bizim için yaptıklarına sagol bizim için ugraşanlardan Allah razı olsun hepiniz hakkınızı helal edin bu kadar zor oldugunu bilmiyordum ilaç gelsinde beklemeye razıyım şimdilik hoşçakal
kızlar meraba eğer ilaç gecikecekse biz adres değişikliği yapabilirmiyiz peki off tayin çıktı ve ilacın gelme zamanına karıştı şimdi yardımcı olurmusun ariscim ve nejlacım
Canım, sen telefon numaranı nejlaya gönder canım.
İlaç gelince o sana telefon eder ve sende ona arkadaşının yeni adresini bildirirsin.
Öptüm
Ariscim Sana danışmak istediğim bir şey var tatlım.Şimdi bu tentürü ben eşime biraz zor içireceğim gibi geliyor bana.Acaba bunu su yerine balla karıştırıp versem sakıncası olurmu,etkisinden birşey kaybeder mi acaba canım????
pammuukkkkkkkkkkk ne ilacı alıyon kuşum
Merhaba arkadaslar
ben yumurta rezervı azlıgı ceken bırıyım. Uskudar'da hüseyın ermıs dıye bır aktar var ayrıca huseyın ermiş bu aralar cok sık tv programlarına cıkıyor kısırlık ,yumurta rezervı artırıcı ,hamıle kalabılme ıle ılgılı bır cok bıtkısel urunlerı var ozellıkle bogurtlen kökü cayı hormonlara cok ıyı gelıyormus bu cayı ıcerek hamıle kalanlar var cevremde ayrıca bırde yumurta rezervı artırıcı bır macunu varmıs bende denemekte fayda var tabıkı once hersey allahtan ama umudumuzu kaybetmeden bu tur desteklerden faydalanabılırız...
Merhaba arkadaslar
ben yumurta rezervı azlıgı ceken bırıyım. Uskudar'da hüseyın ermıs dıye bır aktar var ayrıca huseyın ermiş bu aralar cok sık tv programlarına cıkıyor kısırlık ,yumurta rezervı artırıcı ,hamıle kalabılme ıle ılgılı bır cok bıtkısel urunlerı var ozellıkle bogurtlen kökü cayı hormonlara cok ıyı gelıyormus bu cayı ıcerek hamıle kalanlar var cevremde ayrıca bırde yumurta rezervı artırıcı bır macunu varmıs bende denemekte fayda var tabıkı once hersey allahtan ama umudumuzu kaybetmeden bu tur desteklerden faydalanabılırız...
slm lenova
sen kullandinmi peki bu macundan 1 faydasini gordun mu? bu konu da da 1 aciklama yapabilirsen kendi adima memnun olurum , simdiden mersi....
Kızlar lütfen banada yardımcı olurmusunuz bende istiyorum bu ilaçtan nasıl temin edebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?