Ozge hanım mrb sizin açtığınız topigi de bu topigi de bastan sona okudum dediğiniz gibi bu ilaçla hamile kalanlar var ama sayısı çok az oranladigimiz zaman. sizin hamile kalmış olmanız bu oranı gercekten ruhsat çıkaracak kadar yükseltmiyor hiç kimse 10 kisi hamile kaldı diye gidip ruhsat çıkarmaz. Dediğinize katılıyorum şifayı Allah verir ilac sebepte ama lütfen empati yapın. Sacları olmayan bir dermatoloji uzmanının önerdiği sac dökülme ilacı ne kadar güven verirse benim de fayda görmediğim infertilite ilacı o kadar hastam acısından güvenilir olur. Ben kullandım faydasını görmedim ama sende belki faydası olur dediğim zaman hiç bir hastam güvenmez bana. Umarım anlatabilmisimdir anlayışınız için tskler
Ben bu ilacı sanırım buldum bizim mahalleden bir cocuğun Romanyali kız arkadaşı varmış.ve sordu sağolun sadece 2sise olmak kaydıyla gönderecek yalnız bana 30-40 € dan bahsettiler şaşırdım.acaba bı yanlışlık mı var?
mrb.
iki adet arası demişsiniz.bende adet düzensizliği var.kullansam yada nasıl kullansam işe yararmı bilgilendirirseniz sewinirim..
özge ılaca devam edıormusun canımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Merhaba arkadaşlar ben sağlıkla sıhhatle kızımı kucağıma aldım. Allahım inşallah hayırlı sağlıklı uzun bir ömür verir ve isteyen herkese bir an önce bebeğini kucağına almayı nasip eder. Hepinize her fırsatta dua ediyorum. Ben bu topik altında hastane korkağı işimli bir arkadaştan bu tentürü temin etmiştim kısa bir süre kullandım, ancak bunun yanında başka topiklerde de yazdığım gibi yapmadığım denemediğim bir şey kalmadı desem yeri var. Ancak bu tentürü kullandığım ay, aynı zamanda sülük tedavisi ve hacamat yaptırdım ve o ay hamile kaldım. Ben bu tentüre çok inandım ama doğrudan bundan hamile kaldım diyerek kimseyi yanıltmak istemem. Bu tentürü istediğim zaman hemen hamile kalamayacağımı düşünerek Romanya'dan 4 şişe daha sipariş vemiştim, onları kullanamadan hamile kaldım. Topiği çok fazla takip edemiyorum ama hala kullanmak isteyenvar ise bana geliş fiyatından elimdeki 4 şişeyi gönderebilirim. allahım hepinize sağlıkla sıhhatle bebeğinize kavuştursun inşallah.
hayırlı olsun , güle güle sağlıkla bebeğini büyüt , çok şükür bizede nasip oldu ,inşallah sağ salim doğurmak nasip olur bana da :)
Merhaba arkadaşlar ben sağlıkla sıhhatle kızımı kucağıma aldım. Allahım inşallah hayırlı sağlıklı uzun bir ömür verir ve isteyen herkese bir an önce bebeğini kucağına almayı nasip eder. Hepinize her fırsatta dua ediyorum. Ben bu topik altında hastane korkağı işimli bir arkadaştan bu tentürü temin etmiştim kısa bir süre kullandım, ancak bunun yanında başka topiklerde de yazdığım gibi yapmadığım denemediğim bir şey kalmadı desem yeri var. Ancak bu tentürü kullandığım ay, aynı zamanda sülük tedavisi ve hacamat yaptırdım ve o ay hamile kaldım. Ben bu tentüre çok inandım ama doğrudan bundan hamile kaldım diyerek kimseyi yanıltmak istemem. Bu tentürü istediğim zaman hemen hamile kalamayacağımı düşünerek Romanya'dan 4 şişe daha sipariş vemiştim, onları kullanamadan hamile kaldım. Topiği çok fazla takip edemiyorum ama hala kullanmak isteyenvar ise bana geliş fiyatından elimdeki 4 şişeyi gönderebilirim. allahım hepinize sağlıkla sıhhatle bebeğinize kavuştursun inşallah.[/QUOT
Hayırlı olsun bebeğinle birlikte sağlıklı mutlu günler dilerim.
tentürlerin fiyatı ne kadar acaba
Eki Görüntüle 526296 Eki Görüntüle 526295 Eki Görüntüle 526294 arkadaşlar nette buldum ama bunun kutusu falan ne renk nası bi şekli var hangisini kullanıyosunuz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?