Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

Bende ilacı kullanıyorum henüz 2 hafta olmadı bakalım ne olacak lütfen kullanan lar yazsın melek bade nasılsın bebegin nasıl sizleri okuyunca heyecanlanıyorum dilerim herkes faydasını görür melek bade sen kaç hafta kullandın ara verdinmi yazarsan sevinirim hoşçakal

çok teşekkür ederim canım inşallah hayırlısıyla en kısa zamanda bebişin gelir ben ilacı 20 gün kullandım
diyebilirim bende yumurta tembelliği vardı galiba çalıştırdı yumoşları ondan öncesinde 15 gün soğan kürü 2 ay hayıt tohumu içmiştim hormonlarımı düzeltmişti onlar canım eğer sende de böyle bi problem varsa deneyebilirsin 15-20 gün falan ilacı

canımmm inşallah sendende güzel haberler alırız ben ilacı 20 gün çok düzenli kullandım ve her ilişkiden sonra popomun altına yastık koyup sola dönüp yattım ve şu an kesemiz sol tarafta gözüküyor bebeğim normalmiş şimdilik iyi canm:81:

Arkadaşım özeline msj attım lütfen dön bana

merhaba canımmm bugün dr.umuza gittik testler falan herşey yolunda kesemiz 11.5 olmuş senin bebiş nasıl çok çoooooooooooook öpüyorum bebişinle seni canımmmmmm

Maşallah, maşallah
Melekçim şu Beta HCG sonuçunu çok merakediyorum.
Ben ilk doktora gitimde 5 günlük hamileydim, kesem bile görünmemişti.
Alttan baktırmak istemedim, HCG'ye baktık. 79 çıkmıştı.
Seninki kaçtı canım?

oo sen baya erken davranmışsın ben dün yaptırmıştım kan testini bugün baktırdım 12547 çıktı bende

kızlar ne olur kızmayın bana keşke 10 şişem olsa hepinize dağıtsam ne yazık ki 2 şişe var ve sadece 2 kişiye verebilirim aslında 1 tanesini 1 ay daha kullanıp kullanmamak arasında kararsızım çünkü ağustosta yapıcaz tüp bebeği ama 3 hafta kullandım bişey olmadı belki de biriniz kullansa olucak boşuna harcamak da istemiyorum melekbadecim benim yumurtalarım eşimin spermi herşey normal tüplerimde açık ama olmuyor işte napalım inş tüp bebekte başarılı olurum ekin79 birini sana vericem bayağı ısrarcı davranmışsın :) eşim şişeleri atmaya kalktı bir akşam kızıp, bunlar bişeye yaramıyo diye vallahi aklıma siz geldiniz diye attırtmadım hesap numaramı bilmiyorum ezbere pazartesi sana yazarım sende bana adresini yazarsın kargo ile gönderirim

Ahh monalisa yumurta rezevrim azalıyor ne duysam deniyorum telimde msjını görünce nasıl sevindim anlatamam Allah razı olsun .Rabbim bebişine kavuştursun tez zamanda inşallahhhhhh.
pazartesi işlem tamam:)

İyi akıl etmişsin cep telini yazmayı ben özel msj atamıyorum çünkü :) inş faydasını görürsün, sende bana tüp bebekte başarılı olmam için dua et lütfen bu arada senin yaş kaçtı?bugüne kadar neler denedin ben 2 aşılama yaptırttım malesef negatif inanmıycaksınız ama düşük yapan kadınlara bile özeniyorum en azından kısa bir süre için bile olsa içlerinde o bebeği taşımanın heyecanını yaşayabildiler diye ben daha hiç yaşamadım o duyguyu inş hepimiz bu güzel duyguyu yaşarız eşim artık geyiğe vurdu ........ daha doğmadan bu kadar paraya mal oldu ilerde çıkartırım acısını diyo :)))

bende aynı duygulardayım ilacın tekini ben alasam olurmu kimseye söz vermediysenizzzz

bu arada bir arkadaş sormuştu ona da cevap vereyim bu ilacı bulmak cidden zor sadece romanyada var bende binbir çabayla getirtmiştim gelen bir tanıdıktan istemiştim sağolsun 2 şişe getirmiş 3 hafta filan içtim sonraki ay gebe kalamayınca eşim daha fazla zaman kaybetmek istemedi tüp bebekte yaş da önemli bir faktör çünkü ama burada benim bildiğim 3 ya da 4 arkadaş bu ilaçla hamile kaldı bizim sebepsiz sandığımız sorunumuz neyse bu ilaç bazı insanların o sorununa iyi geliyor sanırım benim sorunuma iyi gelmedi demek ki diye düşünüyorum çünkü herkesin sorunu başka olabiliyor mesela doktorla konuşurken eşim peki neden olmuyor diyince doktor çok basit bir sebebi bile olabilir tıbbın inceleyemediği bulamadığı.. örneğin yumurtanın dış kabuğu serttir ve sperm onu delip içine giremiyordur aslında basit bir sorun ama normal yolla çözümü yok gibi..

senin sorunun neydi xeda ne kadar zamandır uğraşıyosun neler yaptın cep telini bana özelden msj at kimseye söz vermedim ama 1 şişe kaldı birini ekine göndericem diğerini de sana gönderebilirim

senin sorunun neydi xeda ne kadar zamandır uğraşıyosun neler yaptın cep telini bana özelden msj at kimseye söz vermedim ama 1 şişe kaldı birini ekine göndericem diğerini de sana gönderebilirim

ben 5 yıldır evliyim canım evlat hasreti yaktı bizi bu verecegin şey nasıl bişey canım kimseye verme ben aldım sözümüüüü 1 şişe yetermi pekiiiii

benim yaş 32 canım eşimde hareket ve morfoloji bozukluğu ve varikosel var ameliyat olacak 6 aylık sperm yenilenme süreci var önümüzde.
benimde yumurta rezevrim az aylık5-6 adet civarı FSH 11,5 EŞİMİN TEDAVİ SÜRECİNDE BENDE KENDİME NE BULURSAM DENİYORUM İŞTE ..
Rabbim tüp bebek tedavisinde sana hayırlı sağlık bir evlat nasip eylesin.inşallahhhhhh

sağol canım inş hepimiz uykusuz geceler yaşarız bebişlerimizin zırlamalarıyla :)))) bence eşinin sperm problemini çözmeden başlama ilaca çünkü spermde sorun varsa hiçbişey işe yaramaz önce spermleri normale dönsün sonra sende bu ilacı kullan kullanımı çok basit sabah akşam aç karnına yemekten yarım saat önce "1çay bardağı suya 1 tatlı kaşığı koyup içiyorsun tadı viskiye benziyor ama içilmiycek gibi değil :)) şişeleri verdiğim arkadaşlardan biri hamile kalırsa dünyalar benim olur herhalde keşke hiçbir kadın böyle bir stresi yaşamak zorunda kalmasa ama bizimde sınavımız bu demek ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…