sağol canım inş hepimiz uykusuz geceler yaşarız bebişlerimizin zırlamalarıyla :)))) bence eşinin sperm problemini çözmeden başlama ilaca çünkü spermde sorun varsa hiçbişey işe yaramaz önce spermleri normale dönsün sonra sende bu ilacı kullan kullanımı çok basit sabah akşam aç karnına yemekten yarım saat önce "1çay bardağı suya 1 tatlı kaşığı koyup içiyorsun tadı viskiye benziyor ama içilmiycek gibi değil :)) şişeleri verdiğim arkadaşlardan biri hamile kalırsa dünyalar benim olur herhalde keşke hiçbir kadın böyle bir stresi yaşamak zorunda kalmasa ama bizimde sınavımız bu demek ki..
merhaba aris canım biraz sıkkın bu aralar 2 gündür hafif kahverengi bi akıntım oluyor iğne falan yapıldım hiç tadım tuzum kalmadı yatıyorum sadece
melekbade keyfini kaçırma bu tarz lekelenmeler yaşayan çok arkadaş okudum ben burda genelde doktorlar bu tip durumlarda dinlenmeyi tavsiye ediyor ekin bugün kargoya verdim ilacını yarın sende olur sanırım eline ulaşınca bilgi verirsen sevinirim inş hayırlı olur
Canım, canını sıkma, sakin ol.
Bana da oyle oldu, bana doktor progestan vermişti.
Kasık ağrılarım ve kahve rengi kanamam vardı.
Hamileydim ve ha bugün ha yarın adet olacak gibiydim.
Benimki 11 haftalığa kadar sürmüştü. Sonra kendinden kesildi.
Sen yatakta dinlen, birşey yapma. Moralini yüksek tut, aklına kötü birşeyleri getirme, stres hiç iyi değildir.
Canını ne isterse onu ye, diyeti boşver. Film seyret, kitap oku.
Hamileliğin kefini çıkar.
Çok beklenen bebişleri işte böyle biraz nazlı oluyorlar.
Tatlım, dedim gibi, moralini yüksek tut. Allahın iziniyle hiç birşey olmaz.
melekbade keyfini kaçırma bu tarz lekelenmeler yaşayan çok arkadaş okudum ben burda genelde doktorlar bu tip durumlarda dinlenmeyi tavsiye ediyor ekin bugün kargoya verdim ilacını yarın sende olur sanırım eline ulaşınca bilgi verirsen sevinirim inş hayırlı olur
Canım, canını sıkma, sakin ol.
Bana da oyle oldu, bana doktor progestan vermişti.
Kasık ağrılarım ve kahve rengi kanamam vardı.
Hamileydim ve ha bugün ha yarın adet olacak gibiydim.
Benimki 11 haftalığa kadar sürmüştü. Sonra kendinden kesildi.
Sen yatakta dinlen, birşey yapma. Moralini yüksek tut, aklına kötü birşeyleri getirme, stres hiç iyi değildir.
Canını ne isterse onu ye, diyeti boşver. Film seyret, kitap oku.
Hamileliğin kefini çıkar.
Çok beklenen bebişleri işte böyle biraz nazlı oluyorlar.
Tatlım, dedim gibi, moralini yüksek tut. Allahın iziniyle hiç birşey olmaz.
çok teşekkür ederim canımmm dün dr u değiştirdim memorial e gittik ultrasondan baktı kalp görüntüsü ve sesini duydumve bi sürü test yapıldım bişey çıkmadı. dr progestan hapı vermeye gerek duymuyorum öyle bir riskin yok şu an için dedi artık eşimle 3 gündür herşey zehir olmuştu dün bi nefes aldık çok saol canım sende içimi rahatlatmıştın bebeişini ve seni çoook öpüyorum
Arkadaşlar ben de ilacı kullandım ve şu an 9 haftalık hamileyim İnşaallah sizlerede faydası olur.
Bu ilacı bize öneren arkadaşımız Arise sonsuz teşekkür ediyorum, Allah herkesin gönlüne göre versin
Ariscigim selam nasılsın tatlım uzun zamandır haberleşemedik umarım sen ve bebişin iyidir ben tüp bebek yaptırdım hamileyim kese göründü kalp atışı için beklemedeyim dua et canım oldumu herşeyim iyi gitsin seni çok öpüyorum allaha emanet ol ( Sana haber vermek istedim)
İyi olduğunuza çok çok sevindim canım. Ben sana söylemedi mi, çok beklenen bebekleri biraz nazlı olurlar.
Kalp atışlarını duyduğunu nekadar heycanlandığını tahmin edebiliyorum, canım benim.
Ha, bu arada, içimden bir ses erkek olduğunu söyluyor. :)
Bende senide, minik bebişini de öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?