Slm PITIRCIK_43 Romanyada tanıdık vardı geldiği zaman getiriyordu artık gitmiyor bende arayış içindeyim bulmaya çalışıyorum.
Merhaba ,
işimin yoğunluğundan çok fazla giremiyorum ben.. irem1973 sana ms attım özelden, dönebilirsen sevinirim..bu arada elbises şaşırmış menapoz olayına..banada 26 yaşımda erken menapoz teşhisi konuldu..31 olcam yakında:20 yaşlardad olan çok okudum..malesef çok varrr(((( 2 yıllık evliyim...çok üzücü.. normal bir hayatın olamıyo hiçbir zaman...sağlık açısından, psikolji açısından...iremin dedğiği gibi kemikler pek güçlü olmuyo, cilt kuruluğu, inanılmaz saç dökülmesi, bebek olmaması cabası zaten...herkes umarımm bebeğini kucağına alır en yakın zamanda..yazamasamda takip etmeye çalışıyorumm..
sevgilerrrr
slm,canım benim bi tanıdığım getirccek ilaç,eğer fazla olursa ben gönderebilirim isteyenlere bi aksilik olmasa inş.bilginiz olsun...
Mrb arkadaslar ben 3 yildir gebe kalamayan (asilama ve tup bebek denemedim henuz)bir eczaciyim. Esimde de bende de hic bir problem yok(sebebi bilinmeyen infertilite)Tesadufen forumda branca ursului i farkettim ve ilgili tum sayfalari okudum neredeyse ve romanyadan 2 sise 100 ml lik 4 sise de 200 ml lik formundan getirttim. Esimle birlikte 1 ay kullandik sonuc negatif. Esimle birlikte en fazla 6 aya kadar kullanicaz hala gebe kalamazsam asilamayla tedaviye devam etmeye karar verdik. Bu sure zarfinda ben de sizinle buradan yasadiklarimi paylasicam. Lutfen elinde fazlaymis bir kac tanesini bana yolla falan demeyin gebe kalamazsam yollayamam hem 1-2 kutu kimseye yetmez. Ama sundan emin olun gebe kalirsam gidip bu ilacin turkiye ruhsatini cikarip romanyadan ithalatini yapip isteyen herkese ulastiricam(bu arada esim de eczaci) yeter ki dua edin sizden tek istedigim bu.
slm,canım benim bi tanıdığım getirccek ilaç,eğer fazla olursa ben gönderebilirim isteyenlere bi aksilik olmasa inş.bilginiz olsun...
Mrb arkadaslar ben 3 yildir gebe kalamayan (asilama ve tup bebek denemedim henuz)bir eczaciyim. Esimde de bende de hic bir problem yok(sebebi bilinmeyen infertilite)Tesadufen forumda branca ursului i farkettim ve ilgili tum sayfalari okudum neredeyse ve romanyadan 2 sise 100 ml lik 4 sise de 200 ml lik formundan getirttim. Esimle birlikte 1 ay kullandik sonuc negatif. Esimle birlikte en fazla 6 aya kadar kullanicaz hala gebe kalamazsam asilamayla tedaviye devam etmeye karar verdik. Bu sure zarfinda ben de sizinle buradan yasadiklarimi paylasicam. Lutfen elinde fazlaymis bir kac tanesini bana yolla falan demeyin gebe kalamazsam yollayamam hem 1-2 kutu kimseye yetmez. Ama sundan emin olun gebe kalirsam gidip bu ilacin turkiye ruhsatini cikarip romanyadan ithalatini yapip isteyen herkese ulastiricam(bu arada esim de eczaci) yeter ki dua edin sizden tek istedigim bu.
ilaç isteyen arkadaşlar,ilaçlar henüz gelmemiş ve kaç tane gelecek bilmiyorum,fiyatı konusundada bilgim yok açıkcası,ne kadar derse getiren adam size söylerim fiyatını,bu arada geçmişi okuduysanız eğer bende bu ilaçla hamile kaldım,eşim 1 şişe kullandı sadece ve bende düzenli olmasada içdim,Allahın da izniyle şimdi 7.5 aylık hamileyim..Rabbim sizlerede nasip eder inş.en kısa zamanda,sizi çok ii anlıyorum bu yüzden...
Yani en fazla 6 ay kullanicaz gebelik olursa öğrendikten sonra en geç 1 ay icinde temin ederim buradaki ark lara. Ama bizde gebelik olmazsa baskasına getirtmem doğru olmaz bir eczaci olarak. Dua edin Allah a emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?