Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

Kısslar günaydın bu yazıyı başka bir topikten kopyaladım orda bunu deneyenlerin çok işe yaradığını söylüyolar tüpler için;
TOPİĞİN BAŞLIĞI TÜPLERİ TIKALI OLANLARA MÜJDE isterseniz bi bakın
(

arkadaşlar ben denemedim bunları sadece bu konuyla ilgili yazıları buldum size aktarmak istedim

adaçayı 50 gr
ve buuu.... bu bayanda rihim filmi çektiriyor iki tüpü de kapalı daha sonra rus bi dr a gittiğindr masajla birlikte bu tedaviyi uygulamış sonra 9 ay sonra tekrar rahim filmi çekilmiş ve sonuç her iki tüpte açık görünmüş .

canm ilaçı kullanan sadece aris diğer arkadaşlarda ilaçın romanyadan gelmesini bekliyor şuan kullan yok

ilaçı kullanan sadece aris değil bir iki arkadaşımız bizim siparişlerden önce kullanan ve şuan sonç almak için bekleyen arkadaşlar var yanliş hatırlamıyorsam

olur mu bu topik açıldı açılalı takipteyim. ilacı alıp kullanan çok oldu. ilk sayfalara bakın isterseniz. onların sonucu ne bilmiyorum tabi...

Aynen bende baktım hamile kalan var mı diye ama görmedim pek....nasip olmş o arkdş hamile kalmş...

Merhaba kızlar

Baya da sizlere yazmadım. Yazmak istemedim zaten, moralim bozuk.
Şu sizin ilaçlarınızla ilgili baya problem çıkartılar.
Postane paketini almak istemedi, neymiş efendim Türkiye'ye sadece doğal ilaçları gönderebiliyor.
Doğal olması doğal, birşey demediler ama üzerinde bu bitkiyi şu hastalığa iyi geliyor yazıldığı için ilaç kategorisine giriyormuş ve bu nedenle Türkiye'ye gönderilmiyormuş ama Avrupa Birliği ülkelerine gönderebilirmiş.. (Bu kadar saçma sapan bir uygulama).
Kuzenim Türkiye'ye otobus seferi yapan bir firmaya gitti, seferi yapan kişiyi da almak istemedim.
Durumlar böyle işte..
Sanırım hastanekorkağın ahın tutu..
Kuzenimin bir tanıdığı yar, Türkiye'ye gelecekmiş onunla birlikte gönderecekmiş, ama bakalım nezaman.
Çok aksilikler oldu, Allah hayırla nasip eder inşallah.

Aynen bende baktım hamile kalan var mı diye ama görmedim pek....nasip olmş o arkdş hamile kalmş...

evet canım, kullanan oldu ama maalesef hamilelik haberini hiç kimsede gelmedi.
Bi sederay, hamile olabileceği söyledi ama bir daha ondan haber alamadık.
Diğerlerin dedim gibi hamilelik haberleri yok daha, sadece yumurta konusunda iyi şeyleri farketiler.
İnşallah Allah isteyen herkezi bebek sahibi yapar. Amin.

tatlım nasılsın umarım bebekte iyidir ben iyiyim beklemedeyim nisan gibi tüp bebege başlıyacagım ilacı kullandıgım aylarda ovalasyon dönemlerimde resmen yurmutladıgımı fark ediyorum bu ay sanırım yumurtlama olmadı ilac çok etkiliymiş demekki dhea başladım bu ay ama dönem dönem kötü oluyorum umudum bazen gidiyor uzaklara allah hayırlısını versin öpüyorum seni..

çok üzüldüm şimdi ben kimseye ah etmedim lütfen bunu şaka yaptınız sayıyorum gerçekten aklımdan bile geçmedi bende almak istemiştim

slm Aris şimdi okudum yazdıklarını çok üzüldüm :43

çok üzüldüm şimdi ben kimseye ah etmedim lütfen bunu şaka yaptınız sayıyorum gerçekten aklımdan bile geçmedi bende almak istemiştim

Canım benim, üzülme sen. Sen böyle dedin anlamında söylemedim ben.
Hani ben sana dedim ya " Sanada alırsak diğer arkadaşlarını bekletecez."
Buna karşılık ben sana haksızlık yaptım galiba anlamında söyledim.
Telafi etmeye çalışırım canım.

Off canım benim, keşke sihirli bir deyneğim olsa da bu bütün sıkıntılardan seni kurtarsam.
Her ne olursa olsun, umidini kaybetme canım.
Bebişin olmayacak diye birşey yoktur. Patoloji sonuçunda iyi çıkmış.
Allah inşallah seninde yuzunu güldürür canım benim.
Seni çok çok öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…