merhaba canm sana elimde kalan açılmamış bir şişeyi gönderebilirm, özelden iletişm bilgilerini yazarmısın? karşılığında hiçbirşey beklemiyorum ilaçlar elime gecince içimden gecirmiştim Allahım bana mucizemi verirsen isteyen kişilere yollayacağım diye.. bana dua etsen yeter.. inşallah sifa olur sana da, bana olduğu gibi..
kızlar bu tam olarak ne için kullanılıyo.bayan mı erkek intertilitesinde mi etkili.nolur cevap verin....
kızlarrr, ilacı kullanmaya başlayalı 3. reglimi bekliyordum bugün dün test yapmştım pozitif çıkınca bugun kan verdim değerim 88 cıktı. sanırım hamileyim, ruyada gibiyim..Ben bu ilaca çok guvenmiştim guvenmi boşa çıkarmadı, inşallah devamı gelir. dua edin bana ne olur..
merhaba canm sana elimde kalan açılmamış bir şişeyi gönderebilirm, özelden iletişm bilgilerini yazarmısın? karşılığında hiçbirşey beklemiyorum ilaçlar elime gecince içimden gecirmiştim Allahım bana mucizemi verirsen isteyen kişilere yollayacağım diye.. bana dua etsen yeter.. inşallah sifa olur sana da, bana olduğu gibi..
[/TABL merhaba arkadaşlar ilk sayfayı okuyunca heycanlandım tüm sayfaları okuyamadım bu ilacı nerden getittirebiliyoruza banada yardımcı olabilir misiniz lütfen
Melekbade, sen nasılsın canım?
Artık bebişin büyümüştür.
Cinsiyetini öğrenmiştin herhalde yok sa surpriz mı olsun diyorsun ?
Kendine ve bebeişine iyi bak canım. Çok öpüyorum, canım benim.
Landarch, seni candan kutluyorum, canım.
Allah sana sağlıklı ve güzel bir bebek nasip eder, inşallah.
Bende ilk HCG testini yaptığımda 79 çıkmıştır, bir kaç günlük hamileydim ama ultrasonda kese görünmemiştir.
Kendine ve bebişine çok çok iyi bak canım. Öpüyorum.
sana çok çok çok tesekkur ederim ki böle bir topic açtın ve bizi bilgilendirdin, Allah razı olsun..
kızlar keşke elimde fazla ilac olsa da size yollasam bunu samimiyetle söylüyorum. bakın ben keseyi daha görmedim ama elimde kalan ilacı bir arkadaşa söz verdim hiçbir ucret beklemeden cünkü inanın hamile kalmak bile bana yetti, o kadar umutsuzdum ki.. şimdi hayırlısı için dua ediyorum.. ben ilacı buldum ewet ama tanımadığım birinin bir yakınına ulaşarak binbir rica ile.. daha olmadı facebook sayfama yazacaktım romanyada tanıdığı olan varmı diye, yaani umut kapısı deyip elimdeki butun imkanları seferber etmeye razıydım. çok şükür ki buldum getirtirdim, sizden rica ediyorum sizde şartları zorlayın bu ilacı getirmeye calışın hatta bir havuz oluşturalım kimin eline fazla gecerse birbirimize yollayalım. benm de cevremden bu ilaca ulaşmaya calışan cook insan var, inşallah bir yolunu bulacaz bakalm
canım bizde de azosperm var siz buldunuz mu ya da kullanıyor musunuz...Teşekkürler canım inşallah birilerini bulurum getirtecek.
Günaydın HanımlarO şanslı kişi ben oluyorum
Allahım inşallah bana da derman olur.
Hafta sonu yine malesef bebek yap nidaları ile psikilojik baskıya ugradım daha bunun bayramı var.. off düşündükçe sıkılıyorum
Eşime diyorum soranlara şunu dicez bunu dicez diye şakaya vurucaz filan neler geciyo aklımdan .. bide milleti oyalıyoruz kendi derdimiz yetmezmiş gibi...
Bu arada bizim iş yerinden bir müşterimizin yurt dışı baglantıları var. Sordum kendisine Romanyada tanıdıgım var dedi.. kendisi ile detaylı görüşüp getirebilir mi sorucam bugün.
Eğer getirtirim derse bi 10 şişe sipariş ederim bakalım nasıl olucak bilmiyorum ama .. Dönüş yapıcam burdan..
canım bizde de azosperm var siz buldunuz mu ya da kullanıyor musunuz...
canım eğer bulursan bize de getirtebilir misin neyse ücreti kat kat vermeye razıyım...ömür boyu dua ederim sana öyle bişey olsa ahhh
inşallah canım inan bende bulabilmeyi çok istiyorum müşterimle halen görüşemedim telefonla görüşmeyi denicem :) burdan bilgi veririm yeniden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?