kendi topladı 15gün kullandı sadece ve dr.una gittiğinde kontrole hamile kaldığını öğrendi dr.u bu mucize dedi. ben hemen yarın size öğrenip yazıcam bana özel msj atanları da tek tek yanıtlıcam kızlar,keşke benim sorunum da o olsaydı
canım hapı , şurubu içemeyenler için üretmişler.
aynı surubun alındıgı eczanelerde varmış romanyada.
kocaman bişey ama eşim bile 2 ye bölüp içiyo yeşil renkli :83:
evet bakiyim bende diyim bu akşam iç diye ama çok ısrar etmicem :)
beim hatırladığım içinde ısırgan otu, ebem kömeci, bikaç şey daha vardı, ayrıca hem içti hem de özür dileyerek söylüyorum kaynatıp buharını pelina bölgesine tuttu.yani oturdu küçük tüpte kaynatıp buharı çıkarke, çömeldi üsütne anlatamadım tam olarak sanırım
Internet baglantim koptugu icin yeniden yaziyorum(.
Ben ilaci bulup getirene kadar neredeyse iki ay gecirdim. (Bu arada irem1973 un yardimlarini asla unutmam, sevgiler gönderiyorum kendisine) Simdi hap icin beklemeyip bu ilacla devam edeyim ama olurda hap getirme ihtimali olan biri olursa lutfen benim icin de uc-bes kutu yazin:)))
Tamam sen israr etme:))) ama ben israrla israr edicem :)))
Selam, bu yazdiklariniz sadece tikali tupler icin mi gecerli? Kist yada benzer hastaliklarda ise yarar mi, bi sorsaniz anneannenize.
kolay gelsin hayatım.içir bakalım enişteye sonra duvarlara tırmandırma garibimi .
bende sana sevgilerimi iletiyor başarı ve bol şans diliyorum canım
Günaydın kızlar ( Bu gün esra8 uyanamamış, ben selam verim dedim)
Nasıl gidiyor? Bebişler yok mu daha?
Adame, sen hapla ne yapacaksın canım?
Senin eşin 1 tatlı kaşığı içmeye ret etiğini göre, günde 6 tane hap nasıl içeçek?
Eminim ki duyunca sana misken oynamaya teklif eder. Ayrıca, şimdi üretici firmanın sitesine baktım, daha etkili olabilmesi için hapları içilmiyecektir çineyerek alınır.
Tadı da biliyorsun zaten. Vallah, senin eşinin yerine olmak istemem.
Günaydın kızlar ( Bu gün esra8 uyanamamış, ben selam verim dedim)
Nasıl gidiyor? Bebişler yok mu daha?
Adame, sen hapla ne yapacaksın canım?
Senin eşin 1 tatlı kaşığı içmeye ret etiğini göre, günde 6 tane hap nasıl içeçek?
Eminim ki duyunca sana misken oynamaya teklif eder. Ayrıca, şimdi üretici firmanın sitesine baktım, daha etkili olabilmesi için hapları içilmiyecektir çineyerek alınır.
Tadı da biliyorsun zaten. Vallah, senin eşinin yerine olmak istemem.
Askolsun kizlar, bu yazdiklarinizi esim okusa kendi kendine acimaya baslar:))).bu saatte benden tünaydın olsun.yoğunum ancak bakabiliyorum. Allah iyiliğini güzelliğini versin Aris.bende adame nin eşinin yerinde olmak istemiyorum.hoş bende kocacağıza baskı yaptım bir müddet kaytarıyor farkındayım.ispat olsun diye bardağı makineye atmıyor göreyim diye.ama günde bir kez içiyor hasbam içmese daha makbul ne diyim.koyverdim gitti ben kendime bakıyorum bu aralar.menopoz dan dolayı kemik erimesi de başlamış zaten diş implantını yapınca doktor neden bu kadar zamanda iyileşmedi diyip durdu birde implantın yapılacağı kemiği yeterli görmedi zorla yaptı birşeyler artık dedim "hoca hoca 11 yılım bitti menopozdan ben eridim kemik nasıl dursun.hoş kilolar erimedi eriyen benim sinirler oldu sanırım şimdi herşey boş geliyor.yanlış anlamayın depresyon değil ama o kadar şey gördüm şahit oldum ki kızmayın bana ama önce kendi sağlığınız ve kendiniz en önemlisi. inanın bana siz varsanız herşey var .
bir hikaye duymuştum yarım yamalak anlatayım siz kendiniz 1 rakamı olun ve hayatınıza ilave ettiğiniz herşey için bir tane sıfır koyun.ev,araba,çocuk,para,kariyer,... vs vs olur sana 1000000000 ne kadar değerli siz yani 1 varken çıkarın kendinizi yani 1 i.geriye koskoca sıfırlar kalır hadi silkelenin ve kendinizi sevin değer verin bugünden tezi yok kendinizle barışın.
sevgiyle kucaklıyorum sizleri güzel arkadaşlarım
esra8 enerjini görmek istiyorum elbises sende .sizde bir silkelenin bakayım.forum suskun kaldı
beim hatırladığım içinde ısırgan otu, ebem kömeci, bikaç şey daha vardı, ayrıca hem içti hem de özür dileyerek söylüyorum kaynatıp buharını pelina bölgesine tuttu.yani oturdu küçük tüpte kaynatıp buharı çıkarke, çömeldi üsütne anlatamadım tam olarak sanırım
bu saatte benden tünaydın olsun.yoğunum ancak bakabiliyorum. Allah iyiliğini güzelliğini versin Aris.bende adame nin eşinin yerinde olmak istemiyorum.hoş bende kocacağıza baskı yaptım bir müddet kaytarıyor farkındayım.ispat olsun diye bardağı makineye atmıyor göreyim diye.ama günde bir kez içiyor hasbam içmese daha makbul ne diyim.koyverdim gitti ben kendime bakıyorum bu aralar.menopoz dan dolayı kemik erimesi de başlamış zaten diş implantını yapınca doktor neden bu kadar zamanda iyileşmedi diyip durdu birde implantın yapılacağı kemiği yeterli görmedi zorla yaptı birşeyler artık dedim "hoca hoca 11 yılım bitti menopozdan ben eridim kemik nasıl dursun.hoş kilolar erimedi eriyen benim sinirler oldu sanırım şimdi herşey boş geliyor.yanlış anlamayın depresyon değil ama o kadar şey gördüm şahit oldum ki kızmayın bana ama önce kendi sağlığınız ve kendiniz en önemlisi. inanın bana siz varsanız herşey var .
bir hikaye duymuştum yarım yamalak anlatayım siz kendiniz 1 rakamı olun ve hayatınıza ilave ettiğiniz herşey için bir tane sıfır koyun.ev,araba,çocuk,para,kariyer,... vs vs olur sana 1000000000 ne kadar değerli siz yani 1 varken çıkarın kendinizi yani 1 i.geriye koskoca sıfırlar kalır hadi silkelenin ve kendinizi sevin değer verin bugünden tezi yok kendinizle barışın.
sevgiyle kucaklıyorum sizleri güzel arkadaşlarım
esra8 enerjini görmek istiyorum elbises sende .sizde bir silkelenin bakayım.forum suskun kaldı
Arkadaşlar ben de eşimle beraber 2 şişe kullandım sonuç olumsuz.
Askolsun kizlar, bu yazdiklarinizi esim okusa kendi kendine acimaya baslar:))).
Bu anlattigin hikaye Rahmetli Vehbi Koc dan alintiydi yanlis hatirlamiyorsam. Ben bu yaziyi turkceden isvecceye cdevirip sinifda butun arkadaslarima dagitmistim. Zamanla unutuyor insan kendinin ne kadar degerli oldugunu. Tekrar hatirlattigin icin sagol! Senin menopoz olayin icin uzgun oldugumu biliyorsun yine de bukadar umut dolu oldugun icin sanslisin:)). Her sey gönlunce olsun, sevgiler...
adame canım amerhaba, bende de endometrios kisti var sağda ve solda 2,5 cm ameliyat olmamı önermedi doktor daha küçük dedi ama 15 aydır bebek istiyoruz olmuyo bende bu ay branca kullanıyorum bu hafta bıraktım 28- 29 aralık adet olmam lazım olursam tüp bebek düşünüyorum, sen daha önce tüp bebek denedin mi?
kolay gelsin hayatım.içir bakalım enişteye sonra duvarlara tırmandırma garibimi .
bende sana sevgilerimi iletiyor başarı ve bol şans diliyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?