Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

Selam canim önceliklen gecmis olsun sana tavsiyem Hocaya git bende bundan iki ay önce tüp bebek yaptim 5gün tüm belirtiler vardi ama 5inci gece rüya gördüm kisi görünmüyordu ama benlen cok ugrasti kalkmama izin vermiyordu yorgani cekmeye calisiyordu bagiramiyordum uyandigimda 5saat karin agrisi cektim ve sonra hic birsey kalmadi belirtiler hepsi gitti.öncedende arada bir görürdüm rüyalarimda özelikle adet gecikmesinde ama fazla üstünde durmadim anneme anlattim kizdi bana daha önce niye demedin diye.Hoca bana bir dua yapti suanda boynumda tasiyorum Allah izin verirse bu ay dondurulmus embiryolarla deneyecegiz kismetse artik olur insallah.

Merhaba canım
Evet linkteki resim eski ambalajlı üründur.
Ama yeni ambalaj eski ambalaj bence çok önemli değildir.
Bende eski ambalajlı ürünle hamile kaldım.
Wanna, ürünün son kullanma tarihi geçmemesine dikkat et yeterlidir.
Yeni, eski farketmiyor.
Hatta satıcıya mesaj at, son kullanma tarihini sor.

arkadası uyardım ama anlamak istemedi kanıt sunup durdu bende bunu anlatmak istemiştim eski ambalajda kullanma tarihi önemli ondan bu diil dedim yenisi

canım teşekkür ederim..satıcıya mail yazdım son kullanma tarihi hakkında ...cevaba göre sipariş verecegim.
gelişmeleri yazarım

canım burda herkes yazdı paketi degişti die yeni gelen pakette erkek ve kadın resmi var ayrıca 200 ml artık bu şekilde üretiliyo sitede yenilenmemiş sadece neyse sen bildigini yap karısamam

arkadası uyardım ama anlamak istemedi kanıt sunup durdu bende bunu anlatmak istemiştim eski ambalajda kullanma tarihi önemli ondan bu diil dedim yenisi

arkadaşım yazdıgın açıklama ile Aris yazdıkları aynı şeyler değil..sen ürünün resmi ve ml hakkında yazdın...ürünün eski ambalajda olmasının fark etmediğini Aria yazmış sagolsun...

anlamak istemedi nedemek ya...anlamak sana özgü birşeymi..akşam ürünü bulunca heyecanla buraya yazdım..
bilseydim arisi beklerdim ..Beni arise şikayet eder gibi :)))
komiksin !!!

arkadaşlar bende istiyorum benimde eşimde sorun var birde bunu içeriğinde neler olduğunu yanı yan etkisi filan olup olmadığını nasıl öğrenebiliriz birde nerelerden temin ediyosunuz şuan kullanan varmı

anlayacagını düsündügüm icin kısa olarak yazmıstım ürün eski ürün sonucta tarihide eski olacak son kullanma tarihi gecmese bile yakındır eski ambalaj olması farkeder yani hala aynı kanıdayım yeni üretilen ilacla 1 yıl önce üretilen aynı olmaz son kullanma tarihi yakın oldugu icin

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız
hayırlı hafta sonları hepınıze olsun ınsallah

Allah yardimcin olsun. Sevgiler gönderiyorum sana ve sana destek olanlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…