iyiyim canım şimdilik, daha 10 haftalığız progestandandan sonra durdu lekelenmem 2 haftadır gitmiyoruz dr a bu perşembeye gideceğiz inş çok korkuyorum inş bişey çıkmaz sen neler yapıyosun
meraba arkadaşlarinşallah herkes iyidir şu ilaçlar, bitkiler, otlar, çöpler vesile olurda herbirimiz teker teker müjdeleri veririz inşallahhhhh
benim ilacım elime geçti çok şükürama maalesf 1 tane şişe olarak geldi anlamadık ama biz 4 şişe istedik, 3 ay kullanıcaz ya 4 şişe spariş ettik ama gelirken bize 5 şişe geliyor dediler, ama gele gele geldiki 1 şişeeeee:44: bunada şükür tabi ama yanlış anlaşılma olmuş, iletişim kopukluğu olmuş, bişeyler olmuş bir şekilde 1 şişe geldi.
ama söz verdiler, nasılsa yerini yurdunu öğrendik, getirme şeklinide öğrendik, kalanını sonra getirtiriz dedilerbakalım ne olacak bilmiyorum ama elimde kıymetli olarak 1 şişe varrrrrrrrrrr
onuda adetimin bitimine kullanacağım,(daha adetime 10 gün var) için köşe bucak nerde rahat ettiririm dolaptamı, raftamı, çekmecedemi,karanlık yerdemi ne edeceğimi şaşırdımmeeeeeeee kıymetli
gelişmeleri bildiririm size kullanmaya başlayınca, özellikle söyleme gereği duydum ihtiyacı olan arkadaşların beklentisi olmasın diyeinşallah güzel sonuçlar alırız.( ilacı getirtmek sorun değilmiş, onunla hamilelik vesile olacaksa bir şekilde getirtilir )hepinizi öperim çıkarım
aris nasılsın?sana birşey sorucağım benim adet tarihim 10 temmuzdu ben ilaçı bıraktım adet olacağım diye test yaptım ama neğatif sonuç adet geçikmelerim oluyor bazen sana sorum şu adet tarihimde ilaçı bırakmayıp devammı etseydim adet olana kadar yok sa ilaçı bırakıp adet olmayımı bekleyim aklım karıştı açıkcası?
meraba arkadaşlarinşallah herkes iyidir şu ilaçlar, bitkiler, otlar, çöpler vesile olurda herbirimiz teker teker müjdeleri veririz inşallahhhhh
benim ilacım elime geçti çok şükürama maalesf 1 tane şişe olarak geldi anlamadık ama biz 4 şişe istedik, 3 ay kullanıcaz ya 4 şişe spariş ettik ama gelirken bize 5 şişe geliyor dediler, ama gele gele geldiki 1 şişeeeee:44: bunada şükür tabi ama yanlış anlaşılma olmuş, iletişim kopukluğu olmuş, bişeyler olmuş bir şekilde 1 şişe geldi.
ama söz verdiler, nasılsa yerini yurdunu öğrendik, getirme şeklinide öğrendik, kalanını sonra getirtiriz dedilerbakalım ne olacak bilmiyorum ama elimde kıymetli olarak 1 şişe varrrrrrrrrrr
onuda adetimin bitimine kullanacağım,(daha adetime 10 gün var) için köşe bucak nerde rahat ettiririm dolaptamı, raftamı, çekmecedemi,karanlık yerdemi ne edeceğimi şaşırdımmeeeeeeee kıymetli
gelişmeleri bildiririm size kullanmaya başlayınca, özellikle söyleme gereği duydum ihtiyacı olan arkadaşların beklentisi olmasın diyeinşallah güzel sonuçlar alırız.( ilacı getirtmek sorun değilmiş, onunla hamilelik vesile olacaksa bir şekilde getirtilir )hepinizi öperim çıkarım
merhaba melekbade, durumunun iyiye gitmesine çok sevindim) inşaallah perşembeye daha iyi haberlerini alırız. sağlıcakla kal.
İyi olduğunu çok sevindim canım. Korkulacak birşey yoktur, okadar stres yapma, bebişini üzme.
Perşembe günü doktor ne dedi hakkında bilgi ver canım. Belki cinsiyetini öğrenebilirsin. Gerçeği bana kız dediler, erkek oldu.
Bak kız olursa, gelin alırım, heberin olsun. :123:
Ben iyiym canım,çalışıyorum, bebişimle uraşıyorum. Büyüdü çok tatlı oldu. Şeker gibi vallah.
Biraz kendine gel canım, seni evime davet edeceğim, kabul edersen tabi.
Şimdilik öpüyorum seni.
Canım benim, madem senin adenin düzensizse ilaçını nezaman kesmek gerektiği tahmin etmek çok zordur.
Böyle bir durum varsa, adet olacağın tahmin ettin tarihten 1 hafta önce ilaçını bırak.
Şimdilik kesinlikle kullanma. Bekle bakalım ne olacak. Gelişmelerden haber et, canım.
merhaba canım,bebişin ve sen iyisinizdir inşaallah.ben bu ayın 11 gibi tüp bebeğe başlayacaktım fakat reglimde 6 günlük bir gecikme oldu hiç böyle yapmazdı. çok dakiktir maşallahsağol canımm şimdilik iyiyiz çok şükür sen neler yaptın varmı gelişmeler şöyle güzel haberler alalım senden de inşallah
merhaba canım,bebişin ve sen iyisinizdir inşaallah.ben bu ayın 11 gibi tüp bebeğe başlayacaktım fakat reglimde 6 günlük bir gecikme oldu hiç böyle yapmazdı. çok dakiktir maşallah)
bugün kan testi yaptırdım acaba diyerek maalesef negatif çıktı acaba kistmi var dedik allaha şükür kist yokmuş (ona sevindim) Dhea kullanıyordum ondanmıdır diye düşündüm.
internetten araştırdım pek geciktirdiğinden şikayet eden yok gibi.dr. söktürücü tablet verdi.ama ben merkez deki dr.umla görüşmeden birşey kullanmayı düşünmüyorum.bakalım akşam saatlerinde arayacak.
allahtan hayırlısı. sağlıcakla kal)
şimdilik iyiyiz canmm hadi inş tüp bebeğe gerek kalmadan bebişin olur kan tahlilindede kesin sonuç çıkıyormuş ama yinede dikkatli ol söktürücü falan kullanmadan önce biraz bekle. tam tüp bebek yaptıracakken ilk kez reglinin gecikmesi gerçekten tuhaf olmuş inş bi hayır vardır canmm sana bebişimle iyi şanslar diliyoruz tedavi olursanda sakin ol yat dinlen inşallah herşey yolunda gidecek
Arkadaşım nasıl getirttirdin bende getirtmek istiyorum.
canım ya ben çok uğraşmadım ev sahibim fransada yaşıyor, fransada olabileceğini düşünerek ondan istedikama sadece romanyada varmış gerçekte fransada yokmuş ev sahibimizde allah razı olsun romanyadan getirtti bize biz hiç uğraşmadık yani canım inşallah sende getirtebilrsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?