- 29 Mayıs 2011
- 4.919
- 6
- 66
Canim rumuzunu yanlis yazmisim kusura bakma, Elibeses demek istemistim:)))
kızlar bende sipariş verdim ilaç elime ulaşır ulaşmaz başlayacagım...
3 şişe sipariş ettim 50 ml yani toplamda 150 ml...ben yeter diye düşünmüştüm ama yanılmışım
yetmeyecek..sizce bu 3 şişe ne kadar dayanaır?
Hadi hayırlısı olsun hepinize.
Ya kızlar, bu forumda ne güzel insanlar var ya
Gerçekten hayran kaldım.
Artık böyle insanlar bulunmaz dedğim insanlar burada buldum.
İrem, elibeses, hastanekorkağı vs, ve isimleri yazamadım bir çok kişi vardır.
Bugün çok duygusalım sanırım.
Bir çok kişi 2. bebek istediğim için bana hayırlısı olsun dilekleri iletiler.
Hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim.
Hadi hayırlısı olsun hepinize.
Ya kızlar, bu forumda ne güzel insanlar var ya
Gerçekten hayran kaldım.
Artık böyle insanlar bulunmaz dedğim insanlar burada buldum.
İrem, elibeses, hastanekorkağı vs, ve isimleri yazamadım bir çok kişi vardır.
Bugün çok duygusalım sanırım.
Bir çok kişi 2. bebek istediğim için bana hayırlısı olsun dilekleri iletiler.
Hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim.
kIZLAR BU ILACI NERDEN SIPARIS VEREBILIRIM BEN ALMANYADA YASIYORUM
cnm ebay da satılıyor..bende yurtdışındayım yeni şipariş ettim..
türküyeye gönderim yapılmıyor(
pEKI SIPARIS VERDIKTEN SONRA GELINCE NASIL KULLANILMASI GEREKTIGINI HANGI DILDE YAZIYOR BEN VE ESIMDE SORUN VAR ESIMEDE OLURMU ACABA GÜNDE KAC DEFA KULLANMALIYIZ cANIM
kızlarrrrrrrr çatlama iğnesi oldum.bu ay yumoş kontrolüm vardı.brancayı kullandım ve koccaman yaptı çook şükür ALLAHIMAAAAA.mucizeeeee bu ilaç kızlar mucize.büyümeyen yumoşlarımı büyüttü.bakalım 15gün sonra gebelik testi yapacağım inşallah tutmuştur.tutmasa bile olsun yumoşlarım sonunda büyüdüya daha ne isteim.bence pkoda çok etkili branca.........
kızlar bende sipariş verdim ilaç elime ulaşır ulaşmaz başlayacagım...
3 şişe sipariş ettim 50 ml yani toplamda 150 ml...ben yeter diye düşünmüştüm ama yanılmışım
yetmeyecek..sizce bu 3 şişe ne kadar dayanaır?
Canım ben bu ay Hayıt hapı kullanıyorum.
ama eger hayıt işe yaramazsa ilacım var yine ilacı içicem o cepte nasılsa:))))
şekercim biz 200Ml alıyoruz ilacı o bile suanki yeni kullanımı ile ancak 1 ay 1 bucuk ay yeter. neden 50 ml söyledin ki?
biz 500ml alıcaktık ama olmadı yokmuş aldıkları firmada..
cnm ebay da satılıyor..bende yurtdışındayım yeni şipariş ettim..
türküyeye gönderim yapılmıyor([/Qneden tr ye gönderilmio kargoyla gönderilir ama bana yardımcı olabilirmisin
Canım ben bu ay Hayıt hapı kullanıyorum.
ama eger hayıt işe yaramazsa ilacım var yine ilacı içicem o cepte nasılsa:))))
Canim ben bu sitede okadar cok sey ögrendim ki bunlardan biride hayit hapi olucak tabi ki anlatirsan:))) Neden hayit hapi kullaniyorsun ve ne ise yariyor?
Ilaca gerek kalmadan hamile kalman dilegi ile sevgiler...
kızlarrrrrrrr çatlama iğnesi oldum.bu ay yumoş kontrolüm vardı.brancayı kullandım ve koccaman yaptı çook şükür ALLAHIMAAAAA.mucizeeeee bu ilaç kızlar mucize.büyümeyen yumoşlarımı büyüttü.bakalım 15gün sonra gebelik testi yapacağım inşallah tutmuştur.tutmasa bile olsun yumoşlarım sonunda büyüdüya daha ne isteim.bence pkoda çok etkili branca.........
canım nasıl sipariş ettin ben getirtecek birini bulamadım benim eşimin semen değerleri ve morfoloji çok düşük iyi olurmu ayrıca lütfrn nasl sipariş ettiysen yazarmısın
nerden buldunuz kızlar hangi firma getirtio
ya kızlar turkıyede yoksa ve ebay turkıyeye gondermıyosa nasıl alıcaz bu ılacı!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?