- 29 Mayıs 2011
- 4.919
- 6
- 66
Kiz kendi kendine nazar degdireceksin simdi:)) Masallah diyeyim ben, Allah mutlulugunu artirsin.
Allah hepimizin mutlulugunu artirsin...
günaydın anne adayları
topiğimizin vekaletçileri nerede bakim esra8 ve elibeses uyanamadnızı mı daha ?
degdirdiğim zamanlarda oldu canım malesef nazar degdiriyorum beeen:18::18:
hepimiz inşallah Mutlu olucaazzz kızlar yaaaa
hehe bugün patron geliyo arada pek giremiyom yaa yarım saat sonra cıkıcam canım .. zaten bişeyde yok işte bekliyoruz.. bi belirti de yok suanlık
sizden naberler?????
okurum angelcanım bunu başka bi arkadaş için okuyoruz. 50 tane okursan sevinirim canım...
ay ne kadar gusel hc kullanmayanlar ıcınARKadaşlarrrr
bu ürün ebay da satılıyorrr...belki okumuşsunuzdur bende ürünü ebaydan sipariş etmiştim ..benim aldıgım satıcı degil ama bir başkası 200 ml lik şişe de üstelik yeni ambalajlı olan ürünü satıyormuş..şimdi tesadüfen gördüm...
bu üründen medet umanlar varsaaa nasıl alacaklarını bilmeyenlerr...ulşamanız çoook kolay
günaydın anne adayları
topiğimizin vekaletçileri nerede bakim esra8 ve elibeses uyanamadnızı mı daha ?
Selam canim...
ilacimi iciyorum ama nedense uzerimde bir uzuntu hali var, komedi filmlerini gectim artik reklamlara bile agliyorum... Bu ilactan mi acaba yaaa(((((((((((((
Tansiyonumu da dusurmustu ayrica, tek ben miyim böyle olan acaba?
kızlar anlamıyorum neden oluyor ama ben 1hafta sitede yazanlarıda göremiyorum yorumda yazamıyorum.açıyorum sayfayı sürekli aynı seyi gösteriyor.çıldırcam.bugün yorumlarınızı daha yeni okudum.inşallah bu mesajım gelir.
kızlar önümüzdeki hafta sonu test yapacağım.bende en ufak belirti yok.bakıyorum çoğunda bel ağrısı var ama bende yok.ahh bu kocam ahhh.onun yüzünden çatlama iğnesinin satini kaçırdık yaa.olursa gerçekten banada mucize olacak.misafir felan vardı kayınvalidemler oyüzden iğneden bir hafta sonrası ilişkiyide yapamadık.koccaman yumoşlarım boşa gitti gibi geliyor.offf kızlar çok karmaşık duygularım.ya bidaha büyümezse yumoşum.ama brancama mucizeme devam edeceğim.gerçi bir ay ara veriliyordu demi????..
off ne bileyim belkide tüm bunlara rağmen hamiş kalırım.RABBİM hayırlısını sağlıklısını nasip etsin.hepinize aynı dileklerim
Merhaba arkadaşlar, ben çok katılamıyorum yoğunluktan..ama arada girip takip ediyorum.. melatonn bende mi klullansam acaba irem....uyku bozukluğu var bende çok fena
Selam canim...
ilacimi iciyorum ama nedense uzerimde bir uzuntu hali var, komedi filmlerini gectim artik reklamlara bile agliyorum... Bu ilactan mi acaba yaaa(((((((((((((
Tansiyonumu da dusurmustu ayrica, tek ben miyim böyle olan acaba?
kızlar anlamıyorum neden oluyor ama ben 1hafta sitede yazanlarıda göremiyorum yorumda yazamıyorum.açıyorum sayfayı sürekli aynı seyi gösteriyor.çıldırcam.bugün yorumlarınızı daha yeni okudum.inşallah bu mesajım gelir.
kızlar önümüzdeki hafta sonu test yapacağım.bende en ufak belirti yok.bakıyorum çoğunda bel ağrısı var ama bende yok.ahh bu kocam ahhh.onun yüzünden çatlama iğnesinin satini kaçırdık yaa.olursa gerçekten banada mucize olacak.misafir felan vardı kayınvalidemler oyüzden iğneden bir hafta sonrası ilişkiyide yapamadık.koccaman yumoşlarım boşa gitti gibi geliyor.offf kızlar çok karmaşık duygularım.ya bidaha büyümezse yumoşum.ama brancama mucizeme devam edeceğim.gerçi bir ay ara veriliyordu demi????..
off ne bileyim belkide tüm bunlara rağmen hamiş kalırım.RABBİM hayırlısını sağlıklısını nasip etsin.hepinize aynı dileklerim
degdirdiğim zamanlarda oldu canım malesef nazar degdiriyorum beeen:18::18:
hepimiz inşallah Mutlu olucaazzz kızlar yaaaa
hehe bugün patron geliyo arada pek giremiyom yaa yarım saat sonra cıkıcam canım .. zaten bişeyde yok işte bekliyoruz.. bi belirti de yok suanlık
sizden naberler?????
kızlar bu ürünü şimdi kimler kullanıyor...keşke bir liste yapılsa:)
esra8 sen kullanıyormusun cnm?
ben henüz regli olmadım ama ürün elime ulaştı..acaba beklemeden başlasam mı?
bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var...
Günaydın kızlar
Nasıl gidiyor?
Sanırım şimdilik kimsede bir ilerleme yoktur.
Olsun, umitleri tüketmemek lazım.
Şubatın ilk haftasında, benden sonra ilk branca bebeğimiz oluyor, kızlar.
Belki sizlere moral olur diye hatırlatmak istedim.
Hadi hepiniz öpüldünüz. Biraz yoğunum bu aralar, kusuruma bakmayınız.
Günaydın kızlar
Nasıl gidiyor?
Sanırım şimdilik kimsede bir ilerleme yoktur.
Olsun, umitleri tüketmemek lazım.
Şubatın ilk haftasında, benden sonra ilk branca bebeğimiz oluyor, kızlar.
Belki sizlere moral olur diye hatırlatmak istedim.
Hadi hepiniz öpüldünüz. Biraz yoğunum bu aralar, kusuruma bakmayınız.
canımm nasılsın biz geldik evimize heralde bahsettiğin benim, evet arkadaşlar kısmetse haftaya geliyo bebişimiz inşallah darısı başınıza. İnşallah sizlerden müjdeli haberler alırım peş peşe. Ariscimm sen neler yapıyosun sanırım 2. bebiş çalışmalarına başlamışsın hadi inş hayırlısı bakarsın bu da güzel bi kız olur seni ve oğluşunu çok öpüyorum
canımm nasılsın biz geldik evimize heralde bahsettiğin benim, evet arkadaşlar kısmetse haftaya geliyo bebişimiz inşallah darısı başınıza. İnşallah sizlerden müjdeli haberler alırım peş peşe. Ariscimm sen neler yapıyosun sanırım 2. bebiş çalışmalarına başlamışsın hadi inş hayırlısı bakarsın bu da güzel bi kız olur seni ve oğluşunu çok öpüyorum
kızlar bu ürünü şimdi kimler kullanıyor...keşke bir liste yapılsa:)
esra8 sen kullanıyormusun cnm?
ben henüz regli olmadım ama ürün elime ulaştı..acaba beklemeden başlasam mı?
bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?