Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

kesinlikle katılıyorum sana ben kullandığımda resmen kasıklarımda batmalar oldu yumurtalarım çatlıyormuş meğer hamile kalamadım o ayrı ama doğal yan etkisi yok ben ilaç kullanıyorum yok dozu fazla geldi yok kist yaptı yok bilmem ne doğal hiç bir zararı yok kesinlikle denenmeli

arkadaslar yardımcı olurmusunuz biraz okudum da sadece romanya ve amerikada mı bulunuyormus bu nerden temin edebiliriz bana anlatırmısınız?

arkadaslar yardımcı olurmusunuz biraz okudum da sadece romanya ve amerikada mı bulunuyormus bu nerden temin edebiliriz bana anlatırmısınız?

merhaba yule evet romanyada var ordaya gidp gelen birini bulman lazım , bazende burdan kızlar yardım ediyor sağolsun, canım sen yurt dışındaymışsın burda kızlar getirse bile sana göndermek zor olur orda baktır istersen nerdesin sen

Son düzenleme:
bunu daha once okusaydım keske romanyada bir tanıdıgımız vardı döndü turkiyeye bende turkiyede degilim ama burda bulacagımı sanmıyorum bunun ıcın turkıyeye bıle gelebılırım yeterkı bulayım cok tesekkurler acıklama ıcın

sen yazmadan ben soylemısım bıle sorun degıl gelebılırım turkıyeye kı gelıcem zaten yeterkı yardımcı olsun bırı yanı 6 yıl olucak evleneli hayal gibi geliyor bebek sahibi anne olmak...

sen yazmadan ben soylemısım bıle sorun degıl gelebılırım turkıyeye kı gelıcem zaten yeterkı yardımcı olsun bırı yanı 6 yıl olucak evleneli hayal gibi geliyor bebek sahibi anne olmak...

canım sana msj attım okudunmu 10 dk dolsun tekrar atacam olurmu

Bende kullandım ben sebepsiz infertiliteyim
Ben hamile kalamadım ama yumoşlar aldı başını gitti kimbilir kaçtane büyüdü
ağrıdan ağladım valla tüp bebekte bile bukadar ağrım olmadı.
Bu ilacı kesinlikle pkolu hatunlar kullanmalı benim yarısı duruyor tüp bebeğe başlamaya karar verdiğim aydan bi önceki ay kulanıcam..

kızlar ben daha önce getirttim bi kamyon şöforüyle eşim gimrikci bu sefer baska bi baglantı buldu ama yarın netlesecek yazarım buradan getirtmekte zorlasmıs ilac kacakcılıgına giriomus fazla sayı olunca

kızlar ben daha önce getirttim bi kamyon şöforüyle eşim gimrikci bu sefer baska bi baglantı buldu ama yarın netlesecek yazarım buradan getirtmekte zorlasmıs ilac kacakcılıgına giriomus fazla sayı olunca

inşallah getirtirsinde isteyen arkadaşlarımıza derman olursun :)

selam kızlar bende yarım şişe ilaç var ama açalı 6 ay olmuştur heralde,buzdolabındaydı hep hiç çıkarmadım isteyen olursa vermeyi düşünüyorum ama açılmış olması endişelendiriyor beni
isteyen olursa gönderebilirim

arkadaşlar benim brancam cuma günü geldi 200 ml lik şişede yarın resmini çekip koyucam

branca kullananlar nerdesınız yha

bnım esımde kullandı canım 1 ay sonra bıraktık suanda elımde var ama bu ay gec kaldım kullanmaya karar vermıstım oysakı ınsallah bırdahakı ay ben kullanıcam esım suanda baska ılac kullanıyor cunku

bu ay ılk defa adetımde sacmalık oldu
hem 20. gunde adet oldum
hem adetım ılk 3 gun sokulmedı
sımdıde 6. gunumdeyım hala kanamam var
hayrı alamt deıl ama bakalım
sorunu olmayan ben
sorunlu hale gelmem ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…