pamuksheker allah bebeğine uzun ömürler versin tebrik ediyorum ve hastanekorkağı seni de çok tebrik ediyorum yanlış hatırlamıyorsam bu ilacı beraber getirtmiştik geçen yıl tabi ben ozaman geldiği gün kullanmıstım o ay hamile kalmıştım şimdi oğlum 8 aylık kıpır kıpır :)Aris noldu acaba görüşen varmı özelden falan mesaj atmıştım cevap yok umarım iyidir
Merhaba kızlar bendede 2 tane branca var
irem arkadaşımdan aldım ,
kullanmak nasip olmadı ,
almak isteyen olursa özelden irtibata geçsin göndereyim ,sağlıkla kalın
canım mj kutun dolu gönderemedim o yüzden.vermediysen bana gönderebilirmisin 43 yaşındayım son bir umut bu ilacıda kullanmak istiyorum umut dünyası işte .şimdiden teşekkürler.
kullanmak nasip olmadı ,
senin profilinde çocuğun var yazıyor ama ???
kullanmak nasip olmadı ,
Merhaba arkadaşlar ben sağlıkla sıhhatle kızımı kucağıma aldım. Allahım inşallah hayırlı sağlıklı uzun bir ömür verir ve isteyen herkese bir an önce bebeğini kucağına almayı nasip eder. Hepinize her fırsatta dua ediyorum. Ben bu topik altında hastane korkağı işimli bir arkadaştan bu tentürü temin etmiştim kısa bir süre kullandım, ancak bunun yanında başka topiklerde de yazdığım gibi yapmadığım denemediğim bir şey kalmadı desem yeri var. Ancak bu tentürü kullandığım ay, aynı zamanda sülük tedavisi ve hacamat yaptırdım ve o ay hamile kaldım. Ben bu tentüre çok inandım ama doğrudan bundan hamile kaldım diyerek kimseyi yanıltmak istemem. Bu tentürü istediğim zaman hemen hamile kalamayacağımı düşünerek Romanya'dan 4 şişe daha sipariş vemiştim, onları kullanamadan hamile kaldım. Topiği çok fazla takip edemiyorum ama hala kullanmak isteyenvar ise bana geliş fiyatından elimdeki 4 şişeyi gönderebilirim. allahım hepinize sağlıkla sıhhatle bebeğinize kavuştursun inşallah.
bana bu ılactan yollayabılcek kımse varmı ınanın umudum kalmadı lutfen elınde olan varsa benle ırtıbata gecsınn
kullanmak nasip olmadı ,
lütfen bende istiyorum bu ilaçtan nasıl bulabilirim yardımcı olursanız çok sevnirim......arkadaşlar ben almıştım bu ilacı yeni başlayacağız ama sizin için bi araştırırım
Günde toplam 3 tatlı kaşığı yani her seferinde 1 tatlı kaşığı ve 100 ml su değilmiiii acil cevap arkadaşlar[/QUO
1 çay bardağı suya 1 tatlı kaşığı günde 3 kere yemeklerden yarım saat önce
şifa olsun
sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?