Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

birde arkadaşlar ben bu bitkinin tohumunu buldum aceba bitki olarak yaprakları falan kaynatılırsa işe yararmı?

biar arkadaşım özlden mesaj atmış ama ben mesaj atamıyorum mesaj sayım yetmiyormuş kusura bakmasın. ben burdan cevap vereyim bir arkadaşımın abisi amerikadayaşıyor orda bulmuş 200ml şişede bende ondan bekliyorum elime geçince burdan yazarım.

arkadaşlar merhaba,
daha önce yazdığım gibi binbir güçlükle romanyadan getirttiğim brancayı bu ay kullandım daha doğrusu eşim ve ben aynı anda kullandık ve bugün kan testinden öğrendim,
hamileyimmmmmherkese brancayı tavsiye ediyorum,ilk kullandığınız zamandan itibaren yumurtalıkların çalıştığını anlayabiliyosunuz,bu kadar çabuk sonuç verdiğine inanamıyorum,brancayı bize tanıtan arkadaşıma çok teşekkür ederim,herkes kesin denesin hatta eşinizle beraber daha iyi olur.Allah herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah.

hayırlı olsun canım alahım sağ salim büyütüp doğurmayı nasip etsin

canım bendim o ilaç eline geçerse bende almak isterim ,listeye ekle ismimi şimdiden :)

Merhaba arkadaşlar , orion bende istiyorum bu ilaçtan , nasıl irtibat kurcaz bana yardım edebilirmisin , ben istanbuldayım sen nerdesin , bilen başka arkadaşlarda varsa bana yazabilirlermi acaba?

Kızlar bir arkadaşıma adı bilinen bir tüp bebek merkezinden bu ilacı tavsiye etmişler.Tüp bebeğe başlamadan önceki süreçte kullanması için.
Sizlerle paylaşmak istedim.

Kızlar bir arkadaşıma adı bilinen bir tüp bebek merkezinden bu ilacı tavsiye etmişler.Tüp bebeğe başlamadan önceki süreçte kullanması için.
Sizlerle paylaşmak istedim.

BUNLARI DUYMAK NE GÜZEL İLACA İNANMAYANLARA CEVAP OLUR BELKİ COK SAGOL CANIM HERKESİ HAMİLE BIRAKACAK DİYE BİŞİ ZATEN SÖZ KONUSU DEGİL AMA YUMURTALARA ETKİSİ TARTIŞILMAZ

BUNLARI DUYMAK NE GÜZEL İLACA İNANMAYANLARA CEVAP OLUR BELKİ COK SAGOL CANIM HERKESİ HAMİLE BIRAKACAK DİYE BİŞİ ZATEN SÖZ KONUSU DEGİL AMA YUMURTALARA ETKİSİ TARTIŞILMAZ

Bende kullanıp hamile kalamayanlardanım.Ama olabilirdide bir umut denemeye değer.En azından bir yan etkisini görmedim.Evet yumurtalara etkisi büyük benim bahsettiğim kişide yumurtlama sorunu olduğu için dr. tavsiye etmiş.

Merhaba arkadaşlar , orion bende istiyorum bu ilaçtan , nasıl irtibat kurcaz bana yardım edebilirmisin , ben istanbuldayım sen nerdesin , bilen başka arkadaşlarda varsa bana yazabilirlermi acaba?

Selam saydocan durumunu okudum Allah yardım etsin sana ve hepimize .Bende İstanbul'dayım irtibata geçelim olur mu ? Mesaj atacağım sana

kesinlikle etkisi büyük pcoya yumurtalara ama allahın işi bu hamile kalmak bazen herseyi yapsakta olamayabilio ama bazı arkadaslar hamile bırakmıyo bu ilac deyip karsı cıkıyorlar halbuki tüp yapıpta hamile kalınamıo %50 oranda tüpten önce kesinlikle denenmeli diye düsünüyorum heleki doktorlarda tavsiye etmeye basladı buda cok sevindirici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…