kesinlikle etkisi büyük pcoya yumurtalara ama allahın işi bu hamile kalmak bazen herseyi yapsakta olamayabilio ama bazı arkadaslar hamile bırakmıyo bu ilac deyip karsı cıkıyorlar halbuki tüp yapıpta hamile kalınamıo %50 oranda tüpten önce kesinlikle denenmeli diye düsünüyorum heleki doktorlarda tavsiye etmeye basladı buda cok sevindirici
ben çıkmadım ama sistem atmış mesaj attım sana.
arkadaslar yardımcı olurmusunuz biraz okudum da sadece romanya ve amerikada mı bulunuyormus bu nerden temin edebiliriz bana anlatırmısınız?
merhaba yule evet romanyada var ordaya gidp gelen birini bulman lazım , bazende burdan kızlar yardım ediyor sağolsun, canım sen yurt dışındaymışsın burda kızlar getirse bile sana göndermek zor olur orda baktır istersen nerdesin sen
sen yazmadan ben soylemısım bıle sorun degıl gelebılırım turkıyeye kı gelıcem zaten yeterkı yardımcı olsun bırı yanı 6 yıl olucak evleneli hayal gibi geliyor bebek sahibi anne olmak...
okudum da simdi cvp verebilcem sanırım 100 olmamıs
kesinlikle katılıyorum sana ben kullandığımda resmen kasıklarımda batmalar oldu yumurtalarım çatlıyormuş meğer hamile kalamadım o ayrı ama doğal yan etkisi yok ben ilaç kullanıyorum yok dozu fazla geldi yok kist yaptı yok bilmem ne doğal hiç bir zararı yok kesinlikle denenmeli
kızlar ben daha önce getirttim bi kamyon şöforüyle eşim gimrikci bu sefer baska bi baglantı buldu ama yarın netlesecek yazarım buradan getirtmekte zorlasmıs ilac kacakcılıgına giriomus fazla sayı olunca
kızlar ben daha önce getirttim bi kamyon şöforüyle eşim gimrikci bu sefer baska bi baglantı buldu ama yarın netlesecek yazarım buradan getirtmekte zorlasmıs ilac kacakcılıgına giriomus fazla sayı olunca
branca kullananlar nerdesınız yha
bnım esımde kullandı canım 1 ay sonra bıraktık suanda elımde var ama bu ay gec kaldım kullanmaya karar vermıstım oysakı ınsallah bırdahakı ay ben kullanıcam esım suanda baska ılac kullanıyor cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?