kızlar neler yapıyorsunuz
ben geldiiiiiiiiim
2 gündür deli gibi uyyorum diye bilirim daha saat 9 bucukta kendimi yatakta buluyorum
uykunun dibine vuruyorum oh sıcacık evimde yatgımda yanımda kocam huzurlu huzurluu
bu muska iyi geldi galiba bana yaww
Onun dışındaaa başka bişi yok iştee Çok şükür hava da güneşli ne güzel sırtımı ısıtıyo şuanda
karnım tok sırtıp pek
irem 'cim melatonin tablet mi alsak acaba bide :))))
angel hala btmedımı duanız?
sankı uzun surdu ?
okuyabılırım ben ıstersen
güleceksin eminim ama bir ara onu da kullanmıştım .
şimdi nereden buldum hatırlamıyorum ama kullandım onu biliyorum
ARKadaşlarrrr
bu ürün ebay da satılıyorrr...belki okumuşsunuzdur bende ürünü ebaydan sipariş etmiştim ..benim aldıgım satıcı degil ama bir başkası 200 ml lik şişe de üstelik yeni ambalajlı olan ürünü satıyormuş..şimdi tesadüfen gördüm...
bu üründen medet umanlar varsaaa nasıl alacaklarını bilmeyenlerr...ulşamanız çoook kolay[/QUar
merhaba ,
ben ebay dan baktım fakat bulamadım sende linki falan varsa yazabilirmisin yada anlatabilirmisin
ARKadaşlarrrr
bu ürün ebay da satılıyorrr...belki okumuşsunuzdur bende ürünü ebaydan sipariş etmiştim ..benim aldıgım satıcı degil ama bir başkası 200 ml lik şişe de üstelik yeni ambalajlı olan ürünü satıyormuş..şimdi tesadüfen gördüm...
bu üründen medet umanlar varsaaa nasıl alacaklarını bilmeyenlerr...ulşamanız çoook kolay[/QUar
merhaba ,
ben ebay dan baktım fakat bulamadım sende linki falan varsa yazabilirmisin yada anlatabilirmisin
yolladım cnm..inş şifa olur.
ARKadaşlarrrr
bu üründen medet umanlar varsaaa nasıl alacaklarını bilmeyenlerr...ulşamanız çoook kolay
yolladım cnm..inş şifa olur.
canım çok çok teşekkür ederim Allah razı olsun sen faydasını gördün mü ?
canım Türkiye ye gönderiyorlar mı nasıl ulaşabiliriz
canım çok çok teşekkür ederim Allah razı olsun sen faydasını gördün mü ?
canımsın allah senden de razı olsun..dualarımızı kabul etsin..
benim ürünüm bugün geldi...daha kullanacagım...
artık ne verseler yiyip içebilecek moddayım:)inşallah şifa olur.
cnm özel mesaj yolladımm...
cnm çok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?