Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

Kiz kendi kendine nazar degdireceksin simdi:)) Masallah diyeyim ben, Allah mutlulugunu artirsin.
Allah hepimizin mutlulugunu artirsin...

degdirdiğim zamanlarda oldu canım malesef nazar degdiriyorum beeen:18::18:
hepimiz inşallah Mutlu olucaazzz kızlar yaaaa

günaydın anne adayları
topiğimizin vekaletçileri nerede bakim esra8 ve elibeses uyanamadnızı mı daha ?

hehe bugün patron geliyo arada pek giremiyom yaa yarım saat sonra cıkıcam canım .. zaten bişeyde yok işte bekliyoruz.. bi belirti de yok suanlık
sizden naberler?????

Selam canim...
ilacimi iciyorum ama nedense uzerimde bir uzuntu hali var, komedi filmlerini gectim artik reklamlara bile agliyorum... Bu ilactan mi acaba yaaa(((((((((((((

Tansiyonumu da dusurmustu ayrica, tek ben miyim böyle olan acaba?

canım bunu başka bi arkadaş için okuyoruz. 50 tane okursan sevinirim canım...
okurum angel
ay ne kadar gusel hc kullanmayanlar ıcın
günaydın anne adayları
topiğimizin vekaletçileri nerede bakim esra8 ve elibeses uyanamadnızı mı daha ?

burdayım ıremmmmmmmmmmmm :)

kızlar bu ürünü şimdi kimler kullanıyor...keşke bir liste yapılsa:)
esra8 sen kullanıyormusun cnm?

ben henüz regli olmadım ama ürün elime ulaştı..acaba beklemeden başlasam mı?

bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var...

Son düzenleme:
kızlar anlamıyorum neden oluyor ama ben 1hafta sitede yazanlarıda göremiyorum yorumda yazamıyorum.açıyorum sayfayı sürekli aynı seyi gösteriyor.çıldırcam.bugün yorumlarınızı daha yeni okudum.inşallah bu mesajım gelir.
kızlar önümüzdeki hafta sonu test yapacağım.bende en ufak belirti yok.bakıyorum çoğunda bel ağrısı var ama bende yok.ahh bu kocam ahhh.onun yüzünden çatlama iğnesinin satini kaçırdık yaa.olursa gerçekten banada mucize olacak.misafir felan vardı kayınvalidemler oyüzden iğneden bir hafta sonrası ilişkiyide yapamadık.koccaman yumoşlarım boşa gitti gibi geliyor.offf kızlar çok karmaşık duygularım.ya bidaha büyümezse yumoşum.ama brancama mucizeme devam edeceğim.gerçi bir ay ara veriliyordu demi????..
off ne bileyim belkide tüm bunlara rağmen hamiş kalırım.RABBİM hayırlısını sağlıklısını nasip etsin.hepinize aynı dileklerim

Selam canim...
ilacimi iciyorum ama nedense uzerimde bir uzuntu hali var, komedi filmlerini gectim artik reklamlara bile agliyorum... Bu ilactan mi acaba yaaa(((((((((((((

bende yaaa ama mutsuz değilim sadece duygusalım sanki
bu sabah güllü nineye agladım valla

canım ilac tansiyonu düşürüyor bir kaç yan etkisi var.
ben ilk kullandıgımda baş agrısı yapmıştı deli gibi ama sonra geçti.

canım sayfanız CTRL +F5 tuşlarına basarak yenileyebilrisen belki daha hızlı güncellenir.

evet sen şimdi 1 ay ara vericeksin 1 ay o etkisini korur heralde eger doktora devam ediceksen daha iyi anlarsın bizde gerçekten öylemiymiş anlamış oluruz.
bende bu aydan sonra başlıcam yeniden.
Ama çok şükür bütün agrılarım bitti kasık agrılarım vs..
bu ay halvetleri de hep 3 gün arayla yaptık en az iyi oldu...

kızlar selam 3.günüm ilacta kasıklarımda batma var nedendir acep birde gecen ay asılama olmustum ben bu ay doktor ilacların etkisi devam edecek dedi acep diyorum ilacı günde 2ye falanmı düsürsem bilemedeim sizler tecrübelisiniz yardımcı olurmusunuzzz:18:

Merhaba arkadaşlar, ben çok katılamıyorum yoğunluktan..ama arada girip takip ediyorum.. melatonn bende mi klullansam acaba irem....uyku bozukluğu var bende çok fena

selam canım
yok ben melatonin kullanmicam onun yerine rezene çayı içeceğim hem östrejen artsın hem sakinleşip güzelce uyuyayım diye..bak sarı kantaron yada papatya çayıda rahat uyumana yardımcı olabilir.ama ben rezene içeceğim ektradan östrejene ihtiyacım olduğundan

Selam canim...

ilaç hormonları ayarlamaya çalışıyordur.hadi hepiniz başlayın arada papatya çayı içmeye melekler gibi uyuyun sakinleşin.

canım merakımı mazur gör.çatlatmadan sonra ki ilişki neden bir hafta sonra. benim bildiğim daha kısa zaman olması gerek 24 saat felan dimi ben mi yanlış biliyorum.ve lütfen sakin ol rahim öğrenen bir organ bizimkiler tembelliği öğrenmiş o kadar.yumurta olacaktır yeterki sen ümitsiz olma.

hımmm bende haftaya yoğun olacağım.kolay gelsin sana.
bende henüz fiziksel olarak birşey olmasa da ruhsal olarak anne olmaya hazırımmmmmmmmmmmmmmm
yarın akupunktura başlıyacağım.regl olmayan ben şu orkidin yenisi çıkmış (1 yıldır regl yok tabi yeniliklerden de uzağım) 2-3 paket alayım fazlasına gerek yok yakında hamiş olacağım çünkü...

gunaydın hayırlı cumlar herkese
ben deıl esım kullanıor cnm

Günaydın kızlar
Nasıl gidiyor?
Sanırım şimdilik kimsede bir ilerleme yoktur.
Olsun, umitleri tüketmemek lazım.
Şubatın ilk haftasında, benden sonra ilk branca bebeğimiz oluyor, kızlar.
Belki sizlere moral olur diye hatırlatmak istedim.
Hadi hepiniz öpüldünüz. Biraz yoğunum bu aralar, kusuruma bakmayınız.

Günaydın canım kolay gelsin.
Benim ümidim var daha nice haberler alacağız .
2.branca bebeği sağlıkla gelsin dünyaya

canımm nasılsın biz geldik evimize heralde bahsettiğin benim, evet arkadaşlar kısmetse haftaya geliyo bebişimiz inşallah darısı başınıza. İnşallah sizlerden müjdeli haberler alırım peş peşe. Ariscimm sen neler yapıyosun sanırım 2. bebiş çalışmalarına başlamışsın hadi inş hayırlısı bakarsın bu da güzel bi kız olur seni ve oğluşunu çok öpüyorum

senın adına sevindım melekbede .kac ay kullandın bu ılacı. sızlerde ne sorun vardı ben bu sıteye yenı yazıyorum ..bu ılacı kımler kullanıyor bu konuda daha detaylı bılgısı olan varsa yazıp bızı aydınlatırsa cok sevınırım..

sağlıkla kucağına al melekbade cim.

Canim sakin moralini bozma... belki suanda hamilesindir kim bilir:)))

Listeye beni ve esimi de ekleyin:))

canim ben gunde 3 defa kullaniyorum, esime de zorla iciriyorum gunde bir defa.

melekbade branca ile mi hamile kaldın...peki senin problemin neydi öğrenebilirmiyim, kaçırdım sanırım ben:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…