Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

Canım dün bende çok ağladım toparlanamıyoruz birtürlü
Hep bir yanımız eksik eşim çok üzülüyo bende öyle tabi
Birde ben çok dışarı yansıtmıyorum eşimde öyle hiç mevzusu açılmıyo gibi evde
Dışarda soran çok.Bir bilsen o haberleri izlerken yüreğim nasılda kor gibi oluyor
Rabbim herşeyin en güzelini bilir tabiiki mutlaka bundada bir hayır vardır..
Rabbim sabır versin inşallah dayanma gücü nasip etsin
Tez zamanda bekletmeden hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere..
Ben dua ederken yanlızca kendim için istemeye ar ediyorum inan
Ben 4 yıllım evliyim bu acıyı 2 3 misliyle çekenler var Rabbim önce onlara bir Melek yollasın sonra bana inşallah..

Canım zor şeyler insanın bu acıyı yaşaması hasreti başka ama birde insan müsvettelerinin davranışları 2 misli yakıyo canımızı
Ben eve kapandım kimseyle görüşmüyorum neredeyse
Bazı insanlar hasas noktandan yakaladımı seni yerden yere vuruyoo
Ben Allah'a havale ediyorum Rabbim herşeyin en güzelini bilir herzaman bunu diyorum
İnşallah nasip etsin evlat sevgisini bizlerede...
Canım Yavrunu Rabbim sana bağışlasın en hayırlı kullarından olsun inşallah..

http://www.kadinlarkulubu.com/kadinl...eme-hayat.html (Bir gülümseme bir hayat !)
arkadaşlar sanmayınki sizi savaşa çağırıyom tam aksi hoş bir hayra vesile olmak için 15 cesur yürek arıyoruz. yukarda verdiğim linkte gerekli bilgiler var ama bende özet geçecek olursam parası engelliler vakfına bağışlanmak üzere 15 kişiden oluşan bir gruba ihtiyacımız var.
Terkerlikli sandalye alıyoruz 15 kişinin pro üye olmasıyla arkadaşlar sizde bir insanı çokk mutlu etmeye vesile olurmusunuz..

gunaydınlar

HEVUK,

bızı bzler anlarız ancak,ılk evlendıgımde yıllarca nasıl dayanır br ınsan evladı olmayınca derdım
rabbım basıma verdı
uzuldugum seylerı hep,
bende tam 3 yıl olucak
hc yol katedemedım
yuregımı ve beynımı hayırlısı dıyerekten susturmyaa calısıorm
zamn artık ınsanları dahamı cok alstırıor yoksa
dahamı beter halae getırıor anlamıs deılım
tek bıldıgım sey RABBIM BU IMTIHANIMIZı SABIRLAN BITIRIP MEYVESINI HAYIRLISIYLAN VERMEYI NASP EYLEMESI

cok gecmıs olsun,bnde yenı atlatıorum
bu sene havalar cok tuhaf
herkesde salgın
dıkkat etmek lazım

Sana da gecmis olsun...
karsiz bir kis olunca mikroplar, virusler havada ucup cogaliyorlar malesef .
Ben yazdigini okuyup cevap yazana kadaaaar aradan ne kadar zaman gecmis:))) iyilestim sayilir ama dudagim cok kötu yara oldu, konusunca gerilip kaniyor((.

Geçmiş olsun canım :94:
Bu ilaç bende hiç etki yapmadı (cinsel istek artması gibi)kocişide uyarmıştım
Adamı boşuna sevindirdim
Ben tamamıyle sorunluyum galibası hiç bi ilaç tesir etmiyo bana

Selam, bende de cinsellik olarak bir etki yapmadi simdilik ama daha yeni kullanmaya basladim belki zamanla olur:))). ucuncu gunum bugun, ilacin tansiyonumu dusurdugunu hissediyorum basim dönuyor.
Sende sadece 10 gun kullanmistin bundan dolayi etki yapmamistir, hemen olumsuz dusunme!!! Yeniden kullanmaya basladin mi ilaci?
Sevgiler...

canim benim okadar guzel yazmissin ki... Gercekten bunlari hissediyor insan, bir kere hissettim Allahim ikincisini de nasip eder insallah.
*Senin icin diger arkadaslar icin ve tabi ki kendim icin de Allahimdan hayirli evlatlar istiyorum hepimize:))*
Eminim gurur duyacagin bir evladin olucak, biraz daha sabret!

okurken yüreğim yandı.aynı olaylarla karşı karşıya kaldım çok kez 5 yıldır erken menopoz teşhisiyle dolanıyorum çaresiz en yakın arkadaşım can dostumun bebeği oldu nasıl güzel her gün görrmek istiyordum bi soğukluk soktu araya falan ben ne oluyor dedikçe yok bişey diyordu sonra bi tartışmada sevme çocuğumu özleme görmek zorunda değilsin demesinmi yıkıldığımın resmidir 3 yıldır evliyim her türlü kürü püsürü denedim şimdi hapa başladım hasta olayım sonra bu tavşancıl otuna başlıcam hayırlısı zerre kadar ümidim yok ama bunuda deneyelim napalım :S:S:S:S

Evet canım bizler anlarız diyorum ama
Ben bekarken nasıl dualar okurdum olmayanlara çokk üzülrürdüm
Yiğenim vardı ben bakıyordum ona
Abalak tombul bi bebekti çocugu olmayanlar sevsin diye kucaklarına verirdim tutarmısınız diye
Onlarla vakit geçirmesini sağlardım..Çok güzel bir bebekti herkes öptü kokladı çatlamadı patlamadı valla nazar değer bilmem ne diye sakınmadık hiç..
Birgün başıma gelecegini bilemezdim imtahan dünyası hayırlısıyla kucagımızda bebeğimizle geçecehiz bu imtahandan inşallah..
Ben ilk yıllar üzülmedim aslında yada çok içime attım son zamanlarda daha fenayım..
Teyzemin kızı dogum yaptı daha evvel bekarken aramızda problem oldu çok samimi olmamıza ragmen
Şu an soguguz.Bebeği oldu 1 yıllık evli ben gitmedim çüni yanımda bekarken daha sürekli bu konuda eleştirirdi şunun nazarı değdi bana okusanıza filan diye
Bende korkuyorum öyle derse diye gitmiyorum
Gitmiyorum diye bu seferde kıskanıyo oldum napıcagını bilemiyo insan..

Evet kısa süre kullandım aileden birinde kalmam gerekti 3 gün orayada götüremedim ilacı kimse bilmiyo bebeğim olmadıgını (anlasalarda )
Şimdi tekrar başladım bakalım hayırlısı olsun inşallah..

Malesef canım böyle insanlar var ne üzücü bir durumdurki..
Onların imanı zayıf insanlar aslında sanki ha diyince doğurabiliyoruz Rabbimden gelen birşey sonuçta elimizde değildki neden anlamak istemezler bilemiyorum..
Banada dr öyle söyledi tüp bebek yaptıracaktım 2.kez ozaman dediki yumurta rezervin az ama inansım gelmedi nedense her ay düzenli yumurtam gelişiyor benim..
İlk tüp denememde yanlızca 1 tane yumurtam gelişmişti gerçi onunda ihmal karlıktan oldugunu düşünüyorum Kendime bişeyi yakıştıramıyorum yanii..
Sabret canım inşallah sabrımız mukafatsız kalmıycak..
O nasıl söz Nasıl umutsuzsun sakın böyle düşünme canım benim umudum herzaman var
Bazen umutsuzluga düşüyorum ama hemen yerini umut alıyor umudunu yitirme litfen
Gelicek sıpalar

inan çok üzüldüm sana yapılana.bana kimse böyle bir davranışta bulunamadı şimdiye kadar tersine herkes kucağıma atıp durdu.şimdi karşı komşumun kızı var 2 aylık .sanırım ailesinden daha çok ben ikinci anneyim.gece sesini duyduğum ve susturamadıkları her an kapılarındaydım.bebek ne hikmetse bende sakinleşiyordu.cadı bir sevimli olduki anlatamam.bana da sana yapılan gibi birşey yapsa bu arkadaş ömür billah bakmam yüzüne ve daha çok isterim Rabbim'den.beni kimseye muhtaç etmesin diye.elimizi açıp isteyeceğim bir tek O yüce yaradan var diye.elbet acıyacak halimize ve hakkımızda hayırlı olanı en iyi o bildiğinden hayırlısınıda verecek O'dur.

hadi arkadaşlar lütfen yeni sene yeni ümitler hadi asılın hayata .çocuklarını bizden esirgeyene inat sıkı tutunun ümitlerinize lütfen bu topiki canlı umutlu görmek istiyorum.ümidin bitince hiçbirşey işe yaramaz.
tevekkül bizden takdir Allah'tan.bizim O'nun isteğine ve takdirine karşı gelecek gücümüz yok.
sevgilerimle

amın ınsallah canımmmmmmm cumlemıze tatdırsınnnn

rabbım gercekten bu hasretı ceekn herkeese sabır versın
ve
hayırlı zamndada hayrlı bır evlat versın ınsallahhh

canım iyi yürekli arkadaşım sağol.aşağıda yazdığın güzel dileklerin içinde sağol ve amin canım.
nasıl oldun ? geçtimi grip ?
iyi bak kendine

Senin kadar iyi yurekli isem ne mutlu:))). Dudagimda ki buyuk, kocaman, iki katli bina gibi görunen ucuk disinda iyiyim:))). Sen de kendine iyi bak, daha bebis sevicez:)))

yazdıklarınızı okudum da ne kadar acı
Hep dua ederken Allah acınacak duruma getirmesin diye dua ederdim ama resmen o durumdayız..
bende kum döküyorum gene agrılarım başladı
araştırdım Ayrık otu iyi geliyomuş bide rahim tıkanıklıgına iyi geliyomuş giderken bi akatara sorucam bakiyim ot su ne varsa alıcam ..
hayatımız kür içmekle geçicek heralde
hamile kalınca da süt müt olmaz onun için içeriz kesin hah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…