Canım benim, üzülme sen. Sen böyle dedin anlamında söylemedim ben.
Hani ben sana dedim ya " Sanada alırsak diğer arkadaşlarını bekletecez."
Buna karşılık ben sana haksızlık yaptım galiba anlamında söyledim.
Telafi etmeye çalışırım canım.
arkadaşım getirmenin yolunu bulursan bende alırım almak isteyen diğer arkadaşlarda var getirmenin yolunu bulan diğerlerinede haber versin lütfen
Ben, Romanyada yakınları olan bir arkadaşımdan bu ilaçla ilgili bilgi alması ve nasıl getirtebiliriz onu öğrenmesini istedim.haber alırsam inanın burada sizleri bilgilendirmeye çalışacağım. ve bunu getirtip kullanan arkadaşlar varmı sonucu bizimle paylaşırlarsa seviniriz.
selam kızlar
bugün rahim filmimi çektirdim çok şükür tüplerim açık çıktı hiçbir sorun yok ama canım çok yandı:)
geçen hafta yaptırdığım amh,fsh,tsh testlerimide 3 hafta sonra alıp doktoruma götürücem bundan sonra hayırlısı inşallahhhhh dualarınızı eksik etmeyin
Merhaba değerli anne adayları
Ben 2 aylık bir bebeğim annesiyim.
13 sene böyunca hiç hamile kalmadım, sonunda bebeğim oldu.
İnfertiliteyi nasıl yendiğimi size de anlatmak istiyorum, belki bu yöntem sizde de çalışır
Herşey denedim, olmadı, olmadı.
Tavsiye üzerinde yurtdışından bir bitki tenkturü aldım. O kadar ilaç denedikten sonra bunu da deneyim dedim, bitki zaten zararı olmaz dedim. Ve denedim.
Günde 40 damla suya koyup içtiyordum. Tenktür içeriği : bir bikti özü ve tıbi alkol.
Bu tenktürü 3 ay kullanmam gerekiyordu, ama gerek kalmadı çünkü kullanmaya başladıktan 3 hafta sonra hamile olduğumu anladım.
Bu bitki yurtdışında çok tanılıyor ve kısırlık vakalarda önerildiği ve denendiği ilk yöntemdir.
Bir çok infertilite vakaları bu bitkiye olumlu sonuç verdi.
Ne yazık ki bu bitkiyi Türkiye internet sayfalarda zor buldum.
Bu bitkinin adı " Tavşancıl otu".
Googlede adı yazın, araştırın. Büket halinde küçük küçük beyaz çiçekli bir bitki.
Bir çok faydaları yanısıra, infertiliteye, sebebsiz kısırlıa iyi gelir.
Erkeklerde sperm kalitesi ve sayısı artırır.
Tavsiyem, eğer bu bitikiyi bulursanız, çay yapın, günde 1 bardak için. En az 3 ay kullanın.
Adet döneminde kullanmayınız, kanamayı artıyor. Hamile olduğunu şupeleniyorsanız, asla kullanmayınız. Düşük yapar.
İnşallah yöntemin size de yardımcı olur.
Hayırlı haberler :CüvCüv: almanız dileyimle
Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah...
Amin canım yaş kaç ne zamandır bebek istiyorsunuz ?güzel dileğin tşk ederim hepimizin inşallah ALLAH bebek isteyen anne aday adaylarına herkese nasip etsin inşallah
Merhaba değerli anne adayları
Ben 2 aylık bir bebeğim annesiyim.
13 sene böyunca hiç hamile kalmadım, sonunda bebeğim oldu.
İnfertiliteyi nasıl yendiğimi size de anlatmak istiyorum, belki bu yöntem sizde de çalışır
Herşey denedim, olmadı, olmadı.
Tavsiye üzerinde yurtdışından bir bitki tenkturü aldım. O kadar ilaç denedikten sonra bunu da deneyim dedim, bitki zaten zararı olmaz dedim. Ve denedim.
Günde 40 damla suya koyup içtiyordum. Tenktür içeriği : bir bikti özü ve tıbi alkol.
Bu tenktürü 3 ay kullanmam gerekiyordu, ama gerek kalmadı çünkü kullanmaya başladıktan 3 hafta sonra hamile olduğumu anladım.
Bu bitki yurtdışında çok tanılıyor ve kısırlık vakalarda önerildiği ve denendiği ilk yöntemdir.
Bir çok infertilite vakaları bu bitkiye olumlu sonuç verdi.
Ne yazık ki bu bitkiyi Türkiye internet sayfalarda zor buldum.
Bu bitkinin adı " Tavşancıl otu".
Googlede adı yazın, araştırın. Büket halinde küçük küçük beyaz çiçekli bir bitki.
Bir çok faydaları yanısıra, infertiliteye, sebebsiz kısırlıa iyi gelir.
Erkeklerde sperm kalitesi ve sayısı artırır.
Tavsiyem, eğer bu bitikiyi bulursanız, çay yapın, günde 1 bardak için. En az 3 ay kullanın.
Adet döneminde kullanmayınız, kanamayı artıyor. Hamile olduğunu şupeleniyorsanız, asla kullanmayınız. Düşük yapar.
İnşallah yöntemin size de yardımcı olur.
Hayırlı haberler :CüvCüv: almanız dileyimle
Bende bu ilacı bekliyorum ama ses yok sizinde arada kaldıgınızı biliyorum ama en azından ne zaman gelecegini söyleseniz yine bekleriz böyle zamanını bilmeden belki gelir umuduyla daha zor geçiyor biraz bizi bilgilendirin hoşçakalın
pardon siteye yeni girdim alinti ile cevaplayinca oyle oluyormus
siteyi kullanmak zor biraz ilgililere duyurulur
bu tenturun internet sayfasindan contact bolumunden ingilizce yazistim ama henuz cevap gelmedi
sanirim romanca bilen biri lazim
fransadaki aktarlari aradim hapi var ve hamile kalmayi kolaylastirdigi diye degilde
biz bunun seksuel gucu ve istegi artirici ozelligini biliyoruz diyorlar iste boyle hanimlar
Canım benim, keşke bende sana net bir tarih verebilsem.
İnanki okadar kötü hissediyorum ki..
Sizlere karşı mahcup oldum.
Elimden birşey gelmiyor ama.
Kuzenim Nisanda Türkiye'ye gelecek. Ozamana kadar gönderebilecek bir yol bulamasa, kendisi getirir.
Bu arada,biliyorum ki bu ilaç sizin için çok önemli ama size karşı gerçekten zor durumda kaldım.
İstersiniz, ben sizin paranızı iade ederim.
Bu işin başka yolunun görünmüyor zaten. Ya bekleyeceğiz ya da paranızı iade ederim.
Kararınız neyse bildirin kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?