Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

sanmam cnm ama kan gıbı gelıyomu yoksa lekelenme gıbımı hamıle olma olasıglın var cunku eger kan gıbı gelmıyorsa dıkkat et

of of ben bu ay 3 defa adet olacam galiba 7 oldum 22 oldum ve bugün imdattt ilaçlar mahvediyor bizi

21. gunden once
35. gunden sonra
adet oluyorsan vardır bır tuhaflık dıger durumlarda normal
devammı brancaya ?
benm kanamam devam edıor yoksa bende baslıcam bu ay

rabbım ne olursun ver bızede elı ayagı duzgun bır evlat

normalde çok düzenliydi. Klomenle tedaviye başladık böyle karıştı yok ben branca kullanmıyorum , gecen ayda kist oldu şuan doğum kontrol hapı kullanıyorum,tam adet değil leke geliyor,sanki adet başlayacak ama,tabiki normal değil ilaçlardan amin amin olmayan herkese inşallah

Son düzenleme:

kullan bacım kullangelsin bebeler inşallah

brancadan dolayımı kıst olustu yoksa oluyormuydu ?
offffffff bugunlerde cok bunalımdayım gene
belkıde butun duzenım o yuzden kactı

brancadan dolayımı kıst olustu yoksa oluyormuydu ?
offffffff bugunlerde cok bunalımdayım gene
belkıde butun duzenım o yuzden kactı

canım ben branca kullanmıyorum ne brancası ,aylar önce bir kere kullanmıştım onda herhangi bir sorun olmadı,klomenden kist oldu, dr tedavisindeyim şuan ,

canım ben branca kullanmıyorum ne brancası ,aylar önce bir kere kullanmıştım onda herhangi bir sorun olmadı,klomenden kist oldu, dr tedavisindeyim şuan ,
ınsallah saglıklı yumosların olurda bebegın senınle olur
cnm coktan ulastı elime kullandım hatta düsük yaptım bu ay ara verdim gene kullanıcam bidaha getirtme fırsatı olmadı malesef

a hc haberım yoktu
brancayı kullandıgın aymı dusuk yaptın
cok gecmıs olsun
rabbım bebegını ummadıgın anda sana yollayıp
saglıklan sana bgslasın

arkadaşlar brancanın resmini çektim aşağıda umarım görünür

branca tohumununda resmini çektim arkadaşlar aşağıda yanlız ben kullanımını tam anlamadım bilen varmı her ikisininde kullanımını

Eklentiler

• $DSC04300.webp
    51,5 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleme:
branca tohumununda resmini çektim arkadaşlar aşağıda yanlız ben kullanımını tam anlamadım bilen varmı her ikisininde kullanımını

tohumu bilmiyorum canım topikte hap kullanan oldu ama tohum duymadım teknktürde günde 3 defa bir çay bardağı suya 1 tatlı kaşığı koyularak aç karnına içilecek

çok teşekkür ederim arkadaşlar iyi dilekleriniz için siz olmasaydınız haberim bile olmayacaktı bundan

eşime boyamalı spermiyogram yapıldı olgunlaşmamış yuvarlak spermatid bulundu iki şişe branca kullandı
bu ay tekrar kullanacak inşallah sonuçlar daha iyi olacak.Bu kadarına çok şükür inşallah devamı gelir.

arkadaşlar ben bir şişe aldım ama günde 3 defa kullanılacaksa bu yetmeyecek tekrarmı istesem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…