evet o ben olmak istiyorumm:115:
şu ilaçla ilgili bilgi verir misiniz lütfeeeeeeeeeeeeeen umarım sesimi duyan biri olur
Esracım, ne güzel şeyler yazmışın tatlım.
Allah bütün bunları sana yaşatmaya nasip eder, inşallah.
çok güzel tatlım inşallah olacak bak göreceksin bu yazdıklarını tut bir tarafta hepsini yaşayacaksın
evet o ben olmak istiyorumm:115:
Yazdiklarini okuyunca yuregim burkuldu, göz yaslarimi tutamadim... ne olur uzulme, her sey de bir hayir vardir. Ne olur guclu ol! bazen öyle haberler okuyorum ki cocugunu satan, yada döven yada tuvalete/cöpe atan anne diyemeyecegim insanlarin haberlerini okudugumda Allaha nasil yurekden yalvariyorum anlatamam. Göz yaslarim sel oluyor o cani insanlarin anne olmayi hak etmedikleri halde anne olmalarini kabullenemiyorum. Ama yine de elimden gelen bir sey yok, her iste bir hayir vardir diyorum. Sen de uzme kendini, esin de uzmesin. Burada bebek hasreti ceken herkese cani gönulden dua ediyorum. Allahim hepimize en hayirlisi ile tez elden evlat nasip etsin. Amin!
Kocaman sevgiler gönderiyorum sana ve esine...
Canım benim, bebekler bir pırlanta değerindedir.
İnsanlar o pırlantaya sahip olunca, sevinçten ne yapacakları şaşırır.
Herkesten saklanmak ister, hiç kimseyle paylaşmak istemezler, en ufak olumsuzlukları bile, günahları olmayan insanlara bağlarlar.
Bunları çok görmemek lazım, bütün insanlar böyle işte. Anne oldunca sende bunları yaşacaksın, tatım. (Allah söyleti)
Benim 13 sene boyunca senin yaşadıklarını hatta daha kötüleri yaşadım. Insanları anlamak gerçekten zordur.
Öyle ki 13 sene bekledikten sonra hamile olduğumda öğrendimde, görümcem olacak bayanı " Senin çok borçların var, aldırmayacakmısın?" demesi bile aklımda hiç silinmiyor.
Insanlar çeşit çeşit işte. Anladım ki bunları dikkate almamak lazım. Herşey geçer sen üzüldüğüne kalırsın. Deymez.
Ne olursa olsun, her nekadar kötü da görünsede, umudunu kaybetmemek lazım.
Ha böyle, ya böyle bir gün sende anne olacağı biliyorum tatlım.
O konuda yazdım gibi, sende bebeğini doya doya öpüp koklarsın, tatlım, kucağından indirmesin, babasından bile kıskanırsın
Allah o günleri sana gösterir inşallah.
Eşine söyle üzülmesin, bebişin yarın gelecek gibi her an hazırlıklı olsun.
Ne zaman olacağı Allah bilir. Belki yarın, belki öbür gün...
cok gecmıs olsun,bnde yenı atlatıorum
bu sene havalar cok tuhaf
herkesde salgın
dıkkat etmek lazım
Geçmiş olsun canım :94:
Bu ilaç bende hiç etki yapmadı (cinsel istek artması gibi)kocişide uyarmıştım
Adamı boşuna sevindirdim
Ben tamamıyle sorunluyum galibası hiç bi ilaç tesir etmiyo bana
canim benim okadar guzel yazmissin ki... Gercekten bunlari hissediyor insan, bir kere hissettim Allahim ikincisini de nasip eder insallah.Bir çocuğum olsun..
Parfüm niyetine süt kokusu sinsin üzerime..
Uykusuz kalmaktan göz altlarım çöksede
gaz sancıLarını gördükçe içim acısada
kusmuğunu temizlemekten hep gurur duyayım.
... ... Tırnağını keserken 'aman etini kesmiyim'
diye içim sızlasın ..
İğne zamanlarında elinden tutup güç vereyim ona..
Altını aldığımda poposu pişmesin diye kremler süreyim..
Yeni yeni dişleri çıktığında mutluluktan havalara uçayım..
Herkes göz kısmı O'na benziyo desin Sevdiğime bakıp..
Dudakları bal gibi aynı sen..
Bu tıpkı ikinizin karışımı olmuş desinler ..
Sevdiğimin gözlerine bakıp gurur duyayım..
Gözlerim dolsun ..Mutlu olayım ..
Yavrumun saçları çıkmaya başladığında şelaleler yapayım saçlarından ..
Yürümeye başladığında göreyim onu ..
Gurur duyayım bu benim Evladım diye ..
tıpış tıpış yürürken yüzünden tebessümümle
Allahıma hep şükredeyim..
O büyüdükçe bende büyüyeyim onunla..
Arisim canım ya
Diğer yazını okudum çok duygulandım bu aralar fenayım off
Kızcaktım o kuonuda ama onlar Anne nasıl düşündüklerini bilemem
İnsanlara hakaret etmelerine üzüldüm
Bana çok kez geldi böyle şeyler Aris'im insanlar neden böyle bilemiyorum
Nazar ettiğim söylendi bebeği olmayan insanların nazarı değermiş ben nasıl sakınırım bide
Kucagıma almam dualar ederim Hayırlı olsun yada bişey olmasın diye içimden
Şimdi gitmiyorum bu kezde kıskanıyomuşum ben o nedenle gitmiyomuşum çıktı
Bu ilacı kullandım ya geçen ay eşim okadar umutlanmışki Arisim
3 gün evvel çilek kokusu geldi burnuma dedim yemekteyken eşimle
Bana çilek almış gelmiş sonraki gün geldi neden yüzün solgun dedi hastayım diyince öyle bi boynunu büktüki çok üzüldüm ben
Sen nasıl dayandın Aris okadar yıl ne olur bana bişeler söyle ben çok kötüyüm bu defa
gunaydınlar
HEVUK,
bızı bzler anlarız ancak,ılk evlendıgımde yıllarca nasıl dayanır br ınsan evladı olmayınca derdım
rabbım basıma verdı
uzuldugum seylerı hep,
bende tam 3 yıl olucak
hc yol katedemedım
yuregımı ve beynımı hayırlısı dıyerekten susturmyaa calısıorm
zamn artık ınsanları dahamı cok alstırıor yoksa
dahamı beter halae getırıor anlamıs deılım
tek bıldıgım sey RABBIM BU IMTIHANIMIZı SABIRLAN BITIRIP MEYVESINI HAYIRLISIYLAN VERMEYI NASP EYLEMESI
Bende cani gönulden katiliyorum dileklerine:):):)...
Selam, bende de cinsellik olarak bir etki yapmadi simdilik ama daha yeni kullanmaya basladim belki zamanla olur:))). ucuncu gunum bugun, ilacin tansiyonumu dusurdugunu hissediyorum basim dönuyor.
Sende sadece 10 gun kullanmistin bundan dolayi etki yapmamistir, hemen olumsuz dusunme!!! Yeniden kullanmaya basladin mi ilaci?
Sevgiler...
okurken yüreğim yandı.aynı olaylarla karşı karşıya kaldım çok kez 5 yıldır erken menopoz teşhisiyle dolanıyorum çaresiz en yakın arkadaşım can dostumun bebeği oldu nasıl güzel her gün görrmek istiyordum bi soğukluk soktu araya falan ben ne oluyor dedikçe yok bişey diyordu sonra bi tartışmada sevme çocuğumu özleme görmek zorunda değilsin demesinmi yıkıldığımın resmidir 3 yıldır evliyim her türlü kürü püsürü denedim şimdi hapa başladım hasta olayım sonra bu tavşancıl otuna başlıcam hayırlısı zerre kadar ümidim yok ama bunuda deneyelim napalım :S:S:S:S
okurken yüreğim yandı.aynı olaylarla karşı karşıya kaldım çok kez 5 yıldır erken menopoz teşhisiyle dolanıyorum çaresiz en yakın arkadaşım can dostumun bebeği oldu nasıl güzel her gün görrmek istiyordum bi soğukluk soktu araya falan ben ne oluyor dedikçe yok bişey diyordu sonra bi tartışmada sevme çocuğumu özleme görmek zorunda değilsin demesinmi yıkıldığımın resmidir 3 yıldır evliyim her türlü kürü püsürü denedim şimdi hapa başladım hasta olayım sonra bu tavşancıl otuna başlıcam hayırlısı zerre kadar ümidim yok ama bunuda deneyelim napalım :S:S:S:S
canim benim okadar guzel yazmissin ki... Gercekten bunlari hissediyor insan, bir kere hissettim Allahim ikincisini de nasip eder insallah.
*Senin icin diger arkadaslar icin ve tabi ki kendim icin de Allahimdan hayirli evlatlar istiyorum hepimize:))*
Eminim gurur duyacagin bir evladin olucak, biraz daha sabret!
Evet canım bizler anlarız diyorum ama
Ben bekarken nasıl dualar okurdum olmayanlara çokk üzülrürdüm
Yiğenim vardı ben bakıyordum ona
Abalak tombul bi bebekti çocugu olmayanlar sevsin diye kucaklarına verirdim tutarmısınız diye
Onlarla vakit geçirmesini sağlardım..Çok güzel bir bebekti herkes öptü kokladı çatlamadı patlamadı valla nazar değer bilmem ne diye sakınmadık hiç..
Birgün başıma gelecegini bilemezdim imtahan dünyası hayırlısıyla kucagımızda bebeğimizle geçecehiz bu imtahandan inşallah..
Ben ilk yıllar üzülmedim aslında yada çok içime attım son zamanlarda daha fenayım..
Teyzemin kızı dogum yaptı daha evvel bekarken aramızda problem oldu çok samimi olmamıza ragmen
Şu an soguguz.Bebeği oldu 1 yıllık evli ben gitmedim çüni yanımda bekarken daha sürekli bu konuda eleştirirdi şunun nazarı değdi bana okusanıza filan diye
Bende korkuyorum öyle derse diye gitmiyorum
Gitmiyorum diye bu seferde kıskanıyo oldum napıcagını bilemiyo insan..
canım iyi yürekli arkadaşım sağol.aşağıda yazdığın güzel dileklerin içinde sağol ve amin canım.
nasıl oldun ? geçtimi grip ?
iyi bak kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?