meraba canlar nasılsınız bakalım
ben ilaca devam etmedim tam 1 hafta kullandım ve yumurtlama gününe gelincede bıraktım sebebide :94::94:boğazlarım şişti ve ateşlendim bir kaç gün, biliyosunuz ateşli hastalıklarda özellikle üreme sistemleri işlevini düzgün yapamaz, bende tedirgin oldum ilacı boşa kullanmayım neolur ne olmaz dedim önümüzdeki aya kullanmak için şimdilik bıraktım
ama bir hafta kulanmanında belki etkisi olur diye tedbiri elden bırakmıyorum ve yumurtlama günlerimi boş geçirmiyorum çalışıyorumbakalım hayırlısı ne olacak
bu arada ialaç bende biraz baş ağrısı ve beynimde bir baskı oluşturdu sanırım tansiyonumu yükseltti:94::94: ama dayanılmayacak kadar çok değil yoksa hemen bırakırdım ve zamanlada sanki şikayetler azalıyor gibi. bende etkisi bunlar oldu kızlarhaydi ben çıkıyorum sonra görüşürüz
merhabalar,bu ilaçtan bende almak istiyorum ,mümkünse ilacın üzerinde yazan yazıları buraya yazabilirmisin,ilacın markasını öğrenmek istiyorum belki böylece bende biryerlerden bulabilirim,
Arkadaşlar başıma gelen talihsiz olayı sizinle paylaşmak istedim daha dikkatli olun diye,
Bende bu ilaç sayesinde hamile kalmıştım ve herşey normal giderken 17 haftalıkken bebeğin içinde bulunduğu kesesinin delindiği ve suyun boşaldığını söyledi doktorlar ve bebeği suni sancı ile tahliye ettiler lütfen hamileliğinizde çok dikkat edin bu tarif edilemez bir üzüntü oldu benim için Allah düşmanıma yaşatmasın.
Sizden ricam hamileliğinizde bol su için ve lütfen hamileliğinizi gözlerden uzak geçirmeye özen gösterin Allah hiç kimseye böyle acılar yaşatmasın inşaallah.
Bu tip durumlarla karşılaşan varsa en azından nedenini bilenler yazarsa sevinirim başka insanlara örnek olması açısından iyi olur.
arkadaslar deneyen varmi daha; iyi geliyormu ??
hani ilk yazan arkadasimizdan baska kulanipda isine yarayan varmi ?
ben almanyada kaliyorum ve bu ot okadar cokki burada her dere kenarinda büyüyor !! hic aklima gelmezd bu otun bir ise yariyacagi!! bende merak ettim eczaneye gidipde bir arastirim !! Size haber veririm (almanca adida ...
Wiesen bärenklau)
ilaca ulaşabilecen cok kişi olmadıgı için deneyebilen bir kaç kişi var.
2-3 kişi var burada hamiş kalan:) bende ilacı henüz kullanmadım ama eylülde başlıcam burdan bi abla gönderdi sagolsun...
bende bi tanıdık bulabildim sonunda ona söyledim..
kendime 2 şişe söyledim
3 şişe de fazla söyledim şimdilik.
isteyen varsa özelden yada buradan yazabilirsiniz.
ona göre getirtiriz.
Öncelikle Ayşemoon, canım benim.
Gerçekten çok çok üzüldüm, ne diyeceğim bilemiyorum
Çok birşey söylemek istemiyorum ki yaranı tazelemeyim.
Inşallah bu olayı atlatmak için Allah sana güç ve sabır verir.
Birdahaki seferde inşallah bebeğini sağ sağline kucağına alırsın, canım benim.
Çok çok geçmiş olsun.
Arisciğim msj ını yeni gördüm çok tşk ederim çok üzüldüm ama yavaş yavaş atlatıyorum Dr 3 ay sonra tekrar dene dedi ama ilaç yine etkili olurmu olmazmı bilmiyorum bu konuda bilgin varmı. Sana çok tşk ediyorum senin sayende güzel bir 4.5 ay geçirdim inş tekrar olur ama bu arada 38 yaşındayım biraz geç kaldım sanırım.
kızlaaar bomba bi haberim var.. şimdi bi tanıdıkla görüştüm 5 şişe söyledim Romanya dan posta ile göndericekler..
200 Ml yada 500Ml olur dedim.
kargo masrafı cok tutmuyormuş 8-10 günde gelir dediler.. kaç tl ye gelir 1 şişe bilmiyorum fiyat olarak bilginiz olsun.. ben 25-30 TL diye düşünüyorum ama kimler istiyorsa isimlerini alabilirsem ona göre net bir rakam veririm ilaçın gelmesi için.
merhaba arkadaşım bu ilaçtan bende istiyorum.firmanın sitesinde 200ml fiyatı 22.00 lei (RON ) yazıyor oda 13.3698 TL yapıyor. kargoyla toplam ne olur bilemem.20-30 arası olsun önemli değil.bende 3 şişe istiyorum.benide listene eklersen sevinirim.
kızlaaar bomba bi haberim var.. şimdi bi tanıdıkla görüştüm 5 şişe söyledim Romanya dan posta ile göndericekler..
kargo masrafı cok tutmuyormuş 8-10 günde gelir dediler.. kaç tl ye gelir 1 şişe bilmiyorum fiyat olarak bilginiz olsun.. ben 25-30 TL diye düşünüyorum ama kimler istiyorsa isimlerini alabilirsem ona göre net bir rakam veririm ilaçın gelmesi için.
selamlar ben landarchın diğer topicten arkadasıyım. konuyu sürekli takip ediyoruz ilacı almanın yollarını arıyoruz fakat henüz sonuca ulaşamadık landarch arkadasımda sağolsun uğraşıyor ama ben alabildiğim kadar alıp biran önce başlamak istiyorum. eğer hala kontenjan varsa bende 1 şişe rica ediyorum. özelden bilgilerini gönderebilirsen hesabına ücretini hemen gönderirim. eğer 2 gönderebilirsen oda uygun benim için bir arkadaşım var ona gönderirim bende.
ayy heyecan yaptım. çok tşk ederiz yardımlarınız için.
merhaba arkadaşım bu ilaçtan bende istiyorum.firmanın sitesinde 200ml fiyatı 22.00 lei (RON ) yazıyor oda 13.3698 TL yapıyor. kargoyla toplam ne olur bilemem.20-30 arası olsun önemli değil.bende 3 şişe istiyorum.benide listene eklersen sevinirim.
tamam canım sana 3 şişe diye yazıyorum..
canım önce ilaçlar gelsin fiyatı belli olsun ona göre parasını göndeririz.
senide ekledim 2 şişe olarak 1 şişe olmasın ne olur ne olmaz en az 3 ay kullanmak lazımmış...
tamam canım sana 3 şişe diye yazıyorum..
oleyyyyyy)) sağol canım benide eklediğin için.bende daha önce bana ilacı temin eden arkadaşa söyleyeceğim.biraz nazlanıyor.inşallah ikna ederimde diğer isteyen arkadaşlarada veririz.
onun getirtip getirtemeyeceğine emin olamadığım için senin benide listene eklemeni istedim.şimdiden çooooook teşekkürler)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?