monalisa arkadaşım mümkünse ilacı başka birine söz vermediysen bana gönderebilirmisin. ama ben özelden mesaj atamıyom.
sana nasıl ulaşabilirim bilmiyorum.yardımcı olursan çok iyi olacak.
panadol bende tüp bebek yaptırıcam senin ilkmiydi nerde yaptırdın probleminiz neydi yaşın kaç kusura bakma çok sordum şansım ne onu anlamaya çalışıyorum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Canım, senden haber aldığım için çok çok mutlu oldum.
En son konuşmamızdan bu yana hayatında çok şeyler değiştiğini görüyorum.
Artık iki kişisin. İnan ki çok çok sevindim, canım benim. tebrik ederim seni, hayırlı olsun.
İnşallah en kısa zamanda kalp atışlarını da duyarsın, canım.
Inşallah Allah sana kolay bir hamilelik, sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip eder.
Bütün dualarım seninle, tatlım.
Bizde iyiyiz. Bebişim büyüyor.
Arasıra durumun hakkında haber verirsen çok mutlu olurum.
Öpüyorum canım.
merhaba,
uzun bir süredir bu topiği takip ediyorum ama ilk kez yazıyorum. bu ilacı kullanan arkadaşlara birkaç sorum olacak. ilacı kullanırken guneş ışığından uzak durun yazıyordu sitesinde, ben iki hafta sonra tatile çıkıcam acaba tatilden sonra mı kullanmaya başlayayım. biran önce başlamak istiyorum ama acıkcası korkuyorum tatilde bol bol güneşlnmek istiyordum. sabah akşam mı kullanılıyor ve ölçüsü nasıl?
Aris merhabalar,
ben daha önce de bir defa yazmıştım sana ilaç temini ile ilgili..
ben ilacı temin ettim ve kullanıyorum,sormak istediğim sen hergün hep aynı saatlerde mi kullandın yani ben bi gün sabah 9'da bi gün 11'de kullanıyorum bi sakıncası olurmu sence?çünkü dolayısıyla gün içinde de kullanım saatleri değişiyo!bi de ben aç karna bir tatlı kaşığı,bir çay bardağı suya ekleyip içiyorum hatta eşime de içiriyorum doğrudur dimi?senin eşin de kullanmışmıydı acaba?şimdiden teşekkür ediyorum sana,Sevgiler...
merhaba rbalaban
12 yıldır çocuk sahibi olamayan bir arkadaştan haber bekliyoruz eğer o almazsa söz sana göndericem
ben galiba bu ilacı bulamıcam of yaaarkadaşlar elinde fazla olan varsa yada temin edebilecek bir arkadaş varsa irtibata geçebilirim..ücreti neyse gönderirim..
yada otunu bulabilirsem aktarlara sorucam.acaba otu ne kadar etkili olur ki..otunu kullanan oldumu hiç
meraba canım biz ev sahibimize getirtmeyi düşünüyoruz ancak görüşemedik henüz
şehir dışına çıkmış gelmesini beklicez
ben 4 şişe ısmarlayacam eğer hepside gelirse birini sana gönderebilirim ama biraz beklememiz gerekecek ok
sevgiler canım
Hayırlı olsun, summer
İlaçı aynı saate almaya gerek yoktur. Günde 3 ya da 2 kez kullanabilirsin. Saatleri fark etmiyor.
Eşimde bir problem yoksa, kullanmaya gerek yoktur.
sevgiler
Ariscim verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim..
eşimde problem yok ama sperm kalitesini arttırır belki diye!kullanıyoruz.sen ne dersin kullanmayalım mı?
çok soru soruyoruz anlamlı anlamsız nolur kusura bakma bu arada
Estağfurullah, tabiki soracaksın, bende elimden geldiği kadar cevaplamaya çalışırım.
Summer'cim eğer eşinde bir problem yoksa kullanmaya gerek yoktur.
Kullanırsa zararı yoktur, faydası vardır + cinsel isteği artırır.
Aslında şunu demek istiyorum, senin elindeki ilaç miktarını bilmiyorum.
Sana 3 ay yetecek kadarı varmıdır?
Eğer varsa, eşinde kullanabilir. Eğer yoksa, biraz idareli kullanın.
Bunu demek istedim.
aygunes .!.:canım benim ya sen bu ilacı nerden temin ettin.bende bayadır arıyorum ama bulamıyorum..eğer benim içinde temin edersen ücreti neyse gönderirim..yada nerden aldıysan ben direk orayla irtibata geçeyim..
çok teşekkür ederim canım inşallah hayırlısıyla en kısa zamanda bebişin gelir ben ilacı 20 gün kullandım
diyebilirim bende yumurta tembelliği vardı galiba çalıştırdı yumoşları ondan öncesinde 15 gün soğan kürü 2 ay hayıt tohumu içmiştim hormonlarımı düzeltmişti onlar canım eğer sende de böyle bi problem varsa deneyebilirsin 15-20 gün falan ilacı
Merhaba melekbadeciğim, bebeğin hayırlı olsun inşallah hayırlısıyla yavrunu kucağına alırsın) öğrenmek istediğim soğan kürü ile hayıt tohumu kürünü aynı zamandamı uyguladın kürleri nasıl uyguladın yazarsan çok sevinirim.Ayrıca tendürü kullanırken regli döneminde ara verdinmi?
rralaban arkadaşım, diğer haber beklediğimiz arkadaşın 12 yaşında bir oğlu varmış 2. çocuk için zorlanıyormuş ama sağolsun önceliği hiç çocuk sahibi olamayan bir arkadaşıma tanı onlar istemezse ben alırım dedi bu durumda istersen ilacı sana yollayabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?