kızlar nerdesiniz ?
Arasıra bir mesaj yazın.
Birşey yazmayınca merak ediyorum, acaba bu kızlara yine birşeyler oldu diyorum.
öpüyorum.
Kızlar nerdesiniz ?
Arasıra bir mesaj yazın.
Öpüyorum.
Kızlar nerdesiniz ?
Arasıra bir mesaj yazın.
Öpüyorum.
canım slm umarım sen iyisin ben daha önce düşük yapmıştım genetik sonucum çıktı hiç iyi çıkmadı embrionun genetigi tekrar hamile kalsanda düşük yapma ihtimalim yüksek dedi dr. çok olumsuz konuştu pgt. uygun dedi ama pgt içinde bol yumurtaya ve döllenmesine ihtiyacım var oda bende yok çıkmaza girdim resmen çok üzgünüm canlarım öpüyorum sizi bu sayfayı kapatsammı diyorum bazen olmayınca olmuyor yapacak birşey yok aglamaktan gözlerim şişti..
kızlar, iyi olduğunuzu sevindim.
Panadol, bu durumunu bilmiyordum canım. Çok çok geçmiş olsun, çok üzüldüm, ama pes etmek üzere olduğun için daha da üzüldüm. Hadi sana birşey daha anlatayım . Benim görümcem 10 sene boyunca belki 7 kez hamile kaldı ama hamileliği 3. aya varmadan bebeğini kaybediyordu. Ve inanki bebeğini tutmak için elinden geleni yaptı, en pahalı ilaçı kullandı. Ama olmayınca olmuyor. En son düşen embriyonu patologie gönderdi. Sonucu seninkiden farklı gelmedi. Tekrar hamile kalırsa düşük yapma ihtimalini son derece yüksekti. Bende onun ağlama ve sinir krizlerine şahit oldum. Sinirleri alt üst oldu için, patoloji sonucunu aldıktan 2 hafta sonra tatile çıktı kocasıyla birlikte. Döndünde hamileydi. Bebeği tekrar kaybedecek düşüncesiyle hiç hamileliyle ilgilenmedi, ilaç kullanmadı, tekrar hayal kırıklığı yaşamak istemedi.
9 ay sonra bebeği kucağa aldı. Şimdiki onun durumunu sorarsan, 3 yaşında bir oğlu var ve 4 aylık hamiledir.
İşte bunlar Allahın mucizeleri. Herşey bitti yerde, umutları tükendi yerde Allah'ın mucizeleri ortaya çıkar.
Herşey olacağına bırak arkadaşım. Kaderinden bebeğin varsa bilki ya şimdi ya sonra gelecektir.
O nedenle moralini yüksek tut, yarın bebeğin gelecek gibi davran. Çok çok daha iyi hissedeceksin ve kim bilir, belki gösterdiğin sabırlarına karşı Allah seni ödüllendirecektir.
Seni çok çok öpüyorum. Pes etmek yok arkadaşım, yoksa bozuşuruz.
canım slm umarım sen iyisin ben daha önce düşük yapmıştım genetik sonucum çıktı hiç iyi çıkmadı embrionun genetigi tekrar hamile kalsanda düşük yapma ihtimalim yüksek dedi dr. çok olumsuz konuştu pgt. uygun dedi ama pgt içinde bol yumurtaya ve döllenmesine ihtiyacım var oda bende yok çıkmaza girdim resmen çok üzgünüm canlarım öpüyorum sizi bu sayfayı kapatsammı diyorum bazen olmayınca olmuyor yapacak birşey yok aglamaktan gözlerim şişti..
sibelacıgım çook teşekkür ederim inanki elde degil tüp bebekle hamile kalmıştım yirmili yaşlarda olsaydım bu kadar etkilenmezdim resmen çaresiz kaldım allah bağışlasın kardeşinin oglunu olacaksa olur diyorum belkide zorluyorum olmuyosada kısmet deyip kenaramı çekilmek lazım mucadeleci birisiyim aslında ama bu konular çok yıpratıcı hepiniz biliyosunuz desteginiz için çok sagolun iyiki varsınız çevremdekilerle bile dogru dürüst paylaşmadım insanı anlamıyolar ilaca kendimi bagladım dualarla içiyorum artık hayırlısı olsun öpüyorum seniÇok geçmiş olsun canım,ama bencede sakın ümidini yitirme,hamile kalabiliyorsan tutunması için mutlaka bir çare vardır,doktor kontrollerini mutlaka yap,arkadaşlarımın da dediği gibi Allahım isterse herşey olur,kimsenin söylediği kat-i değildir,benim erkek kardeşimin 4 yıl olmadı,spermleri çok yetersizdi,doktorlar hep aynı cevabı verdiler,normal olmasını bırak tüp bebek şansınız bile çok az dediler,eşiyle birlikte bu durumu kabul edip ama hiç inançlarını yitirmediler,hep dua ettiler ve tabi kardeşimde beslenmesine inanılmaz dikkat etti,sütler yumurtlaar,ballar ve sonucunda şimdi 7 yaşında bir oğulları var,yani doktora kalsa olması imkansızdı.Yani diyeceğim biraz araştır senin bu rahatsızlığınla ilgili yapabileceğin bişeyler mutlaka bişeyler vardır,ilacınıda kullanmayı sakın ihmal etme bakarsın senin rahatsızlığınada çok iyi gelir.
slm panadol durumuna çok üzüldüm...bence pes etme ki inanıyorum peste etmeyeceksin...ümit bittiği yerde başlarmış.o yüzden umudunu kırma.ağlamak çare değil sadece rahatlatır..ağlamakla olsaydı inan hepimiz çoktan hamileydik.inanıyorumki bu bölüme üye olan kadınlar her ay gözyaşı döküyor..keşke gözyaşı çare olaydı.ama olmuyor.allah herşeyin dermanı vermiş dermanın nerdedir bilemezsin o yüzden vardır bunda bir hayır.inanıyorumki olcak ama insanoğlu çok sabırsısız.ve çabuk yoruluyoruz(mesela ben) sende üzülme pes etme...pes etmeyelim...selamlar
arkadaşlar
benim 3.ayım bu ilacı denemem. Birşey sorucam bu ilaca başladıktan sonra adet günleriniz düzeldimi?
Benim düzene soktu adetimi 25, günde olurken 29 güne çıktı bakalım bu ay ne olacak bekliyorum. Bugün 26. gün. Beklemedeyim. Allah isteyen herkese versin 3 gün önce arkadaşımın hamilelik haberini aldım.
kızlar slm bu ilacın kesinlikle faydası oluyor benim tüp bebek ilaçlarıyla bile 6 yumurtam olmuştu bugun doktora gititm 9.10 adet yumurtan var dedi ovalasyon dönemim bu dönem 3 taneside 18 ml geçmiş dedi deneyip dogalda kalabilirsiniz dedi bana ama tek tüpüm tıkalı malesef benim şansımda az çünkü sizlerle paylaşmak istedim hoşçakalın öpüyorum sizleri..
Kızlar maalesef şimdi regl oldum. Anlamadım bende. çok üzgünüm. Sıkıldım artık her ay aynı şeyi yaşamaktan.((((
kızlar maalesef şimdi regl oldum. Anlamadım bende. çok üzgünüm. Sıkıldım artık her ay aynı şeyi yaşamaktan.((((
Canım evet çok haklısın hepimizde bıktık her ay aynı şeyi yaşamaktan,bişeylerle ümitlenip beklenti içerisine giriyoruz ama sonrasında büyük bir hayal kırıklığı yaşıyoruz,tadımız tuzumuz kalmıyor,seni çok iyi anlıyorum,ama sana teselli vermeyi çok isterim,sanırım çok büyük ümitlerle beklemekle yanlış yapıyoruz,yine elimizden geleni yapalım ama büyük beklentiler içine girmeyelim.
Ben artık olmazsa olmaz gözüyle bakmıyorum bu olaya, olursa ne güzel olur diyorum,adetim yaklaştığında kendimi adete iyice hazırlıyorum,zaten kendini de çok iyi tanıyorsan az çok adet olacağını tahmin edebiliyorsun,artık kendimi kandırmıyorum en önemlisi bu,gerçeği kabul etmeyi öğrendim böyle oluncada adet olduğumda yıkılmıyorum,sende problem nedir bilmiyorum ama bir kere şunu iyice bilincine yerleştir,hamile kalmamak için hiçbir engelim yok bu gayet normal ve doğal birşey,diye düşün, gözünde bu olayı olağanüstü bişey gibi büyütme.Şimdi sen kelin merhemi olsa kendi başına sürer diyeceksin ama öyle değil işte bende bu dediklerimi yeni yeni uygulamaya başladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?