- 22 Ağustos 2009
- 2.690
- 196
- 373
selam kızlar ben 9 yıllık evliyim eşim azosperm fsh hormonu tavan yaptı 60 larda genetik tetkikleri normal çıktı emre beyle başladık tedaviye bu cuma tekrar görüşmemiz var sonuçlara bakacak sanırım .acaba bende bu ilacı bulup içirsem bi faydası olurmu yani sperm çıkarmı ?çünki muhtemelen eşime mkrotese yapacak emre bey
buradan kargo ımkanım yok malesef. buradan cok uzun surede ve cok pahalı gıdıyor kargo.
eylul ayında tr ye gelıcem.ancak gelırken getırırım, orda kargoya verırım. burdakı arkadaslar
6 kur kullanmıslar ve 6. ay hamıle kalmıs. umarım etkısını gorursun.ben de etkısıne ınanlardanım!
Sanirim isteyen bircok kisi var. Eylule kadar bana yazarsaniz kac tane istediginizi getiririm ona gore.
Burada bir arkadasimin sebepsiz infertilite idi sorunu. Bi neden bulamamislardi.
Digerinin de yumurtalarinda bi sorun vardi. Hem erkek sperminde hem kadin yumurtasinda cok etkili oldugu soyleniyor.
Hatta sadece bebek icin kullanmadiklarini soylediler. Cinsel istegi de artirdigi icin bunun icin de kullananlar varmis.
buradan kargo ımkanım yok malesef. buradan cok uzun surede ve cok pahalı gıdıyor kargo.
eylul ayında tr ye gelıcem.ancak gelırken getırırım, orda kargoya verırım. burdakı arkadaslar
6 kur kullanmıslar ve 6. ay hamıle kalmıs. umarım etkısını gorursun.ben de etkısıne ınanlardanım!
Ben 5 şişe istiyorum bana anca etki eder.önceden kullandığıma ara verdiğim için silbaştan kullanmam gerek.burdan okuduğum kadarıyla 1 ay kullanıp 1 ay ara vermek gerekiyomuş.sen romence biliyorsundur.Erken menepozlular için nasıl kullanıoyormuş rica etsem araştırır mısın?.Ben özel msj yazamıyorum daha henüz 100 msj tamamlayamadım.
Merhaba. Hem kisirlik hem erken menopoz icin ayni sekilde kullaniliyor.
Gunde 3 kez 100ml suya 1 tatli kasigi ac karina.
1 ay kullan 1 ay ara ver. Forumda bi arkadas aynen cevirmis. Hepsi dogru.
Bir de su var prespektuste: bunu kullanirken hic alkol almamalisin diyor.
Merhaba. Hem kisirlik hem erken menopoz icin ayni sekilde kullaniliyor.
Gunde 3 kez 100ml suya 1 tatli kasigi ac karina.
1 ay kullan 1 ay ara ver. Forumda bi arkadas aynen cevirmis. Hepsi dogru.
Bir de su var prespektuste: bunu kullanirken hic alkol almamalisin diyor.
Bıraktım brancayı mırancayı
bısı dusunmuyorum artık
2. Tup bebek tedavısıne baslıcam nasıpse
ramazandan sonrakı adetımlen
ben bu ay düzenli olmayarak içicem..
bide hayıt hapı alıcam onu da 3 ay aralıksız içmeyi düşünüyorum hayırlısı...
olmuyooo bir türlü olmuyooo
var bunda da bir hayır ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?