Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

pazartesı en gec salı kızmetse yolluorum dedıgın adrese
uyarmı =?

tamam canım bende ablaya haftaya getirirm parasını dedim uyar canım hadi hayırlı olsun şimdiden inşallah eşine de iyi gelir ya bilmiyorum ama bu ilaca cok güveniyorum ben bakalım en az 3 ay kullanıcam şimdi ilac gelince eşime de kullandırıcam.. eger olmazsa artık gene doktor tedavisine başlarız...

ben temmuz ayında çatlatma ignesi oldum o zamanda kasıklarda bi agrım olmuştu gecen ay olmadı.
Bu 2 gündür yine kasıklarımda agrı oluyor..
bide salı akşamı ben kaynak sütün buharında durdum sonra ilişki oldu belki onunda etkisi vardır.
Doktor agrı olması iyi demişti demekki yumurtaların büyüyo çatlıyo demişti ayhh heyecanlanıyorum bide size de temin edebileceğim için mutluyum

Bu ıı gelısme canım senın adına cok sevndım
ınsallah bızede faydası olur
hafta ıcı dedıgın ısıme pttden yollayacagım
adres falan ıstemıorlar demı
acık adres yanı senın azım deılmı baska bılgın ......

Elbisescim merhaba.Banada özelden mesaj atmışsın banada gelecekti ilaç banada söz vermiştin ama bu listede benim adım neden yokBen kesin alıcam ve ücretide özel mesajla hesap bilgilerini gönderdiğin anda yatırıcam lütfen banada gönder

:26::26::26::26::26:

Lıstede yoksun ama

bende takip edicem inşallah kullanan herkes sağlıklı bir şekilde bebeklerini kucağına alır..

Merhaba kızlar

Melekbade ve landarch, durumlarınız nasıl?
Bebişlerleriniz büyümüştür.
Umarım herşey yolundadır. Öpüldünüz.

Arkadaşım, ilacını satma.
Beni dinle, o kalan ilaçını eşine içir ve 1 ay sonra spermogram yaptır.
Sonucuna inanmasın, güven bana.
O sonucu 1000'lerce 100 TL'e bedel.
Ama tabiki, karar senin. Benden söylenmesi.

tatlım sna mesaj yolladım ozelden
ılgılenırsen sevınırım
arıs daha oncekı arkadslara senmı yolladın bu ılacı
eger temın etmekte bıttıgı zamn gucluk cekersek
bzede arada bır gırıp yardımcı olurmusun
fıyatı neyse yollarız

gamzeli hakketen neden listede yoksun :) hemen ekledim... tamam sana özelden bilgilerimi vericem 1 şişeydi dimi senin?
10 dk bir mesaj atıldıgı için zor oluyo biraz ama ..

Esracım, ben kızlara 1001 fedakarlıkla bu ilaçları getirtim. Amacım benim kadar çaresiz olanlara yardım etmektır.
Ne yazık ki şuanda getirme imkanım yoktur.
Ama her seferinde söyledim, Romanya'da bulunan internet sitelerden satın alabilirsiniz.
Belki riskli olabilir ama en fazla riske atılacak para 30 TL'dir.
Romanya'dan gelen olursa, haber veririm.
öpüyorum.

siparişi artırmanız mümkün değil mi? yardımcı olamaz mısnız

canım suanda mümkün değil . ama listedeki arkadaşlardan almayan olursa sana gönderebilirim hem bakarsın ben bu ay hamiş kalırım elimdeki 2 şişeyi verebilirim hehehe

suanda görüştügüm abla romanyalı ve izmitte yasıyor:) ve kendisi tercüman.. Romanyadan sürekli geleni gideni var
ben ilacı sürekli getirtirim ama burdan uyarı aldım şikayet olabilir diye.. yoksa getirtmek suan için sorun değil .
bu 10 şişeden sonra belki bir parti daha getirtiriz bakalım...
bende aynı Aris gibi düşünüyorum.
henüz etkisini görmedim ama inşallah bana da faydası olur

Masalcım mesajını aldım 10dk bir cevap verildiği için yazamıyorum:)
Tamam sana göndericem bilgileri TOpiki takip et sende mutlaka araştır..
bu dediğim abla, ilacı aldı inceledi okudu üstünü vs.. ve kendisinin Tüp bebek ünitesi hakkında da bilgi sahibi sürekli cevirmenlik yaptıgı için bu ilacda iyi bişeye benziyor dedi kullanmanda bir sakınca yok dedi.
:79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…