manolyax
tatlım tebrik ederim bende adetimi bekliyorum bende kullancam sen nasıl kullandır yazarmısın günde kaç kez içtin bide benimki oda sıcaklığında duruyo buzdolabına koymadım bişey olmamıştır demii yardımcı olursan sevinirim
tebriklerrrr
ne kadar güzel bir haber bu böyle,sanırım aynı döenmelrde kullandık bende bu ay 2. kere denedim ve beklemedeyim...
çok sevindimmm darısı başımızaaa
evet canim, biz senle ayni dönemde kullanmistik, insallah sende fazla beklemessin ve senin de güzel haberlerini
okuruz burdan
daha cok yeni oldugundan sevinemiyorum bile tam, keseyi gördük ama daha kalb atislarini duymadik
superrrrrrrrrrrrrrrrr
saglıklan kucagına al ınsallahhhhhhhhhhhhh
sorun neydı sızde cnım ?
selam kızlarr..
ben gecen ay kullanfıgım için bu ay ara verdim
bu ay doktora gittim inanamadım yumoşlarım o kadar güzeldi ...
doktor ilac bile vermek istemedi ben zorla klomen istedim
5 günde 2 bucuk tane içiceksin sadece dedi
bu ay ara verdiğim için eger olmazsa sonraki ay yine içicem gercekten iyi geliyor yaaaa
birde gecen ay kuzenimin eşine vermiştim. o da içti ve sanırım bu ay hamilelik gibi bişey yaşadı tam ne oldugunu bilmiyoruz...
belki dış gebelik belki kimyasaldı konuşmadık tam..
ama sanırım o da bu ilaçla bişeyler yaşadı.
belki yeniden devam eder ben hamile diye almıştım ilacı geriye :26:
tatlusum o yumoslarının ıcı bebek olsun ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
bu son ayın olur
bu ay gene brancaya bas vurucam 2. defa
arkadaşlar herkese slm. çok uzun uğraşlardan sonra 2 ay önce branca ma kavuştum. kimsenin moralini bozmak istemiyorum ama yine de yazmak istiyorum. ilk ay kullandım olmadı , zaten hemen hamile kalacağımı düşünmemiştim ama insan bekliyor işte. bu ikinci ayımda yine kullandım bu ayda poli kistik over görüldü ki normalde yoktu böyle bir şey. bir sürü kist haline gelmiş yumurta gördü dr.um , yani bu ayda olmadı. gittiğim dr. a söyledim branca yı kullandığımı. dr. um biraz farklı bir dr. tamamen organik ve doğal yaşam üzerinde hassas biri yani ilaçtan yana bir dr. değil. branca da doğal dedim ama içeriğini tam olarak bilmiyoruz dedi. bende 3. ayı denemicem bıraktım. bilmiyorum iyi mi yaptım kötü mü
canım hadi hayırlısıı...
eline gecen ilacın kullanma talimatına uygun kullandın mı acaba?
cünkü bir ay kullanıp bir ay ara veriliyor.
bende nisan ayında kullanmıştım doktora gittim ve yumurtalarım süperdiiiii
bu ay kullanmadım
eger hamişlik olmazsa gene mayısın 20 sindan sonra başlıcam.
bide günde kaç defa ne kadar aldın ilacı?
bu ay gene brancaya bas vurucam 2. defa
talimatında 3 ay kullanma sonra 1 ay ara verme , günde 3-4 defa bir tatlı kaşığını yarım su bardağı su ile karıştırıp içtim. çok mu geldi acaba.
eger cok ciddi sorunun yoksa yumurtalarınla ilgili ,cok gelmiş olabilir.
"1 ay kullan 1 ay ara ver bizim bildiğimiz.
ve ben günde 3 defayı gecmedim hiç bazen 2 defada içtiğim oldu
birdfe ovulasyondan sonra bir kaç gün daha içip bırakıyorsun adete kadar devam etmene gerek yok can ım
büyük ihtimalle fazla geldi
yumrutaların iyi çalışıyor demekki
bizimkiler tembel ancak büyüdü
benim gittiğimde 3. gündü doktor 3. güne büyüklüğü cok iyi hatta fazla büyük bile demişti: )))
umarım kist olmamıştır bakalım bu ay belli olcak benimde..
birdfe ovulasyondan sonra bir kaç gün daha içip bırakıyorsun adete kadar devam etmene gerek yok can ım
benim gittiğimde 3. gündü doktor 3. güne büyüklüğü cok iyi hatta fazla büyük bile demişti: )))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?