Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

CANIM BENM NE GÜZEL NE ŞANSLISIN MAŞ.BU ŞEKİLDE KOMŞULARIN VE ÇEVREN OLDUĞU İÇİN.İÇİNİZDE ÜMİT VERECEK EN SON KİŞİYİM BEN ÜMİDİMİ NEDENSE ÇOK YİTİRDİM ÖYLEKİ DOKTORA BİLE GİTMİYORUM.EŞİMİDE ÇOK ÜZÜYORUM BU ŞEKİLDE :s:s:s:s
BEN ONUN YÜZÜNE BAKMAMK İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPIYRUM DA;O BANA UTANMADAN BAKIYOR İŞTE.GERÇİ KİŞİ KENDİNİ BİLİR O DA BİLİYOR SORMUYOR NEDEN TAMAMEN İLİŞKİYİ KESTİĞİMİ.....SADECE TEVEKKÜL EDİYORUM.SABRETMEYE ÇALIŞIYORUM AMA ETRAFIMDAKİ ÇOĞU KİŞİ 2.YE HAMİLE KALDI BENSE ELLERİM HALA BOŞ.HAKKIMIZDA HAYIRLISI NE DİYİM

AMİN AMİN KEŞKE HERKESE VERSİN İSTEYEN HERKESE RABBİM.İÇİNDE NACİZANE BANADA VERSİN.SADECE SEN DEĞİLSİN KENDİNE YAKIŞTIRAMIYAN MERAK ETME HALA KONDURAMIYORUM BENDE KENDİME BU HORMON ZIMPIRTISINI.İNSAN 12 YIL (13-25)DÜZENLİ ŞAKIR ŞAKIR HASTA OLURDA 1 HAFTA GEÇMEYLE MENEPOZA MI GİRER DERSİN 1 HAFTA GEÇTİ ONDAN SONRA HEP TEKLEYE TÜKLEYE ZAR ZOR OLMAYA SONRADA AYLARCA OLMAMAYA BAŞLADI :s:s:s:s:s:
BEN HİÇ YUMURTA VS.TAKİBİNE YADA HERHANGİ BİR BEBEK TEDAVİSİNE GİTMEDİM.5-6 AY FSH TAKİP EDİLDİ EN SON İNİYOR DEMİŞLERDİ.SONRA BIRAKTIM.1 YILLIK EVLİYDİM 4 AY HASTA OLAMAYINCA ÖZEL Bİ HASTANEYE GİTTİM HEMEN HORMON TESTİ VERDİ.ŞAŞIRDIM GİTTİM YAPTIRDIM GAFLETMİ DERSİN NASIL OLUR ZATEN AYLARCA HASTA OLMAMIŞ BİRİNE HORMON TESTİ VERİLİR ??NORMALİ ADETİN 3 GÜNÜDÜR.GİTTİM YAPTIRDIM BÜTÜN HORMONLAR ALLAK BULLAK ÇIKTI.TABİ ACİLEN TÜP BEBEK DEDİ BİR HAP BİLE YAZMADI.DR DEDİM BU YANLIŞ OLMADIMI BİR DE DÜNYA TAHLİL PARASI VERDİM AŞAĞI YUKARI DOĞRU SONUÇLAR ÇIKAR DEDİ CANIM ÇOK SIKILDI ÜSTÜNDEN 2 YIL GEÇTİ KORKUMDAN NE BEBEK İÇİN NE DE BAŞKA Bİ TEDAVİ İÇİN DOKTORA GİDEMİYORUM.HERKES YALVARIYOR AMA BEN GİDEMİYORUM :s:s:s:s

AYNISI BEN İŞTE:d:d HEHEHEH 25 YAŞIMDA BANADA FSH YÜKSELMESİ DEDİLER MEĞERSE ERKEN MENEPOZMUŞ.ÇOCUĞU DA GEÇTİM O ZAMANLAR EVLİ DEĞİLDİM BİR AY SADECE HASTA OLABİLMEK İÇİN NELER YAPIYORSUNUZ.ATEŞ BASMASI DARALMA ŞİŞİYOSUN KARNIN BELİN HERYERİN AĞRIYOR AMA HAPSIZ HASTA OLAMIYORSUN :s:s:s:s SAĞLIK GİBİSİ YOK ÇOK ZOR. ŞİMDİ 3 YILLIK EVLİYİM YAŞ 29 HAKKIMIZDA HAYIRLISI .....

Eslemcim merhaba..Tüm yazdıklarını okudumm.. Bende 3-4 ay önce bu durumla tanıştım..26 yaşında...Şimdi dediğin gibi kürü,püsü herşeyi deniyorum...Kadınlar kulübünde bu konuyla ilgili dertleşebileceğim pek fazla kimse olmuyorr...İnsan bu durumda sevinemiyor bile ama yalnız olmamak derdinden anlayacak birilerinin olmasıı rahatlatıyor bir nebzede olsa..Neden doktora gitmiyorsun lütfen böyle yappmaaa..Tek yumurta için bile aylarca dr yolu aşındıranlar var..EN son fsh kaçç çıktı.Amh falan baktırdınmı???Rabbim bir an önce şifamızı verir inş da bizde meleklerimize kavuşuruz...

eslem,millstone,nisannn81 ve ben hepimizin durumu aynı.bende 27 yaşımda tanıştım menopoz denilen arkadaşla.kendisini sevmedim ama o beni çok seviyor . ona inat devam mücadeleye.kortizon tedavisi de gördüm birtanecik yumurta için.ama olsun benim gelecek ile ilgili umutlarım var.yaş kırk olsada inat değilmi başaracağız. elbette olacak bu isyanlar ağlamalar insanız neticede.az biraz daha sabır ve birtane de olsa bebek diliyorum hepimiz için

bizim gruptaki kızlar ne alemdisiniz kimsede tutan yokmu ?
diğer arkadaşlar sizler nasılsınız öpüyorum hepinizi

Op, op, op, kızlar neler oluyor size?
Ne bu böyle sanki umutları tüketiniz gibi?
Milleti bukadar kafanıza takmayını, kim ne derse desin.
Umutlarınız tüketmeyiniz, her zaman umut vardır.
Allah izin verdiği sürece ya şimdi ya sonra her ne şekilde olursa olsun, bebikleriniz olacaktır.
Hadi, biraz neşeli olun.
Bu arada, bende bir bebik daha istiyorum. Bende sizlere katılacam galiba, çünkü 2 sene geçmesine rağmen 2. bebikim olmuyor.

haydi bakalım inşallah Aris'im bekliyoruz güzel haberleri

Allah hayirlisini versin, Bu yeni yil hepimize yeni bebekler versin:)).

Arkadaslar ben elimdeki ilacin yeterli olmayacagini dusundugumden esime gunde ikikere ilac vermeyi kestim, sadece sabahlari iciyor artik.

Bense gunde uc kere icmeye calisiyorum ama arada öglen icmeyi unutuyorum. Insallah ise yarar cunki yeni ilac temin etmem su anda zor benim icin.
Su siralar Baska kimler ilac kullaniyor benim ve elbises´in disinda?

Sevgiler hepinize...

Canim rumuzunu yanlis yazmisim kusura bakma, Elibeses demek istemistim:)))

kızlar bende sipariş verdim ilaç elime ulaşır ulaşmaz başlayacagım...

3 şişe sipariş ettim 50 ml yani toplamda 150 ml...ben yeter diye düşünmüştüm ama yanılmışım
yetmeyecek..sizce bu 3 şişe ne kadar dayanaır?

Hadi hayırlısı olsun hepinize.
Ya kızlar, bu forumda ne güzel insanlar var ya
Gerçekten hayran kaldım.
Artık böyle insanlar bulunmaz dedğim insanlar burada buldum.
İrem, elibeses, hastanekorkağı vs, ve isimleri yazamadım bir çok kişi vardır.
Bugün çok duygusalım sanırım.
Bir çok kişi 2. bebek istediğim için bana hayırlısı olsun dilekleri iletiler.
Hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…