Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

canım getirmişken 5 tane getirsin.ben 2 şişe alayım.tedavi yarım kalmasın başlamışken..mümkünmü acaba?..

valla canım bende siteye çok hakim değilim nasıl yaparız ki acaba sen de mi özel msj atamıyosun bende deniyorum olmuyor aris bize yardımcı olabilirmisin

valla canım bende siteye çok hakim değilim nasıl yaparız ki acaba sen de mi özel msj atamıyosun bende deniyorum olmuyor aris bize yardımcı olabilirmisin
ben de atamıyorum özelden mesaj arkadaşım.özel mesaj gönderebilmek için toplam da 100 mesaj olması gerekiyor yazıyor. sen şuan 94. mesajını yazdın. 6 mesaj daha yazarsan sanırım sen özelden mesaj atabiliyorsun.

verdiğin bilgiler için çok teşekkürler canım,inşaallah bebeğini sağsalim kucağına alırsın.her zaman pozitif düşün)sizlerden aldığımız sevindirici haberler bizlere umut oluyor.allah herkesin gönlüne göre verir inşaallah.

nerden görüyosunuz msj sayısını benmi göremiyorum acaba?napalım beklicez 100 olmasını :) bu arada ekin79 başladınmı ilacı kullanmaya

kullanıcı isminin üstünü tıkla profil bilgileri ne bak görebiliyorsun mesaj sayısı diye yazıyor.bu arada 1 mesajın kalmış :) tamam o zaman bekleyelim.

Son düzenleme:

canlar ben buraya ilk üye olduğum günden beri özel mesaj atabiliyorum..daha bir kaç ay oldu bende üye olalı..toplasan yüz mesaj yazmamışımdır.ama herkese özelden mesaj atabiliyorum...acep neden ola

arkadaşlar ben bugün ilaca başlıyorum rabbim izin verirse .ilacı sabah öğle akşam bir tatlı kaşığı ilacı bir su bardağı suya katarak içileçek dimi inşallah doğru anlamışımdır eğer yanlışlık varsa düzeltin arkadaşlar. rabbim bizede bu sayfadaki herkesede anne olmayı nasip etsin.

canlar ben buraya ilk üye olduğum günden beri özel mesaj atabiliyorum..daha bir kaç ay oldu bende üye olalı..toplasan yüz mesaj yazmamışımdır.ama herkese özelden mesaj atabiliyorum...acep neden ola

doğrudur arkadaşım.ama bende atamıyorum toplam 7 mesaj ın olmuş diyor.arkadaşım senin mesaj sayına da baktım 178 yazıyor. :)

Son düzenleme:

canım benim hadi bakalım inşallah hayırlı olur..bu ay göbüşün dolsun inşallah..

birşey soracağım ilacın tadı kötümü?? içilebiliyormu?..bende ilaç gelene kadar otunu içmeyi düşünüyorum bakalım.bu ayda böyle bir geçsin adetimden hemen sonra başlamak istiyorum..şuan hayıt,aslan pençesi ve civanperçemi karışımı içiyorum..inşallah hormonlarım inşallah düzene girerde diğer otu içmeye başlarım..

aygüneş canım bugün görüştü eşim ev sahibimizle ısmarladı hayırlısı inşallah. artık ne zaman gelir allah bilir ama uzun olucak kesin en az 1 ay haberin olsun canım olurmu. daha kısa olursa sürpriz olur inşallahta olur.
4 şişe demiş eşim zaten onuda çekinerek söylemiş artık bişey diyemicez canım. zaten bende 1 şişesini başka bir arkadaşa gönderecem bende 2 şişeyle idare etmeye çalışıcam hayırlısı bakalım inşallah canım görüşürüz sonra hoşçakal

neyse olsun canım benim inşallah ikinci şişeye ihtiyaç kalmadan hamiş oluruz..:97:

Allah razı olsun...size inşallah bir sıkıntı oluşturmamışımdır..çok teşekkür ederim..:26:

ilaç gelene kadar otunu içmeyi düşünüyorum..nasıl olsa doğal yoldan olmayacak,beklerim ben...

nerden görüyosunuz msj sayısını benmi göremiyorum acaba?napalım beklicez 100 olmasını :) bu arada ekin79 başladınmı ilacı kullanmaya

Evet 1 haftadır kullanmaya başladım libidoyu artıdığı doğru
adet olunca hormonlarımı kontrol ettiricem bakalım faydası olmuşmu yazarım .

hadi hayırlısı ekin inş faydasını görürsün mirrror yanlış biliyorsun kullanımını 1 su bardağına değil, bir çay bardağı suya 1 tatlı kaşığı katıcaksın günde 3 kez yemeklerden yarım saat önce içiceksin rralaban sanırım bu msjla 100 ü doldurdum deniycem sana özel msj atmayı

merhaba hanımlar,
ben adet oldum yaani ilaca başlayacağım.. adet bittikten sonra mı başlamak gerekiyor?

peki biz bu ilacı ramazan ayında ne yapacaz..bir iftar birde sahur var..ortada içemicez.bu şekilde faydası olurmuki.birde yemeklerden yarım saat önce denmiş..hem iftarda hemde sahurda yarım saat öncesinde içmek zor..galiba ramazan ayında bu ilacı kullanamıcaz..:44:

Romence dilinden Türkçe diline çeviri

Branca ayı aile Umbelliferae bir parçası, büyük yaprakları koyu yeşil ve beyaz çiçekleri ile bir yüksek bitkidir.Orman ve sulak alanlar, tepeler, su ve yol kenarında parlak. Romen bitkilerden ayı kol son derece yoğun canlandırıcı etkisi ile daha özel kaplar. Romen belki de flora diğer tıbbi bitkiler daha uygun ginseng''name''is.Kök ve tohumlar ayı hızla canlandırır şifreli ve kısırlık, iktidarsızlık ve soğukluk ortadan kaldırmak, egzersiz kapasitesi ve fiziksel ton artış, vücut gençleştirmek. Bir çare sesi ve yaşama coşkusu geri, sıkıntı erken fiziksel düşüş giderici, yaşlı gösterilir.
Dinleyin
Fonetik olarak okuyun
Yeni! Alternatif çevirileri görmek için yukarıdaki kelimeleri tıklayın. Kapat
Sözlük

kızlar ilacı türkçeye çevirdim ve sizinde okumanız için kopyaladım gerçektende işe yarayacak gibi haydi hayırlısı

güzel dileklerin için teşekkür ederim sana arkadaşım .bu ay bebek isteyen herkesin göbüşü dolsunin inşallah.ilaçın tadı kötü ama içilmeyecek kadar değil ben nefesimi tutup içiyorum arkadaşım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…