bende bu ilaçtan istiyorum bu ramazan günlerinde sizlere dua ederim bana da 2 şişe getirtirmisin neyse fiyatı öderim şimdiden sagol umarım geç kalmadım
Bahsettiğiniz ilacı bana da temin etme imkanınız olabilir mi...gerekli ödemeyi hesabınıza yollarım....kargoyla 2 adet yollamanız mümkün olabilir mi? Ilgilenirseniz çok sevinirim..
meraba arkadaşlar bende bu ilaçtan getirtim
binbir zahmetle, 1 hafta kullandım sonra doktora gitmeye karar verdik, ama bu aya kadar sebepsiz infertilite sandığımız durumumuzdoktora gitmemizle eşimden kaynaklı olduğumuz kesinleşti. Yani biz erkek infertilitesiyiz maalesef tabi ilacı kullanmayı bıraktım
eğer isteyen olursa (üzerinden azıcık kulandım 6-7 tatlı kaşığı kadar) ama bir şişesi tahminim 2 ay gider çünkü 3 hafta kullanılıyor bildiğim karıyla
bu ilacı isteyen arkadaşım olursa ben satabilirim 100 tl, inanın ücretsiz göndermek isterdim ama malum bende tadaviye başlıcam bu bana birazcıkta olsun destek olsun istiyorum
ama alacak arkadaşım lütfen helal etsin parasını
bu arada 30 şişe getirtmeniz bence mantıklı değil, çünkü ilaç olduğu için ülkeden çıkışı yasak olabilir
ben 4 şişe istemiştim 1 tane zor geldii
bizim durumumuz biraz vahim canım sanırımeger ılk sayfayı okursan kımseye vermek ıstemezsın cunku erkek ıcınde kullanılıor ztaen bu ılac bn esım ıcın getrtecektım
o kullanacaktı
canım doğrudur belki getiremeyebilirler baklaım tek seferde olmazsa posta posta istetiriz yeterki1-2 / 3-5 ne gelirse...
evet Erkek içinde kullanılıyor eşine kullandırsana ???
benim eşimin bi sorunu yok o yüzden ona içirmiyorum ziyan olmasın
bizim durumumuz biraz vahim canım sanırımspermlerin %97 si işe yaramaz dedi doktor sadece %2-3 ileri hareketli mecburen tüp bebek olacaz aşılamada bile şans vermiyor
inşallah herkese en azından 1 er şişe gelir canım,bebişlerinizi getirsin size inşallah bu iaçlar
sen benım durumumu bılsen kendı halıne sukredersın
gecen sne tup yaptırdıgımda 20 tane saglıklı sperm cıktı
bunun pesıne dusmus durumdayım ben gene sız ıyıymıssınız
bende aris arkadaşımızdan tavşancıl otu içeren ilacı yani bu sayfayı açan arkadaş bize 20 tl gibi bir fiyata adresimize gönderdi bakıyorum 100 tl gibi fiyatlarla ilacı satmak istiyorsun ama ben anlamadım ben ilacı alalı çok olmadı fiyat bu kadar artmaz diger arkadaşlara ve arise duyurulur kimse kandırılmasın benden söylemesi hoşçakalın
merhaba arkadaslar sayfalarin cogunu inceledim allah hepimize cabucak nasip eder insallah bebislerimizi.
melekbadecim bebisin buyumustur baya saglikla kucagina almayi nasip eder insallah.
aysemoon senin icinde cok sevinmistim ama kotu haberede bir o kadar uzuldum.umarim tekrar bebegin olur.moralini yuksek tut canim.
merakim baska hamis kalan oldumu bu ilacla.anladigim kadariyla bir grup arkadas uzun zaman olmus ilaci temin edeli.bir grup arkadasta yeni temin ediyorlar.
benimde 6 aydir korunmamama ragmen bebegim olmadi.doktora gidecegim ama bu ilacida takip ediyorum.faydasi oluyorsa almak isterim.
elbıses kac kısı alıor suanda........ve ılac ne zamn gelecek
herhangı bır kesın bılgı varmı
10 dktrafıgı varda ozel mesajda o yuzden cvp atamadım sana
ben alacam ama esımde sperm yok gıbı bırsey acaba etkısı olurmukı
aranızdada hc kullanan yok erkege
ılk sayfada erkek sperm sayısını artırır dıor
YANLIS ANLAMA AMA 5e 10 MILYON DEILMI
TOPLAMDA 20 MILYON YAPAR YANI.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?