merhaba melekbede, bebeğinin ve senin iyi olmana çoook sevindim.İnşallah rabbim sağsalim kucağına almayıda nasip eder.hepimiz bebişlerimize kavuşabilmek için çoook şeyler yaşadık ve yaşıyoruz.bazılarımız hala kavuşabilmek için savaşını sürdürürken,sizlerin hamile kalması bebişlerine kavuşması bizleri çooook mutlu ediyor.ve bizlere umut oluyorsunuz.yüce rabbim şu mübarek günde hepimizi sevindirir inşaallah.Ariscimm nerdesin canm tatilemi çıktın oğlun nasıl? Bizde iyiyiz geçen gün dr a gittik ikili test için ultrasonda normaldi kan sonucumuzda bu hafta içi çıkacak merakla bekliyoruz
Lee canm noldu sonuç varmı bi gelişme?
ve ilacı kullanan arkadaşlar bi değişiklik oldumu
Arkadaşlar başıma gelen talihsiz olayı sizinle paylaşmak istedim daha dikkatli olun diye,
Bende bu ilaç sayesinde hamile kalmıştım ve herşey normal giderken 17 haftalıkken bebeğin içinde bulunduğu kesesinin delindiği ve suyun boşaldığını söyledi doktorlar ve bebeği suni sancı ile tahliye ettiler lütfen hamileliğinizde çok dikkat edin bu tarif edilemez bir üzüntü oldu benim için Allah düşmanıma yaşatmasın.
Sizden ricam hamileliğinizde bol su için ve lütfen hamileliğinizi gözlerden uzak geçirmeye özen gösterin Allah hiç kimseye böyle acılar yaşatmasın inşaallah.
Bu tip durumlarla karşılaşan varsa en azından nedenini bilenler yazarsa sevinirim başka insanlara örnek olması açısından iyi olur.
merhaba, ilacı kullanmaya başlayalı ikinci dönemimdeyim reglimde bir değişiklik olmadı hatta tam gününde ilacı içmeye bırakıyorum ve adet oluyorum. yan etki olarak sadece ilk ay ara kanama yaptı başka bir yan etki hisetmedim. adetime bir hafta var ve göğüslerim ağrıyor kasıklarımda minik batmalar var. nednse bu ilaca çok güveniyorum ve bu yüzden tüp bebek tedavimi hep erteliyorum.
merhaba melekbede, bebeğinin ve senin iyi olmana çoook sevindim.İnşallah rabbim sağsalim kucağına almayıda nasip eder.hepimiz bebişlerimize kavuşabilmek için çoook şeyler yaşadık ve yaşıyoruz.bazılarımız hala kavuşabilmek için savaşını sürdürürken,sizlerin hamile kalması bebişlerine kavuşması bizleri çooook mutlu ediyor.ve bizlere umut oluyorsunuz.yüce rabbim şu mübarek günde hepimizi sevindirir inşaallah.
şehir dışından misafirlerim ve işlerim dolayısıyla pek yazamadım.ben dr.gitmiştim ya, yapılan test ve üstten ultrason muayenesinde hamilelik görülmemişti.işin enteresan tarafı dr.kistte görmemişti.sol yumurtalığımın normalden büyük görüldüğünü söylemiş bende buna karşılık acaba kist olabilirmi?gecikmem bundan dolayımı diye sormuştum.bana hayır kistin yok ben problem görmüyorum demiş söktürücü vermişti.Bu arada tüp bebek merkezindeki dr.umu aramış ona durumu anlatmıştım o da bana 1 hafta daha bekle ilaç kullanma demişti.neyse ben 17.gün tekrar başka bir dr.a gittim.durumu anlattım altan muayenede sol tarafımda kist gördü, hamilelik yok.(diğer dr.Eskişehirde iyi bir dr. olarak biliniyor ve güvendiğim biriydi hayret yani nasıl kisti göremez ve bana herşey yolunda der anlamadım)yani tüp tedaviyi yarım bıraktığımda oluşan kist geçmemiş.ben tekrar tüp bebek dr.unu aradım.bana söktürücüyü kullanmamı söyledi.şuan ilaç kullanıyorum.cmrt.günü ilaç bitiyor inşaallah regl olurum ve kistte geçmiş olur.bu arada soğan suyu kürü uyguluyorum.oruç oluncada günde 2 defa içebiliyorum.anlayacağın tüp tedavim bayramdan sonraya kaldı.allahtan hayırlısı.İnşallah senden ve senin gibi sonuç bekleyen arkadaşlardan hayırlı haberlerinizi alırız.) kendine ve bebeğine sağlık diliyorum.kendine dikkat et ) buradan arise ve diğer arkadaşlara da çoooooook selamlar.hayırlı ramazanlar diliyorum.inşaallah ramazanın bereketi dularından bizlerde nasibimizi alır ve çifte bayramlar yaşarız.
Arkadaşlar başıma gelen talihsiz olayı sizinle paylaşmak istedim daha dikkatli olun diye,
Bende bu ilaç sayesinde hamile kalmıştım ve herşey normal giderken 17 haftalıkken bebeğin içinde bulunduğu kesesinin delindiği ve suyun boşaldığını söyledi doktorlar ve bebeği suni sancı ile tahliye ettiler lütfen hamileliğinizde çok dikkat edin bu tarif edilemez bir üzüntü oldu benim için Allah düşmanıma yaşatmasın.
Sizden ricam hamileliğinizde bol su için ve lütfen hamileliğinizi gözlerden uzak geçirmeye özen gösterin Allah hiç kimseye böyle acılar yaşatmasın inşaallah.
Bu tip durumlarla karşılaşan varsa en azından nedenini bilenler yazarsa sevinirim başka insanlara örnek olması açısından iyi olur.
çok geçmiş olsun gerçekten çok üzücü tam en tehlikeli zamanları geçti diyosun başka bişey oluyo yani hamileliğin sonuna kadar risk devam ediyo sana Allah tan sabırlar diliyorum. dr lar bi sebep söylemedimi
Melekbadeciğim çok sağol ilgin için inşaallah sende sağlıklı bir dokuz ay geçirirsin ve kucağına alırsın yavrunu daha bugün kontrole gittim dr oda kesin bir sebep söyleyemiyo ama yüksek derecede enfeksiyon olabilir diyor sana tavsiyem bol su içmen.
kızlarrr, ilacı kullanmaya başlayalı 3. reglimi bekliyordum bugün dün test yapmştım pozitif çıkınca bugun kan verdim değerim 88 cıktı. sanırım hamileyim, ruyada gibiyim..Ben bu ilaca çok guvenmiştim guvenmi boşa çıkarmadı, inşallah devamı gelir. dua edin bana ne olur..
kızlarrr, ilacı kullanmaya başlayalı 3. reglimi bekliyordum bugün dün test yapmştım pozitif çıkınca bugun kan verdim değerim 88 cıktı. sanırım hamileyim, ruyada gibiyim..Ben bu ilaca çok guvenmiştim guvenmi boşa çıkarmadı, inşallah devamı gelir. dua edin bana ne olur..
landarch gözün aydın Rabbim sağlıkla kucaklamanı nasip etsin İNŞALLAHHH
Bende 1 ay kullandım gerisi duruyor.
Benim eşimdede sorun var yeni varikosel ameliyatı oldu o yüzden kullanmadım.
Ya birde tıbbi alkol içerdiği için Ramazanda kullanmakta içime sinmedi.
Darısı başımıza dularında bizede yer var canım..
ekin sen nerden nasıl aldın canım yaaa
kızlar bende bu ilaçtan almak istiyorum yardımcı olabilecek biri varmı ? amerikada arkadasım var o araştıracak ama yok sanırım orda.
Romanya da da tanıdıgım yok yani nasıl alıcaz ooffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?