Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

meraba arkadaşlarinşallah herkes iyidir şu ilaçlar, bitkiler, otlar, çöpler vesile olurda herbirimiz teker teker müjdeleri veririz inşallahhhhh
benim ilacım elime geçti çok şükür ama maalesf 1 tane şişe olarak geldianlamadık ama biz 4 şişe istedik, 3 ay kullanıcaz ya 4 şişe spariş ettik ama gelirken bize 5 şişe geliyor dediler, ama gele gele geldiki 1 şişeeeee:44: bunada şükür tabi ama yanlış anlaşılma olmuş, iletişim kopukluğu olmuş, bişeyler olmuş bir şekilde 1 şişe geldi.
ama söz verdiler, nasılsa yerini yurdunu öğrendik, getirme şeklinide öğrendik, kalanını sonra getirtiriz dediler bakalım ne olacak bilmiyorum ama elimde kıymetli olarak 1 şişe varrrrrrrrrrr
onuda adetimin bitimine kullanacağım,(daha adetime 10 gün var) için köşe bucak nerde rahat ettiririm dolaptamı, raftamı, çekmecedemi,karanlık yerdemi ne edeceğimi şaşırdımm eeeeeeee kıymetli
gelişmeleri bildiririm size kullanmaya başlayınca, özellikle söyleme gereği duydum ihtiyacı olan arkadaşların beklentisi olmasın diye inşallah güzel sonuçlar alırız.( ilacı getirtmek sorun değilmiş, onunla hamilelik vesile olacaksa bir şekilde getirtilir )hepinizi öperim çıkarım

aris nasılsın?sana birşey sorucağım benim adet tarihim 10 temmuzdu ben ilaçı bıraktım adet olacağım diye test yaptım ama neğatif sonuç adet geçikmelerim oluyor bazen sana sorum şu adet tarihimde ilaçı bırakmayıp devammı etseydim adet olana kadar yok sa ilaçı bırakıp adet olmayımı bekleyim aklım karıştı açıkcası?

iyiyim canım şimdilik, daha 10 haftalığız progestandandan sonra durdu lekelenmem 2 haftadır gitmiyoruz dr a bu perşembeye gideceğiz inş çok korkuyorum inş bişey çıkmaz sen neler yapıyosun

İyi olduğunu çok sevindim canım. Korkulacak birşey yoktur, okadar stres yapma, bebişini üzme.
Perşembe günü doktor ne dedi hakkında bilgi ver canım. Belki cinsiyetini öğrenebilirsin. Gerçeği bana kız dediler, erkek oldu.
Bak kız olursa, gelin alırım, heberin olsun. :123:
Ben iyiym canım,çalışıyorum, bebişimle uraşıyorum. Büyüdü çok tatlı oldu. Şeker gibi vallah.
Biraz kendine gel canım, seni evime davet edeceğim, kabul edersen tabi.
Şimdilik öpüyorum seni.

canım benim ya
İnşallah herşey dilediğin gibi olur.
Seni öpüyorum.

Canım benim, madem senin adenin düzensizse ilaçını nezaman kesmek gerektiği tahmin etmek çok zordur.
Böyle bir durum varsa, adet olacağın tahmin ettin tarihten 1 hafta önce ilaçını bırak.
Şimdilik kesinlikle kullanma. Bekle bakalım ne olacak. Gelişmelerden haber et, canım.

nasıl getirttiniz ben hala bir yolunu bulamadımda( açıklarsan sevinirim

merhaba melekbade, durumunun iyiye gitmesine çok sevindim) inşaallah perşembeye daha iyi haberlerini alırız. sağlıcakla kal.

sağol canımm şimdilik iyiyiz çok şükür sen neler yaptın varmı gelişmeler şöyle güzel haberler alalım senden de inşallah

canımmm bugün gittim dr a çok şükür herşey yolunda dedi bide ultrasonda kıpırkıpırdı resminde bi bacak havadaydı :))) 1aydır bağımı koparmıştım bebişimle moral bozukluğundan bugün sevinçten kendime kıyafet aldım bol bol cinsiyetini öğrenemedim 2 hafta sonra ikili tes için tekrar gideceğiz o zaman söyler heralde kız olursa senin oğluşuna verdim gitti canımmm çok öpüyorum onu Allah uzun sağlıklı huzurlu bir ömür verir inşallah. Bu arada atama yapıldı geçen hafta bende hakkariye atandım onu da söyledim dr uma orda da çok iyi drlar vardır dedi (( neyseki eylülde daha 1 buçuk ayım var 4 ay kalıp geleceğim doğum iznine yaza kadar da rapor alıp gitmeyeceğim sonrada eş durumundan istanbula tayin isteyeceğim bi sorun olmazsa. Ariscimmm seninle tanışmayı bende çok istiyorum bende seni beklerim bahçelievlerdeyim canımmmm seni çokkk öpüyorumm

cevap için sağol aris bekleyelim bakalım sonuç ne olacak hayırlısı neyse o olsun bakalım.

merhaba, ben bu ay ilacı kullandım tam adet olmam gereken gün ilacı bıraktım ve aynı gün adet oldum. bu aydan çok umutluydum ama olmadı.. ilacı kullanan herkes bilgi verirse cok iyi olur. ben herhangi bir yan etki hisetmedim sadece biraz lekelenmelerim oldu ama kanlı değildi kesinlikle. 2 ay once lap. ve hist. olmuştum belki onların etkisi ile olmuştur.

sağol canımm şimdilik iyiyiz çok şükür sen neler yaptın varmı gelişmeler şöyle güzel haberler alalım senden de inşallah
merhaba canım,bebişin ve sen iyisinizdir inşaallah.ben bu ayın 11 gibi tüp bebeğe başlayacaktım fakat reglimde 6 günlük bir gecikme oldu hiç böyle yapmazdı. çok dakiktir maşallah )
bugün kan testi yaptırdım acaba diyerek maalesef negatif çıktı acaba kistmi var dedik allaha şükür kist yokmuş (ona sevindim) Dhea kullanıyordum ondanmıdır diye düşündüm.
internetten araştırdım pek geciktirdiğinden şikayet eden yok gibi.dr. söktürücü tablet verdi.ama ben merkez deki dr.umla görüşmeden birşey kullanmayı düşünmüyorum.bakalım akşam saatlerinde arayacak.
allahtan hayırlısı. sağlıcakla kal )

şimdilik iyiyiz canmm hadi inş tüp bebeğe gerek kalmadan bebişin olur kan tahlilindede kesin sonuç çıkıyormuş ama yinede dikkatli ol söktürücü falan kullanmadan önce biraz bekle. tam tüp bebek yaptıracakken ilk kez reglinin gecikmesi gerçekten tuhaf olmuş inş bi hayır vardır canmm sana bebişimle iyi şanslar diliyoruz tedavi olursanda sakin ol yat dinlen inşallah herşey yolunda gidecek

arkadaşlar bu ay ilacı kullanırken çok umutlanmıştım ama ikigün önce özel günüm oldu çok üzüldüm.hayırlısı diyorum artık bu ay tekrar başlıcam özel günümün bitmesini bekliyorum.

bebeğinle senin iyi olmana çoook sevindim.sizler bizlere umutsunuz) dr.umu aradım ve sakın söktürücü tableti kullanma dedi.beklemedeyim.) çoook öptüm seni sağlıcakla kal.

Arkadaşım nasıl getirttirdin bende getirtmek istiyorum.

Arkadaşım nasıl getirttirdin bende getirtmek istiyorum.

canım ya ben çok uğraşmadım ev sahibim fransada yaşıyor, fransada olabileceğini düşünerek ondan istedikama sadece romanyada varmış gerçekte fransada yokmuş ev sahibimizde allah razı olsun romanyadan getirtti bize biz hiç uğraşmadık yani canım inşallah sende getirtebilrsin

arkadaşlar ben bugün ilaca başladım:94::94::94::94:ama unutup kahvaltıdan sonra aldım neyse ilk günün günahı olmaz demigelişmeleri sizinle paylaşıcam okgörüşürüzzzz

Teşekkürler canım inşallah birilerini bulurum getirtecek.

Ariscimm nerdesin canm tatilemi çıktın oğlun nasıl? Bizde iyiyiz geçen gün dr a gittik ikili test için ultrasonda normaldi kan sonucumuzda bu hafta içi çıkacak merakla bekliyoruz
Lee canm noldu sonuç varmı bi gelişme?
ve ilacı kullanan arkadaşlar bi değişiklik oldumu

meraba canlar nasılsınız bakalım
ben ilaca devam etmedim tam 1 hafta kullandım ve yumurtlama gününe gelincede bıraktım sebebide :94::94:boğazlarım şişti ve ateşlendim bir kaç gün, biliyosunuz ateşli hastalıklarda özellikle üreme sistemleri işlevini düzgün yapamaz, bende tedirgin oldum ilacı boşa kullanmayım neolur ne olmaz dedim önümüzdeki aya kullanmak için şimdilik bıraktım
ama bir hafta kulanmanında belki etkisi olur diye tedbiri elden bırakmıyorum ve yumurtlama günlerimi boş geçirmiyorum çalışıyorum bakalım hayırlısı ne olacak

bu arada ialaç bende biraz baş ağrısı ve beynimde bir baskı oluşturdu sanırım tansiyonumu yükseltti:94::94: ama dayanılmayacak kadar çok değil yoksa hemen bırakırdım ve zamanlada sanki şikayetler azalıyor gibi. bende etkisi bunlar oldu kızlar haydi ben çıkıyorum sonra görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…