Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

Canım bu yazın benim o kadar mutlu etti ki inanamazsın.. hani küçükken bayram gecesi heyecandan uyuyamazdık ya karnımıza bi agrı girerdi aynen öyle bişi oldu
özelden yazdım sana canım Allah Senden Razı olsunnn , Şu mübarek günde Allahımın bana mucizesi de sensin heralde inşallah şifa olur bana da senin gibi ..
:78::78:

kızlar bu tam olarak ne için kullanılıyo.bayan mı erkek intertilitesinde mi etkili.nolur cevap verin....

kızlar bu tam olarak ne için kullanılıyo.bayan mı erkek intertilitesinde mi etkili.nolur cevap verin....

canım hem bayan hem erkek infertilitesi için kullanılıyormuş. Eşinle beraber kullanabiliyorsun. mesela benim eşimde bir sorun yok benim elime geçerse ben tek kullanmayı düşünüyorum.. eşime de ne olur ne olmaz diye kuru incir yediricem sadece:)

seni şu ramazan gününde canı gönülden kutluyorum Allah kucagına almayı nasip etsin bu ilacı bende almak istiyorum daha önce bir şişe kullandım olmadı bir şişe dehe kullanmak istiyorum senin elinde kalan başka ilaç varsa ücreti neyse ödeyip almak isterim darısı olamayanların başına hoşçakal

selam canım siz nerden aldınız biz nasıl siparis veririz yardımcı olurmusunuz bende polikistik over var iyi gelirmi acaba:44::44::44:

[/TABL merhaba arkadaşlar ilk sayfayı okuyunca heycanlandım tüm sayfaları okuyamadım bu ilacı nerden getittirebiliyoruza banada yardımcı olabilir misiniz lütfen

Öncelikle Ayşemoon, canım benim.
Gerçekten çok çok üzüldüm, ne diyeceğim bilemiyorum
Çok birşey söylemek istemiyorum ki yaranı tazelemeyim.
Inşallah bu olayı atlatmak için Allah sana güç ve sabır verir.
Birdahaki seferde inşallah bebeğini sağ sağline kucağına alırsın, canım benim.
Çok çok geçmiş olsun.

Landarch, seni candan kutluyorum, canım.
Allah sana sağlıklı ve güzel bir bebek nasip eder, inşallah.
Bende ilk HCG testini yaptığımda 79 çıkmıştır, bir kaç günlük hamileydim ama ultrasonda kese görünmemiştir.
Kendine ve bebişine çok çok iyi bak canım. Öpüyorum.

Melekbade, sen nasılsın canım?
Artık bebişin büyümüştür.
Cinsiyetini öğrenmiştin herhalde yok sa surpriz mı olsun diyorsun ?
Kendine ve bebeişine iyi bak canım. Çok öpüyorum, canım benim.

canım tam tesadüf oldu karşılaştık bebiş iyi büyüdü en son ikili test için gittik dr söylemedi cinsiyetini şu an 15 haftalık olduk 1o gün sonra tekrar gideceğiz hayırlısı artık sen nerelerdeydin oğlun nasıl bende hazırlanıyorum atamam yapıldı başka bi şehire eylülde yolculuk var bende seni çok öpüyorum canım inş tanışmak kısmet olur seninle

canlarım ya benim eşimde azosperm var canlı sperm yok yani..o kullansa nolur ki.bi de sadece romanyada mı var benim orda kimsem yok nerden bulabilirim başka..bilenler cevap verirse süper olur

sana çok çok çok tesekkur ederim ki böle bir topic açtın ve bizi bilgilendirdin, Allah razı olsun..

kızlar keşke elimde fazla ilac olsa da size yollasam bunu samimiyetle söylüyorum. bakın ben keseyi daha görmedim ama elimde kalan ilacı bir arkadaşa söz verdim hiçbir ucret beklemeden cünkü inanın hamile kalmak bile bana yetti, o kadar umutsuzdum ki.. şimdi hayırlısı için dua ediyorum.. ben ilacı buldum ewet ama tanımadığım birinin bir yakınına ulaşarak binbir rica ile.. daha olmadı facebook sayfama yazacaktım romanyada tanıdığı olan varmı diye, yaani umut kapısı deyip elimdeki butun imkanları seferber etmeye razıydım. çok şükür ki buldum getirtirdim, sizden rica ediyorum sizde şartları zorlayın bu ilacı getirmeye calışın hatta bir havuz oluşturalım kimin eline fazla gecerse birbirimize yollayalım. benm de cevremden bu ilaca ulaşmaya calışan cook insan var, inşallah bir yolunu bulacaz bakalm

Günaydın Hanımlar O şanslı kişi ben oluyorum
Allahım inşallah bana da derman olur.
Hafta sonu yine malesef bebek yap nidaları ile psikilojik baskıya ugradım daha bunun bayramı var.. off düşündükçe sıkılıyorum
Eşime diyorum soranlara şunu dicez bunu dicez diye şakaya vurucaz filan neler geciyo aklımdan .. bide milleti oyalıyoruz kendi derdimiz yetmezmiş gibi...

Bu arada bizim iş yerinden bir müşterimizin yurt dışı baglantıları var. Sordum kendisine Romanyada tanıdıgım var dedi.. kendisi ile detaylı görüşüp getirebilir mi sorucam bugün.
Eğer getirtirim derse bi 10 şişe sipariş ederim bakalım nasıl olucak bilmiyorum ama .. Dönüş yapıcam burdan..

Teşekkürler canım inşallah birilerini bulurum getirtecek.
canım bizde de azosperm var siz buldunuz mu ya da kullanıyor musunuz...

canım eğer bulursan bize de getirtebilir misin neyse ücreti kat kat vermeye razıyım...ömür boyu dua ederim sana öyle bişey olsa ahhh

canım bizde de azosperm var siz buldunuz mu ya da kullanıyor musunuz...

canım eğer bulursan bize de getirtebilir misin neyse ücreti kat kat vermeye razıyım...ömür boyu dua ederim sana öyle bişey olsa ahhh

inşallah canım inan bende bulabilmeyi çok istiyorum müşterimle halen görüşemedim telefonla görüşmeyi denicem :) burdan bilgi veririm yeniden...

ben ilaçı içmeye ara verdim çünkü ramazanda düzenli içemiyorum onun için bayram sonrası başlıcam inşallah. bu ramazan hürmetine rabbim bizlerede anne olmayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…