meraba canım biz ev sahibimize getirtmeyi düşünüyoruz ancak görüşemedik henüz
şehir dışına çıkmış gelmesini beklicez
ben 4 şişe ısmarlayacam eğer hepside gelirse birini sana gönderebilirim ama biraz beklememiz gerekecek ok
sevgiler canım
ben de atamıyorum özelden mesaj arkadaşım.özel mesaj gönderebilmek için toplam da 100 mesaj olması gerekiyor yazıyor. sen şuan 94. mesajını yazdın. 6 mesaj daha yazarsan sanırım sen özelden mesaj atabiliyorsun.valla canım bende siteye çok hakim değilim nasıl yaparız ki acaba sen de mi özel msj atamıyosun bende deniyorum olmuyor aris bize yardımcı olabilirmisin
çok teşekkür ederim canım inşallah hayırlıysa bebişime kavuşurum biraz riskli devam ediyoruz. soğan ile hayıtı aynı anda yaptım hayıt tohumunu sabah aç karna ve gece yatmadan içiyodum 1 tatlı kaşığı hayıt tohumunu 1 bardak kaynamış suya atıp 15 dk üstünü kapatıp dinlendirip içiyosun. soğan suyunu da normal yemeklik soğanı dörde bölüp 1,5 bardak kaynar suya atıp 5 dk daha kaynatıyosun üstünü kapatıp dinledirip öğlen akşam taze olarak hazırlayıp içiyosun aç karna. tentürü de 15 20 gün kullandım düzenli olarak sabah akşam adet döneminde içmedim
ben de atamıyorum özelden mesaj arkadaşım.özel mesaj gönderebilmek için toplam da 100 mesaj olması gerekiyor yazıyor. sen şuan 94. mesajını yazdın. 6 mesaj daha yazarsan sanırım sen özelden mesaj atabiliyorsun.
canlar ben buraya ilk üye olduğum günden beri özel mesaj atabiliyorum..daha bir kaç ay oldu bende üye olalı..toplasan yüz mesaj yazmamışımdır.ama herkese özelden mesaj atabiliyorum...acep neden ola
doğrudur arkadaşım.ama bende atamıyorum toplam 7 mesaj ın olmuş diyor.arkadaşım senin mesaj sayına da baktım 178 yazıyor. :)
arkadaşlar ben bugün ilaca başlıyorum rabbim izin verirse .ilacı sabah öğle akşam bir tatlı kaşığı ilacı bir su bardağı suya katarak içileçek dimi inşallah doğru anlamışımdır eğer yanlışlık varsa düzeltin arkadaşlar. rabbim bizede bu sayfadaki herkesedeanne olmayı nasip etsin.
canım benim hadi bakalım inşallah hayırlı olur..bu ay göbüşün dolsun inşallah..
birşey soracağım ilacın tadı kötümü?? içilebiliyormu?..bende ilaç gelene kadar otunu içmeyi düşünüyorum bakalım.bu ayda böyle bir geçsin adetimden hemen sonra başlamak istiyorum..şuan hayıt,aslan pençesi ve civanperçemi karışımı içiyorum..inşallah hormonlarım inşallah düzene girerde diğer otu içmeye başlarım..
aygüneş canım bugün görüştü eşim ev sahibimizle ısmarladı hayırlısı inşallah. artık ne zaman gelir allah bilir ama uzun olucak kesin en az 1 ay haberin olsun canım olurmu. daha kısa olursa sürpriz olur inşallahta olur.
4 şişe demiş eşim zaten onuda çekinerek söylemiş artık bişey diyemicez canım. zaten bende 1 şişesini başka bir arkadaşa gönderecem bende 2 şişeyle idare etmeye çalışıcam hayırlısı bakalım inşallah canım görüşürüz sonra hoşçakal
nerden görüyosunuz msj sayısını benmi göremiyorum acaba?napalım beklicez 100 olmasını :) bu arada ekin79 başladınmı ilacı kullanmaya
peki biz bu ilacı ramazan ayında ne yapacaz..bir iftar birde sahur var..ortada içemicez.bu şekilde faydası olurmuki.birde yemeklerden yarım saat önce denmiş..hem iftarda hemde sahurda yarım saat öncesinde içmek zor..galiba ramazan ayında bu ilacı kullanamıcaz..:44:hadi hayırlısı ekin inş faydasını görürsün mirrror yanlış biliyorsun kullanımını 1 su bardağına değil, bir çay bardağı suya 1 tatlı kaşığı katıcaksın günde 3 kez yemeklerden yarım saat önce içiceksin rralaban sanırım bu msjla 100 ü doldurdum deniycem sana özel msj atmayı
canım benim hadi bakalım inşallah hayırlı olur..bu ay göbüşün dolsun inşallah..
birşey soracağım ilacın tadı kötümü?? içilebiliyormu?..bende ilaç gelene kadar otunu içmeyi düşünüyorum bakalım.bu ayda böyle bir geçsin adetimden hemen sonra başlamak istiyorum..şuan hayıt,aslan pençesi ve civanperçemi karışımı içiyorum..inşallah hormonlarım inşallah düzene girerde diğer otu içmeye başlarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?