Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

merhaba herkese,

Uzun zamandır giremiyorum yoğunluktan. yukarıdaki yazıyı yazalı 8 ay olmuş tam. 4. şişemi de bitirdim, bebek dışında çok değişiklik oldu. Saçlarım inanılmaz dökülürdü, kullandığımdan beri eskisi gibi çok gür ve dökülmüyor, kilo alırdım bölgesel ve çok yoğun ödem olurdu, tenktür inanılmaz ödem atıyor kullandığımdan beri eski formumdayım.. tırnaklarım kırlımıyor, ateş basmaaları yok, cilt kurumalarım bitti, dhaha parlak bir cildim var...yani anlayacağınız erken menopozun bütün zararlarını ortadan kaldırdı ancak tabi bu sürecte regl olmadım ve bebekte tabi olmadı...dr a gitmeyi düşünüyorum.. devam etme konusunda kararsızım...Bu süreçte hamile kalanlar olmuş, sağlıkla bebeğini kucağını alır ve hepimize umut olurlar inşallah.

Sevgiler

Arkadaşlar ben de istiyorum bulan olursa parayı hemen havale ederim yeter ki ilacı bulabilelim....

kızlar bende istiyorum bu ilaçtan bir tanıdık bulamadım bir türlü.

slm,canım benim bi tanıdığım getirccek ilaç,eğer fazla olursa ben gönderebilirim isteyenlere bi aksilik olmasa inş.bilginiz olsun...

slm,canım benim bi tanıdığım getirccek ilaç,eğer fazla olursa ben gönderebilirim isteyenlere bi aksilik olmasa inş.bilginiz olsun...

inşallah canım hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Mrb arkadaslar ben 3 yildir gebe kalamayan (asilama ve tup bebek denemedim henuz)bir eczaciyim. Esimde de bende de hic bir problem yok(sebebi bilinmeyen infertilite)Tesadufen forumda branca ursului i farkettim ve ilgili tum sayfalari okudum neredeyse ve romanyadan 2 sise 100 ml lik 4 sise de 200 ml lik formundan getirttim. Esimle birlikte 1 ay kullandik sonuc negatif. Esimle birlikte en fazla 6 aya kadar kullanicaz hala gebe kalamazsam asilamayla tedaviye devam etmeye karar verdik. Bu sure zarfinda ben de sizinle buradan yasadiklarimi paylasicam. Lutfen elinde fazlaymis bir kac tanesini bana yolla falan demeyin gebe kalamazsam yollayamam hem 1-2 kutu kimseye yetmez. Ama sundan emin olun gebe kalirsam gidip bu ilacin turkiye ruhsatini cikarip romanyadan ithalatini yapip isteyen herkese ulastiricam(bu arada esim de eczaci) yeter ki dua edin sizden tek istedigim bu.

inşallah hamile kalırsın hayırlısıyla..
ben de istiyorum bu ilaçtann, ama nasıl temin ederim bilmiyorummm

Allah yardımcın olsun.inş hayırlı evlatlara kavuşursun.amin.
ne zaman olur ruhsat işiniz?inş biran önce olur da ilacı temin edebiliriz.

Yani en fazla 6 ay kullanicaz gebelik olursa öğrendikten sonra en geç 1 ay icinde temin ederim buradaki ark lara. Ama bizde gebelik olmazsa baskasına getirtmem doğru olmaz bir eczaci olarak. Dua edin Allah a emanet olun

ilaç isteyen arkadaşlar,ilaçlar henüz gelmemiş ve kaç tane gelecek bilmiyorum,fiyatı konusundada bilgim yok açıkcası,ne kadar derse getiren adam size söylerim fiyatını,bu arada geçmişi okuduysanız eğer bende bu ilaçla hamile kaldım,eşim 1 şişe kullandı sadece ve bende düzenli olmasada içdim,Allahın da izniyle şimdi 7.5 aylık hamileyim..Rabbim sizlerede nasip eder inş.en kısa zamanda,sizi çok ii anlıyorum bu yüzden...

canım, sen ilaçlar gelince bizi bilgilendirirsin değil mi? ben almayı istiyorumm, parasını hesabınıza yatırırımm.. Rabbim bebeğini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin, darısı başımızaaa

Arkadaslar , bu ilacin su an romanya da yasaklandigi konusunda bilgisi olan var mi ???Romanya da tatilde olan 1 arkadsima su an ilac satisinin durduruldugu , cunki bu ilactan zehirlenenler oldugu soylenmis, bu konuda Romanya da yasayan kontagi olan varsa lutfen bilgi edinebilir mi??? Ben bu ilaci neredeyse 2 yildir belirli araliklarla kullanan biriyim,En son buldugun kisinin gectigimiz mayis ayinda bana romanyadan getirdigi 1 sise dolusu ilaci attim ( aslinda 200 ml 5 sise siparis vermistim ama ancak 1 sise tenktur bulabilmis digerlerini de ilac ve cay olarak getirmis)takviye bulana kadar 1 sisenin bana yetecegini dusunmustum , ancak siseyi actigimda daha once hic karsilasmadigim kadar kotu ve cok 1 pis koku vardi, buna ragmen icmeyi denemeye calistim ( calistim diyorum, cunki ilaci ictigimle cikardigim ayni anda oldu)ben daha once ilaci cok kez kullanan 1 i olarak bunu farkettim ve siseyi attim, dolayisiyla koku o kadar kotuydu ki cayi ve haplari da attim....o zamandan beri de romanya ya tekrar gidecek kimseyi bulamamistim , taki gecen hafta arkadasim gidene dek , onada boyle 1 sey soylenince dogrusu cok korktum..... ve su ana kadar da daha once hic boyle 1 sey olmadi( sansliydim ilaci cok uzun zaman once ve uzun sure kullanan 1 i olarak tadini farkedebiliyordum) ,Daha sonra infertilite konusunda bu ilacin bircok forumda adinin gectigini bulup okudum... bu ilaca olan talep turkiyenin disinda da bircok ulkelden, cok sayida arttigi icin, herseyde oldugu gibi bunun da sahtesi yapilip piyasaya surulmus olabilir, lutfen ilaci ilk defa kullanacak olanlar cok dikkatli olsunlar.... Ilaci daha onceden kullananlar zaten tadini bildikleri icin bunu hemen farkedeceklerdir....benim sahsen yasadigim bu olay, ardindan da arkadasima ilacin satisinin durduruldugunun soylenmesi beni biraz urkuttu, haa bu arada ilac satisi durdurulmasina ragmen gizli kapakli satis yapanlar varmis ,arkadsim ben istersem bu sekilde bulup getirebilcegini soyledi, ancak problem su ki gelecek ilacin sisesi , kutusu herseyi ayni gorunmesine ragmen tadi ayni diilse, NE OLACAK....???.oncelikle arkadasimi riske atmis olucam , tadini bildigim icin aynisi diilse kullamayip tekrar aticam, dolayisiyla parami cope atmis olucam....v.s v.s .o yuzden ben sahsen su an bu konuda orada yasayan 1 ini bulup sadece uretici firmadan aldirmadan bu ilaci kullanmaya tirsiyorum Dedigim gibi orada yasayan konatgi olan varsa lutfen aciklayici bilgi edinip burada paylasabilir mi?? simdiden tesekkurlerr....NOT ( Aris i arayip arastirtmak istedim ama ona da ulasamiyorummsnden msj cektim hala donmedi ...)

İlaci ben 1 ay once getirttim eczaneden aldi arkadasim ben 5 sise 200 luk istemistim gittigi eczanede 4 tane 200 2 tane 100 luk varmis yolladi hatta parasini bile yollayamadim hala hesap numarasini eksik yollamis yarin ariycam tekrar. Burdaki arkadaslar icin de 5-10 sise isteyim diye dusunuyodum ama anlasilan riskli olacak. İlacin suyla seyreltilmis seklinin rengi sarimsi yesil acik renkte icince insanin agzinda sanki kar yemis gibi bir tat birakiyor. Kutusu prospektusu falan hic oyle sahte gibi falan degil rengi kokusu hatta tadi biz ikinci sisedeyiz hep ayni ve homojen.1 aydir esim kullaniyor problem yok. İnsallah sahte felan degildir

İlaç bekleyen arkadaşlar,malesef gümrükden ilaçlar sadece 2 kutu geçmiş,bu yüzden sizlere yardımcı olamayacağım(inş.biran önce Türkiyede de satışı başlar..

slm kızlar ben bu ilacı subattan beri kullanıyorum 2 kere gebelik oldu pco var bende eşimde sorun yok ancak gebelikler kimyasal oldu kese olusmadan kaybettim simdi korunma sürecim bitti önümüzdeki ay tekrar baslıorum ilaca hayırlısı olsun herkese cok faydalı bir ilac kesinlikle erkeklerde de öyle hareket ve morfoloji sorunlarına cok iyi geliyormus duyduguma göre

vallahi sahte ilac eczanede satılmaz bu 1 ikincisi sahte ilac gümrükten nası gececek onuda anlamadım 3.sü zaten ilac cok ucuz sahtesini niye yapmıslarki neyse hersey mümkün ama sanmam türkiyeye gelsin gümrük cok sıkı 2 ilacı zor gecirio bir yıgın kontrolle tabi gene de belli olmaz diyelim ama ben ilactan coooook memnunum kullanmaya devamedicem tekrar sipariş verdim tüp bebek yapıcam ama ilaca da devam aralarda yumurtalarımı süper yaptı ve 2 kere gebe bıraktı daha ne olsun sipariş ettiginiz kişi eczaneden alırsa kesinlikle sorun olmaz diye düsünüyorum cünkü ilac depolarında sahte ilac bulunması zor gibi

Son düzenleme:
Yani en fazla 6 ay kullanicaz gebelik olursa öğrendikten sonra en geç 1 ay icinde temin ederim buradaki ark lara. Ama bizde gebelik olmazsa baskasına getirtmem doğru olmaz bir eczaci olarak. Dua edin Allah a emanet olun

anlamadıgım şey neden ilacı getirtmek icin kendinizi baz alıyorsunuz her ilac her hastaya iyi gelecek diye bişi yok bence geneli baz alın sonucta her ilac her hastaya sifa olacak diye bişi yok şifa allahtan ilaclar arac sadece ve ilacın türkiyeye gelmesi cok iyi olacak hamile kalanlar var cünkü biride benimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…